Arkadaşlar stake hesabı kolay . En azından change gibi adamlar spreeadsheet kapatmadı . Utrust hala bountyleri dagıtmadı . Adamlar şubat başı gibi dagıtıcaz dedi bu kadar kötücül olmayın .
Spreeadshette'ki tüm stakeleri toplayın . 150.000 ' e bölün . Stake başı miktar çıkan miktar . Kac stakeniz varsa çarpın bitsin olay .
Twitter facebook gibi bountyler'de var bu işin icinde . İmza kolay ancak her tweeti kontrol ediyorlar suan .
valla haklisin suan o bountyleri dusundumde buna hicbirsey soylemememiz lazim
Ayrica bende zamaninda kotumserlige kapilmis olsamda suanda diyorumki genede iyi bir bounty kampanyasi oldu bizim icin.
Changeden almam gereken para 1000$ + dı . 300$ Verip susturdular . Adamlara bu kadar ses çıkarmadı kimse forumda ben ve bitpazari dışında .
Bu adamlar 500K$ Dağıtıcak . Stake başı 34$ Suan . Yani bi full member 1 hafta durduysa 130$ civarı para alacak ama şikayet ediyor .
Yapmayın arkadaşlar , yapacaksanızda gidin paranızı hiç eden projelere yapın bu lafı . Şu projeye ilk günden beri giren birisinin alacağı para yaklaşık 3 asgari ücret eder . 2 Ay imza taşıdık ama sırtımızda taşımadık imzayı . Sanal bir sitede taşıdık . Bu kadar acımasız olmayın . Hesap kitap yaparsınız 2000$ almanız gerekiyordur size 500$ vermişlerdir tamam burada sabaha kadar tartışalım . Ama bountyler dağıtılmadan asmak kesmek günah . Bi dağıtsınlar sonra haksızlık varsa $ Olarak zarardaysanız bende arkanızdayım . Asar keseriz .
yani katildiğim bazi noktalar var fakat genel olarak katilmiyorum dediklerinize. proje olarak tutup ta sonradan telegram da big investorler var böyle bountycileri dışlayıp ne yaptınız iki mesaj attiniz bizim yatirimimiz kadar para kazandiniz felan diyen tipler var biraz cikişin o tarz olmuş. bu imzayi taşiyanlarin problemi değil ki adamlar kendileri demiş mesela şu kadar dağitacaz bu kadar verecez hadi gelin hep birlikte projeyi ucuralim diye madem cok güveniyorlardi projelerine hiçbir şekilde bounty koymasalarmiş yokmu sanki öyle proje bi dünya var mesela. kim ne derse desin ben imzacilarin arkasindayim
not : proje nin hiçbir şekilde bounty'sine girmedim birakin imzayi twitteri varsa newsletter'ina bile girmedim yani.
Ben imzacıların arkasında değilim demedim . Bende imzasına girdim . Sizden daha çok para versinler istiyorum . Ancak ödüller yarıya düşürüldü gibi saçma saçma yorumlar var burda. Düşürülen hiç birşey yok .
Düşürülen ödülü nasıl yok kardeşim adamlar ilk dedikler neydi 500K Token buda 500K $ Ediyo dediler, vericeklerdi ilk başta 500K Token. Bunu nasıl anlarsın diğer yolla INS'nin fiyatı neydi 300INS Token=1ETH burdan ilk baştaki fiyatı anlıyorsun ozamanlar ETH fiyatı 300 Dolardı. Yani 1 INS Token 1$'idi noldu sonra ETH fiyatı çıktı bunlar 1 aldılar 3 oldu aldıkları sonra neymiş biz 500K değerinde INS token vericez bıraksınlar bu işi ilk hesaplarına göre 500K token vericeklerdi olay bu.
Ya güzek kardeşim . Bak 8.kez türkçe yazıyorum .
Banner 500K$ Ödül diye hazırlanmış . Konu başlığı 500K$ Diye hazırlanmış . Anlatabiliyormuyum ?
500K INS Dağıtacaz diye başlık açmadı adamlar . 500K$ Dağıtacağız diye başlık açtı .
Tamam bunun karşılığı 500K INS idi . Ona lafım yok . Ama Dağıtacakları 500K$ dı .
Senin elinde 10 Tane elma var . 10 Elma 10 lira ediyor . Adamda senden 2 hafta sonra 10 liramı ver dedi . 10 elma 20 lira ediyor sen 5 elma verip 10 lira mı verirsin yoksa 10 elma verip 20 lira mı ?
Ancak şöyle bir durum var . Bu adamlar total tokenin % 2 sini falan bounty'e ayırdı . Bounty tokenleri kıssalar kalanı napacaklar ? Ben yinede token dagıtılabilir diye düsünüyorum .