Pages:
Author

Topic: INS Token Tartışma Alanı - page 92. (Read 18883 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
January 06, 2018, 06:59:31 AM
Valla ıns güzel bir tanıtım yapmasının sonucunda bu kadar yatırım toplamayı başardı bounty kampanyasına katılan kişi sayısıda hiç azımsanacak gibi değil.Bir yamuk yapmaları durumunda bounty katılımcıları da karalama kampanyası yapabilir.Bundan başka bir fikir gelmiyor aklıma.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
January 06, 2018, 04:44:02 AM
Bounty hunterların bu konu da birlikte hareket etmeleri dışında yapabilecekleri pek bir şeyin olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Bounty hunterlar dediğim gibi şu aşamada sadece birlik alıp hakkını aramalı. Hatta bir dernek bile kurulabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 06, 2018, 04:42:00 AM
En son 500k INS dağıtılacak dendi. Dağıtım tarihi için şubat başı denmişti, şimdi sadece şubata döndü. Ortada henüz kesin bir tarih yok.
Artık o subat sonuna anca yapılır ozaman, gercekten ılgınc ya bu projelerın basındakı adamlar bountycılere ıco sonrası hep aynı seylerı yapmaya basladılar. Bountycıler sunları rezıl etse de bır gun akılları baslarına gelse hepsının.

Adamların toparladıkları para 60 milyon dolar üzerinde bir değere erişti. 500 bin dolarlık bounty bütçesi ile bir cunta kursan bile ne kadar zarar verebileceksin ki ? Ellerinde açık olarak zarar vereilecek teknik bilgi ve birikim olan birilerinin canını yakacaklar bir gün, ancak o zaman bu gibi kişiler zarar verebilir bu gibi projelere.
Haklısınız hocam, zaten bountycılere bakıs tamamen ölücü bunlar oluyor ıco sonrası, beklesınler ıslerı ne mantıgına getırıyorlar. Bu tarz projelerde bountyden bısey gelse de guzel bır pumpda cıkıyorum ve arkama bakmıyorum bıdaha, once takım adam olsun sonrasını becerırler boyle kucuk hesaplara dusen bır takımın vızyonu cok genıs olamaz.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
January 06, 2018, 04:18:24 AM
INS tokenleri eğer alabilirsek ki bunun için biraz uğraştıracaklarına inanıyorum ben uzun hold yaparım, borsada hardcap yapan projeler 5-6 ay sonra adam gıbı yukselişe geçiyor başta epey düşüyor hatta 3/1 fıyatına alınabılır
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
January 06, 2018, 03:13:54 AM
o değil de yatırım yapacak kişinin kyc formunu kısa sürede inceleyip neticelendiren ekibin nedense iş ödül dağıtımına geldiğinde aynı formları savsaklayarak inceleyecek ve neticelenmesi uzadıkça uzayacak gibi düşünüyorum
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 06, 2018, 02:22:47 AM
En son 500k INS dağıtılacak dendi. Dağıtım tarihi için şubat başı denmişti, şimdi sadece şubata döndü. Ortada henüz kesin bir tarih yok.
Artık o subat sonuna anca yapılır ozaman, gercekten ılgınc ya bu projelerın basındakı adamlar bountycılere ıco sonrası hep aynı seylerı yapmaya basladılar. Bountycıler sunları rezıl etse de bır gun akılları baslarına gelse hepsının.

Adamların toparladıkları para 60 milyon dolar üzerinde bir değere erişti. 500 bin dolarlık bounty bütçesi ile bir cunta kursan bile ne kadar zarar verebileceksin ki ? Ellerinde açık olarak zarar vereilecek teknik bilgi ve birikim olan birilerinin canını yakacaklar bir gün, ancak o zaman bu gibi kişiler zarar verebilir bu gibi projelere.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 06, 2018, 01:52:23 AM
full member
Activity: 462
Merit: 102
January 05, 2018, 07:41:41 PM
bana göre bountycileri bayağı üzecek gibi örkene un seriyorlar şimdiden yok şuydu buydu derken saçmalıyorlar çok can yakacaklar bakın görün arkadaşlar bunlar
full member
Activity: 490
Merit: 105
January 05, 2018, 07:38:13 PM
saçma sapan iş yapıyorlar ya sözlerinde durmadılar parayı göre şımarıyor bu piyasada onuda görmüş olduk arkadaş bakalım ne kadar gelelcek bize umutluyuz ama daha az verecekler ilk sözlerine göre
full member
Activity: 658
Merit: 153
January 05, 2018, 06:22:00 PM

Ozaman imzadakilere 150K INS dağıtılıyor demi kesin bilgi bu INS dağıtılacağı. Peki INS dağıtacaktıda şerefsizler milleti niye galyana getirdiler.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
January 05, 2018, 05:46:00 PM
Şubat ayında vericekler sanırım ortasında telegram da biri sormuştu orada gördüm. Kimlik verirken hepimiz tereddüt ettik ama bir zarar gelceğini düşünmüyor kimse rahat olun.
full member
Activity: 336
Merit: 100
January 05, 2018, 05:41:20 PM
gerçekten INS çok uğraştırdı böyle bounty olmaz yani, yaptıklarını doğru bulmuyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
January 05, 2018, 05:32:21 PM
Acaba ne yaptıklarını kendileri biliyor mu? Çok merak etiyorum yahu insaları neden uğraştırırsın ki. Belli bi tarih verirsin ne dağıtacağını ne kadar dağatacağını söylersin insanların akıllında soru işareti kalmaz....
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
January 05, 2018, 05:29:56 PM
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
January 05, 2018, 03:57:55 PM
Sizin ödül kesinleştimi ne dağıtalacagı biri demiş token biri demiş dolar sonuç nedir merak ettirdiniz
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 05, 2018, 03:54:41 PM
Simdi son durum neidr 7.de mi dagitilacak bountyler subattami? Borsaya 15.de giriyormus sanirim Su altcoinlerin güzel havasi geciyor dump yemesek hemen girip.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 05, 2018, 03:31:23 PM
Benim alacagim cok bise degil ama genede yolladim belgeleri su zamanlarda bircok borsa ve firma KYC istiyor bununla problemi olan bu piyasada is yapamaz.
full member
Activity: 266
Merit: 190
January 05, 2018, 03:28:38 PM
Kimlik vermek ne kadar mantıklı,hangi amaçla isteniliyor bilmiyorum ama dikkatli hareket edilmeli

Kimlik vermekle ilgili bir problemim yok benim ama vermek istemeyenleride anliyorum. Egerki dagitilacak para bukadar cok olmasa bircok kisi vazgecerdi.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
January 05, 2018, 02:37:58 PM
Kimlik vermek ne kadar mantıklı,hangi amaçla isteniliyor bilmiyorum ama dikkatli hareket edilmeli
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
January 05, 2018, 12:27:22 PM
Kimlik bilgilerimizi vermediğimiz yer kalmadı ki zaten, tüm türk borsalarında zaten var oda yetmez gibi hangi ico ya girsek kyc saçmalığını önümüze sürüyor ve vermek zorunda kalıyoruz kazanç sağlayacağımız için.Başımıza sorun olur mu derseniz böyle bi ihtimal var gibi.ama asıl sıkıntı pasaportta çıkabilir tahminimce o yüzden sadece kimlik veriyorum

Ben ilk başta her yere kimlik bilgimiz verildi zaten hatta internette bile afişe oldu diye düşünüyordum ama şu son zamanlarda forumda okuduğum dolandırıcılık olayı beni açıkcası korkuttu.Büyük ihtimal türk borsalarının içinden kimlik bilgilerimiz sızdırılmış gerçekten çok ciddi bir durum umarım Ins'e bilgilerini yollayan arkadaşlar bir sıkıntı çekmezler.

Hocam ben neler kacirdim turk borsalarindan kacirilan kimlikler derken hangi kimliklerle ne dolandiriciliklari yapilmis acar misin benime bir borsada kimlik bilgim var da adimiza bir dolandiricilik yapildiysa takip edelim.

https://bitcointalksearch.org/topic/dkkat-bugun-turk-borsalarndaki-hesaplarnza-girilme-giriimi-yaadnz-m-2684045

Çayını kahveni al yudumlayarak iç çeke çeke oku . Arada sırada küfür etmek de serbest. En sonunda da başına gelmediği için şükret ..
Pages:
Jump to: