Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 11. (Read 34365 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bu jinbiciler arkaplanda şöyle mi yapıyorlar acaba?

- Dur bak şimdi, bir tane duyuru atıp heyecanlandıralım,
- Dur, dur bir de onay verelim, iyice heyecanlansınlar...

Başka bir açıklaması yok. 2 yıldır bu piyasadayım, böyle bir tarz daha önce hiç görmedim.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Kafalarına göre ara ara yapıyor sanırım adamlar

Congratulations! You have successfully been approved on the Jinbi platform.

To proceed with your investment, please click the link below.

Demişler

Aynı mesajı bende aldım. Dağıtım tarihi hakkında en ufak bir güncelleme yok sanırım
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Kafalarına göre ara ara yapıyor sanırım adamlar

Congratulations! You have successfully been approved on the Jinbi platform.

To proceed with your investment, please click the link below.

Demişler
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
bende hala pending gozukuyor.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Aama onay geldi ama para ne zaman gelecek onu merak ediyorum
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bana jinbi den gelen mesaj. Malum kyc sonucu

There is no Date of Birth on the Documentation you have provided. Please upload some new Photo ID documentation that also shows your Date of Birth

Kimliğimde doğum tarihimi net görmemişler yenisini yükle dediler.  Gerçekten incelemişler.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Adamlar tam vurguncu çıktılar.Telegramdan ulaşamıyoruz.Sitelerinde kyc yapılmıyor.Kyc yapanların hiçbiri kabul edilmemiş.Bu adamlara yatırım yapanların vay haline diyorum başkada bir şey demiyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Jinbi hiç güven vermemişti bana. Türkçe sayfada her yer bu imza ile dolmuştu hele post başı token muhabbeti bence saçma. Neyse fiyatların çakılması biraz olsun bountyleri değiştirdi. Yada imzaya girenleri daha sıkı araştırmaya itti.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Kendi katıldığım bountyleri bile unuttum ama şu lanet Jinbi her yerde karşıma çıkıyor anasını satayım Smiley yav bir kere post basına o derece yüksek meblağlar ödemek için çok sınırlı bir katılım olması lazım (ki her yer jinbi idi o zamanlar)
full member
kemal sunal misali bu saatten sonra göndersler ne göndermeseler ne? bu şekilde harekt eden bir ekip doğru dürüst borsaya bile girmez. açıklama yapsalar insanlar inanabilir ama telegramdan bile kaçıp gittiler. kyc yokken kyc istediler. livecoinde de tokatlama peşindeler zannımca.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
jinbiii... üc harflilerden esinlenmis bunlar, kendilerini dokunulmaz ve akilli saniyorlar:) simdi bir taraftan tabii kiziyoruz neden dagitmiyorlar diye...
dagitsalar ne olacak ki, bunlar paralari götürecegi kadar götürür sonra jinbi minbi kalmaz piyasada... elinde bir milyon jinbi olsa, satamadiktan ve paraya ceviremedikten sonra ne ise yarar:)

elinme 100 milyon tane LYDIAN token var... bes para etmiyor, cüzdanda öylesine duruyor:) tanesini ceyrek kurusa bile okutabilsem zengin olacagim:)

Tespit doğru hocam. Sadece tokeni göndermeleri yeterli değil. İyi borsalara girecek mi. Zaten bu saatten sonra gönderseler eline geçen hemen livecoine transfer edip kakalamayi düşünür. Benim anlamadığım sylon nerelere kayboldu. Sırra Kadem bastı resmen.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
İş artık para edip etmeyeceği noktasından tokenleri gerçekten dağıtacaklar mı dağıtmayacaklar mı noktasına geldi. Son zamanlarda bir tane sözünde duran kampanya görmedim.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
jinbiii... üc harflilerden esinlenmis bunlar, kendilerini dokunulmaz ve akilli saniyorlar:) simdi bir taraftan tabii kiziyoruz neden dagitmiyorlar diye...
dagitsalar ne olacak ki, bunlar paralari götürecegi kadar götürür sonra jinbi minbi kalmaz piyasada... elinde bir milyon jinbi olsa, satamadiktan ve paraya ceviremedikten sonra ne ise yarar:)

elinme 100 milyon tane LYDIAN token var... bes para etmiyor, cüzdanda öylesine duruyor:) tanesini ceyrek kurusa bile okutabilsem zengin olacagim:)
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Evet hala bekleniyor jinbi Smiley bu adamlar 200 km öteden scam olduklarını belli ettiler.Bu kadar erteleme normal değil.Kyc servisleri bile kapalı kaç aydır kyc onayı bile yapmadılar.
full member
Activity: 756
Parayı toplama noktasında bende şüphe duyuyorum imzaya katılmadım baştan biraz sıkıntılı hissetmiştim Jinbi yi . Ancak hiç belli olmaz öldü bitti dersin 8 ay sonra tokenleri dağıtıverirler.
full member
ve beklenen açıklama.

BOUNTY ANNOUNCEMENT: All KYC/ AML will be completed during the next 30 days and tokens distributed to those eligible on 22nd April ie 6 months after sale closing. A member of the team will be in touch will all those registered participants yet to complete. Best, Jinbi Team

İyide bu adamlar zaten 2 ay öncede bu ay tamamlayacağım kycleri demişlerdi.Bunlara güvenen var mı bilmiyorum ama açıklamalarıda çok saçma hiçbir şekilde güven vermiyor.

katılım için son  tarih verdiler ama kimseyi onaylamadılar, şimdi de sub domain açılmıyor.

bakalım ne olacak, abuk sabuk bilgilerle ilk doldurduğum hesabı onaylamışlar. KYC olayı çıktıktan sonra gerçek bilgilerle hesap oluşturdum onu onaylamadılar. acaba duble gönderirler mi diye merak ediyorum.

Asıl benim anlamadığım kyc yapmak istesek nasıl ve nereden yapacağız. Ben hiçbir bilgi bulamadım.

Kyc geçeli çok oldu hocam. Ben de kyc yaptım ama hala pending yazıyor. Ayrıca bu adamların o parayı topladıklarına hiç inanmıyorum. Yoksa şimdiye kadar dağıtım da yapardı borsaya da girerlerdi. Livecoinde adam öpmeye çalışıyorlar büyük ihtimalle.
full member
Activity: 490
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
ve beklenen açıklama.

BOUNTY ANNOUNCEMENT: All KYC/ AML will be completed during the next 30 days and tokens distributed to those eligible on 22nd April ie 6 months after sale closing. A member of the team will be in touch will all those registered participants yet to complete. Best, Jinbi Team

İyide bu adamlar zaten 2 ay öncede bu ay tamamlayacağım kycleri demişlerdi.Bunlara güvenen var mı bilmiyorum ama açıklamalarıda çok saçma hiçbir şekilde güven vermiyor.

katılım için son  tarih verdiler ama kimseyi onaylamadılar, şimdi de sub domain açılmıyor.

bakalım ne olacak, abuk sabuk bilgilerle ilk doldurduğum hesabı onaylamışlar. KYC olayı çıktıktan sonra gerçek bilgilerle hesap oluşturdum onu onaylamadılar. acaba duble gönderirler mi diye merak ediyorum.

Asıl benim anlamadığım kyc yapmak istesek nasıl ve nereden yapacağız. Ben hiçbir bilgi bulamadım.

Bir ara yine bu başlık altında kyc gürültüsü yapılmıştı. Sonra olmuyor bir türlü falan deniyor. Adamlar ortalıkta yok zaten kyc yapsan birşey değişmez. Sylon bey nerede diye bugün baktım ortalıkta yok sırra Kadem basmış
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ve beklenen açıklama.

hocam benim bildiğim kyc süreci yapılalı bayağı bir süre oldu.  şu an fiyatı 12,5 dolar olarak gözüküyor ama hacim çok az. bu adamlar bence tam bir çakal yavrusu. sanırım sylon da son vuruşunu yaptı ve kayboldu: https://coinmarketcap.com/currencies/jinbi-token/
full member
Activity: 938
Merit: 115
ve beklenen açıklama.

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Bende hala: "Approval pending - Your request is under review. You'll receive an email when review is complete." yaziyor; kac ay oldu tik yok. Bu salaklar kendilerini cok akilli ve üstün görüyorlar sanirim... Sylon'u falan taktiklarini da pek sanmiyorum... Ekip cocuk dolandiricilardan olusuyor muhtemelen - kim bilir hangi gettonun cocuklari. Yakalayip canli yayinda evire cevire dövmek lazim bunlari:) Biz aciz garibanlar ise bir umut bekliyoruz iste:)

Sonunda ölüm yok, alamasakta ödüllerimizi yola devam edecegiz elbet. Bu piyasada bu tür riskleri göze alip gireceksin böyle kampanyalara ve projelere. Bir hainlik gördügünde veya hissettiginde de cikmasini bileceksin... Biz cikmadik, sonuna kadar durduk, zamanimizi yedik. Ama hala bir umut var; ne demisler: umut bizlerin tesellisidir...

Bundan önce bir tane daha vardi böyle bir kampanya, o hangi projeydi unuttum bile bak.
Pages:
Jump to: