Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 12. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
hala göremiyormuyuz ne kadar jinbi gelicek diye? spreadsheet e ulaşma imkanımız yok sanırım?

Ben ara ara bakıyorum. Spreadsheet kapalı . Sylon bey de ortalıkta yok epey zamandır. Adam bounty manager ama o bile tek satır açıklama yapmıyor.

ee onaylandığımızı ya da ödülü alacağımızı neye dayanarak savunucaz göstericez?
full member
Activity: 602
Merit: 118
hala göremiyormuyuz ne kadar jinbi gelicek diye? spreadsheet e ulaşma imkanımız yok sanırım?

Ben ara ara bakıyorum. Spreadsheet kapalı . Sylon bey de ortalıkta yok epey zamandır. Adam bounty manager ama o bile tek satır açıklama yapmıyor.
sr. member
Merit: 260
member
Activity: 532
Merit: 22
11 dolardan işlem görüyor coinmarketcapa göre. Olur da dağıtırlarsa güzel para kazanmış olacak insanlar.

Mümkün değil 11 dolardan satmak. Çünkü kendileri livecoinde 3-5 kişiyi tokatlayacak. Nerede görülmüş ico fiyatında olan bir token borsaya girince dump yemesin.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bu adamlar scam arkadaşlar.Dağıtım yapsalar bile bounty hunterların yarısına dağıtım yapmayacaklar kyc yüzünden.ve dağıtacakları miktarıda çok çok düşürecekler çünkü scam bunlar.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
11 dolardan işlem görüyor coinmarketcapa göre. Olur da dağıtırlarsa güzel para kazanmış olacak insanlar.
full member
Activity: 602
Merit: 118
bu salaklar ödülleri dagitsa ne olacak ki, hic bir borsada olmadigi sürece elimde milyonlarca jinbi olsa napiym:)
bu salaklara güven sifir... ama belki o kadar salak degillerdir, belki taktiktir (diye umuyoruz)... salaklar biktiracak herkesi, sonra dagitacaklar ödülleri, borsaya sokacaklar jinbiyi (millet bikmis olarak hemen satacak elindekileri), sonra suni bir patlama yaptiracaklar tavan tavan gidecek (herkes sattigina bin pisman iken bunlar yükseklerden paralari kapacaklar sonra öldürecekler projelerini)... hersey olabilir:)

beklemekten baska elden bisey geliyor mu? hayir:)

Hocam eğer olurda gelirse bu token. Geleni bekleteceğim bende. Dediğiniz gibi olur belki de . Hani önce bir gelsinde bu durumu değerlendiriririm. Geç olsun ama benim pek ümidim yok işin aslı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bu salaklar ödülleri dagitsa ne olacak ki, hic bir borsada olmadigi sürece elimde milyonlarca jinbi olsa napiym:)
bu salaklara güven sifir... ama belki o kadar salak degillerdir, belki taktiktir (diye umuyoruz)... salaklar biktiracak herkesi, sonra dagitacaklar ödülleri, borsaya sokacaklar jinbiyi (millet bikmis olarak hemen satacak elindekileri), sonra suni bir patlama yaptiracaklar tavan tavan gidecek (herkes sattigina bin pisman iken bunlar yükseklerden paralari kapacaklar sonra öldürecekler projelerini)... hersey olabilir:)

beklemekten baska elden bisey geliyor mu? hayir:)
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Sonuç olarak yanıltmadılar yine bekleneni yaptılar, sözde dağıtımlar ocak gibi yapılacaktı daha önceki açıklamalarında. Bunlar gene bir bok dağıtmaz, erteler dağıtımı bir bahane üretip.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Yalanciyi s*ksinlermi jinbi kardeş. Yine vaad yine palavra. Dağıtımı çoktan bitmeliydi hala daha yapacaz edecez.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Jinbitoken mi don lastigimi belli değil. Monetha in başlığı ile btw nin başlığıni geçecekler bu gidişle. Umarim bu kadar yazdığına değer. Bounty sine katılan arkadaşlarin yüzü güler.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
ve beklenen açıklama.

BOUNTY ANNOUNCEMENT: All KYC/ AML will be completed during the next 30 days and tokens distributed to those eligible on 22nd April ie 6 months after sale closing. A member of the team will be in touch will all those registered participants yet to complete. Best, Jinbi Team

İyide bu adamlar zaten 2 ay öncede bu ay tamamlayacağım kycleri demişlerdi.Bunlara güvenen var mı bilmiyorum ama açıklamalarıda çok saçma hiçbir şekilde güven vermiyor.

katılım için son  tarih verdiler ama kimseyi onaylamadılar, şimdi de sub domain açılmıyor.

bakalım ne olacak, abuk sabuk bilgilerle ilk doldurduğum hesabı onaylamışlar. KYC olayı çıktıktan sonra gerçek bilgilerle hesap oluşturdum onu onaylamadılar. acaba duble gönderirler mi diye merak ediyorum.
member
Activity: 308
Merit: 10
ve beklenen açıklama.

BOUNTY ANNOUNCEMENT: All KYC/ AML will be completed during the next 30 days and tokens distributed to those eligible on 22nd April ie 6 months after sale closing. A member of the team will be in touch will all those registered participants yet to complete. Best, Jinbi Team

İyide bu adamlar zaten 2 ay öncede bu ay tamamlayacağım kycleri demişlerdi.Bunlara güvenen var mı bilmiyorum ama açıklamalarıda çok saçma hiçbir şekilde güven vermiyor.
hero member
ve beklenen açıklama.

member
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Atsın da 1 eth atsa ona bile sukredecek insanlar. Ama ödeme yapacak insan duyuru vesaire ile insanlara bilgi verir. Bu ekip tam bir hırsız çıktı. İnsanların umudunu ve zamanını çaldı. Sylin devride bitmiş oldu.
full member
Activity: 686
Merit: 111
ödülleri mevcut fiyatı baz alarak vereceklerini söyleyebilirler yada eth alımı için o dönemki eth kurunu kabul edeceklerini söyleyebilirler.
Bekleyip göreceğiz TSI ile saat 5e denk geliyor sanırım.

hocam en mantıklı olan budur ki o döneme oranla eth 900$ iken ben yaklasık 3 eth tarzında bişey elde ediyordum kalkıp da 2700$lık token göndermeleri salaklık olurdu herkese eth olarak atmaları en mantıklısı.

tabi öncelikle adam gibi bir borsaya girmeleri gerekiyor hacim oluşturabilmeleri için
member
Activity: 532
Merit: 12
Sylon ile alakali degil, son zamalarda cogu ico veya coin kampanyasi topuklari yaglayip kacti... Böyle bir piyasada kacinilmazdi tabii: düsünsenize... O kadar gariban birkac kurus kazanmak icin önüne gelen coina asik olup yatirim yapiyor... Her ico'da köseyi görüyor:) Yap bir ico, ballandir söyle proje icerigini, topla paraciklari, bir de bounty yap... Istedigin kadar parayi topladin mi tamamdir... Ne ugrasacaksin projeyi hayata gecirmek icin yazilimciyla, aliciyla saticiyla:)

Bizde de bir ico kültürü olsaydi memleketin yarisi batik, yarisi yatikti simdi... Tosun kimbilir nerelerde:)

Aynen katılıyorum hocam. 1 milyon dolar carpsalar piyasadan ömürlerinin sonuna kadar yeter zaten. O yüzden çoğu ico çöp ve şuan crypto dünyası çöplük gibi oldu. Yatırım yaptıginiz coinlere dikkat edin.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Kimsenin elinde token yok galiba. Girdikleri borsada da bu yüzden fiyati kendileri belirliyorlar. Tıpkı almelaa dene coinin %92 sinin kendi hesaplarında olduğundan dolayı 5x yapmış göstermeleri gibi.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
ödülleri mevcut fiyatı baz alarak vereceklerini söyleyebilirler yada eth alımı için o dönemki eth kurunu kabul edeceklerini söyleyebilirler.

Şimdiye kadar hiç birseyi zamanında yapmadıkları için bugün de açıklamayı zamanında yapacaklarını sanmıyorum, hatta bugün bile yapacaklarını sanmıyorum. Hadi jinbi yanılt beni.
hero member
Pages:
Jump to: