Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 43. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
αυτο ειναι σπουργιτι πυροβολημενο Grin
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Έτοιμος ο φοίνικας!  Grin

Είμαι περίεργος πάντως να δω τι θα γίνει αν η απόφαση είναι αρνητική για το ΕΤΦ...

legendary
μηπως πρεπει τωρα να αντικαταστασεις το ποντικι με ενα φοινικα?  Wink

Xμ.....

Δεν είναι και άσχημη ιδέα....

Για δώσε μου λίγο χρόνο να δω τι μπορώ να κάνω...

legendary
απλα τζογαρισμα

Αυτό και τίποτα άλλο!
μηπως πρεπει τωρα να αντικαταστασεις το ποντικι με ενα φοινικα?  Wink
legendary
απλα τζογαρισμα

Αυτό και τίποτα άλλο!
legendary
πάντως τρελλό bull έχει διαλύσει κάθε ΤΑ και μακάριοι όσοι ακολούθησαν την στρατηγική buy & Hold

Άδικα τόσα χρόνια διάβασμα ΤΑ βγήκε το bitcoin και την έκανε στραπάτσο.
αν διαβαζες αστρολογια πιο "επιστημονας" θα ησουν  Cheesy
παντως ακομα πιο συμαντικη θεωρω και την ανοδ αλλων νομισματων.
αυτο δειχνει μια αυξηση της εμπιστοσυνης γενικα στην ψηφιακη οικονομια (για να μην πω απλα τζογαρισμα) :p
hero member
Activity: 526
Merit: 502
πάντως τρελλό bull έχει διαλύσει κάθε ΤΑ και μακάριοι όσοι ακολούθησαν την στρατηγική buy & Hold

Άδικα τόσα χρόνια διάβασμα ΤΑ βγήκε το bitcoin και την έκανε στραπάτσο.
full member
Activity: 152
Merit: 100
εντολή αγοράς ενός εκατομμυρίου δολαρίων πριν λίγη ώρα στο gdax. τι γίνετε ρε φούστη μου Tongue Ρε μπας?

...μπας και εγκριθεί το ETF? πάντως τρελλό bull έχει διαλύσει κάθε ΤΑ και μακάριοι όσοι ακολούθησαν την στρατηγική buy & Hold. πιστεύετε ότι θα μπορούσε να φτάσει π.χ 1500$ λέμε τώρα μέχρι τις 11/3 και μόλις εγκριθεί το COIN να έχουμε την πολυπόθητη για μένα αλλά και αναγκάια πτώση; (τύπου το ETF ήταν ήδη τιμολογημένο). πάντως όπως έχω ξαναπεί και άσχετα αν έιμαι εκτός αυτού του ράλλυ μόνο συγκίνηση προκαλεί το να βλέπεις αυτό το "μωρό" μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια να έχει γίνει ένας ορμητικός έφηβος έτοιμος να τα βάλει με όλο τον κόσμο  Grin Grin
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
εντολή αγοράς ενός εκατομμυρίου δολαρίων πριν λίγη ώρα στο gdax. τι γίνετε ρε φούστη μου Tongue Ρε μπας?

legendary
Σήμερα το Bitcoin έγραψε ιστορία. Νομίζω αυτό το σπάσιμο της ισοτιμίας του χρυσού σηματοδοτεί για μένα και την επίσημη έναρξη της tech era του ανθρώπου.
Ακόμα και τον χρυσό τον αντικαταστήσαμε πλέον με κώδικα.

Με τη διαφορα οτι ο χρυσος δεν πεφτει ποτε απότομα, οπως το btc ...

σε αυτό κάνεις μεγάλο λάθος. Τα τελευταία 20 χρόνια τα έχει κάνει τα crash του ο χρυσός και σε μεγάλες πτώσεις.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Σήμερα το Bitcoin έγραψε ιστορία. Νομίζω αυτό το σπάσιμο της ισοτιμίας του χρυσού σηματοδοτεί για μένα και την επίσημη έναρξη της tech era του ανθρώπου.

Με τη διαφορα οτι ο χρυσος δεν πεφτει ποτε απότομα, οπως το btc ...
legendary
hero member
Λάστιχο το έκαναν άϊντε να δούμε θα το τραβήξουν κι άλλο όχι τίποτα αλλά δεν μπορώ να κάνω trade να βγάλω τα ούζα.
jr. member
Activity: 59
Merit: 10
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
legendary
Πλέον είμαστε ένα βήμα πρίν έχουμε ισοτιμία του bitcoin με τον χρυσό. Απλά ιστορικές στιγμές
legendary
δεν ειναι η επομενη μεγαλη φουσκα. ειναι η τωρινη φουσκα και αντικατοπτριζει 100% τη φουσκα της παγκοσμιας οικονομιας
και του τζογου!
με τη μονη διαφορα οτι τα ψηφιακα νομισματα υποφερουν απο bugs του εκαστοτε κωδικα
ενω η παγκοσμια οικονομια απο το Bug της εκαστοτε πολιτικης!

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Το θέμα είναι πώς διαχειριζόμαστε εμείς τη μανία μας για το BTC και τα ψηφιακά νομίσματα γενικότερα και αν αυτή η μανία μπορεί να επηρεάσει άλλες παραμέτρους της ζωής του καθένα ξεχωριστά. Η ιστορία μας έχει δείξει πως Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει κάποια στιγμή, και ξανά μανά από την αρχή
legendary
δεν ειναι η επομενη μεγαλη φουσκα. ειναι η τωρινη φουσκα και αντικατοπτριζει 100% τη φουσκα της παγκοσμιας οικονομιας
και του τζογου!
με τη μονη διαφορα οτι τα ψηφιακα νομισματα υποφερουν απο bugs του εκαστοτε κωδικα
ενω η παγκοσμια οικονομια απο το Bug της εκαστοτε πολιτικης!
hero member
Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω από τα διαγράμματα είναι ότι η χειραγώγηση πάει σύννεφο και με κάνει να αναρωτιέμαι είναι τα ψηφιακά νομίσματα και κατ' επέκταση όλη η ψηφιακή οικονομία η επόμενη μεγάλη φούσκα του αιώνα μας;
legendary
είχαμε μια αγορά 1000 btc πριν λίγο στο bitfinex γιαυτό και το spike

https://twitter.com/AnselLindner/status/836257600144470016

μου αρέσει και αυτό εδώ το άρθρο στο bitcoin.com για την κατάσταση με τα altcoin το 2013 και σήμερα. Οι δύο εικόνες είναι εντυπωσιακές  Grin

https://news.bitcoin.com/markets-update-the-top-ten-altcoins-then-and-now/

2013

σήμερα...

Pages:
Jump to: