Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 15. (Read 34365 times)

hero member
Activity: 1330
Merit: 533
başlık hortlayınca bende bir şey oldu zannettim. arkadaşlar olur olmaz şu başlık hortlamasa tam unutuyor iken karşıma geliyor. ben ilk günden bu yana katılmıştım. hava aldım sonuçta herkes gibi. gereksiz şu başlığı hortlatmasak. olur da kyc si onaylanan olur ya da token gelen olur o vakit hortlatsak.

Ben yine hortlatayım, benim hala onaylanmadı ama etherscande jinbide baya bir hareketlilik var, dağıtım yapılıyor gibi duruyor ama kimlere bilmiyorum. Umarım bizim tokenlerin üzerine yatmazlar. https://etherscan.io/token/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda

2 hafta önce yatırımcılara dağıtacaklarını söylemişlerdi (24 saat içinde) 31 gönderi yaptılar ve durdular. geçenlerde de tüm bakiyeyi başka bir adrese gönderdiler demek ki, o kişi gönderiyi yapıyor.
297 transfer gerçekleşmiş güzel..

ibnelik yapmak bedava hocam. eğer bu karaktersizler akıllı ise sizin düşündüğünüzün olmasını sağlamak için farklı hesaplara transfer eder ve hareket varmış havası estirirler. var mı forumda bana jinbitoken geldi diyen? diyelim ki bunlar tokeni gönderdiler. borsalara girmezlerse yine hüsran demem o ki siz önünüzü kış tutun yaz çıkarsa bahtınıza...

yatırımcı token i olabilir bilemiyorum, çünkü doğru düzgün onay olan alan bounty katılımcısı görmedim daha.
çok fazla bel bağlamış değilim esasen, dağıtırken de fiyat konusunda bir sürü katakulli yapacaklarına eminim.

hiç bir şey olmasa ico fiyatı 7 dolardı 16 dolar kabuluyle verebilirler malesef.
member
Activity: 532
Merit: 22
başlık hortlayınca bende bir şey oldu zannettim. arkadaşlar olur olmaz şu başlık hortlamasa tam unutuyor iken karşıma geliyor. ben ilk günden bu yana katılmıştım. hava aldım sonuçta herkes gibi. gereksiz şu başlığı hortlatmasak. olur da kyc si onaylanan olur ya da token gelen olur o vakit hortlatsak.

Ben yine hortlatayım, benim hala onaylanmadı ama etherscande jinbide baya bir hareketlilik var, dağıtım yapılıyor gibi duruyor ama kimlere bilmiyorum. Umarım bizim tokenlerin üzerine yatmazlar. https://etherscan.io/token/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda

2 hafta önce yatırımcılara dağıtacaklarını söylemişlerdi (24 saat içinde) 31 gönderi yaptılar ve durdular. geçenlerde de tüm bakiyeyi başka bir adrese gönderdiler demek ki, o kişi gönderiyi yapıyor.

ibnelik yapmak bedava hocam. eğer bu karaktersizler akıllı ise sizin düşündüğünüzün olmasını sağlamak için farklı hesaplara transfer eder ve hareket varmış havası estirirler. var mı forumda bana jinbitoken geldi diyen? diyelim ki bunlar tokeni gönderdiler. borsalara girmezlerse yine hüsran demem o ki siz önünüzü kış tutun yaz çıkarsa bahtınıza...
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
hiç ümitim kalmadı ama eğer olurda verirlerse cok guzel olacak. ne kadar kazandıgımı bile hatırlamıyorum ama sanki 2bin dolar uzerınde bir rakamdı. yarısını ether verecekleri icin her ihtimalde güzel rakam almış oluruz.
hero member

sr. member
Activity: 980
Merit: 257

full member
Activity: 602
Merit: 118
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ben o dönemdeki sylon un tüm twitter kampanyalarına katılmıştım. Herhalde 10 dan fazladır. 1 veya 2 si dışında token gönderen olmadı. Gelenler de para etmedi zaten.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bu jinbi bitmedi mi,  hala dagitim olmamis sanirim.  Ne cok kisi girmisti imzaya unutmuyorum.  Diw bardi buna benzer simdi de catex,  insallah sonu ayni husran ile sonuclanmaz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bir gelişme var mı arkadaşlar ? Kyc yaptırabilen ? tokenlerin dağıtımı ile ilgili herhangi bir şey ?Sylonun yaptığı herhangi bir açıklama ?
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ana konuda biri telefon açıp kyc'sini onaylattığından bahsetmiş ve onaylı görünüyormuş siteye girince. Bizde hala beklemede, ilk açıklamalarında tüm kyc'lerin aynı anda onaylanacağı söylenmişti.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
bu başlıkta post kasmayalım artık. elimiz de catex imzası var artık onu da aynı şekilde 60 sayfalık yere getirmemiz lazım  Cheesy Cheesy Cheesy
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Hala approval pending. Beklemeye devam.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Artık şu projeye bel bağlamayın arkadaşlar ödemeler fos .O kadar bekleten hiçbir proje adam olmaz.Artık ödemesi escrow olarak alınan projelere yoğunlaşın.Oradan en azından garanti para alabilirsiniz.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bir iki gün içinde ödemeler yapılacak demişler anladığım kadarıyla ancak benim kyc hâlâ onaylanmadı ve artı olarak hani bu adamlar ödülün bir kısmını eth olarak alabileceğimizi söylüyordu?  Bununla ilgili herhangi bir açıklama var mı? Ödeyeceklerini söylemeleri güzel ama yine ortada birşey yok anladığım kadarıyla

Hocam hangi ETH ödemesi, adamlar normal bir form ekleyip, cüzdan adreslerini bile almadılar. Yok KYC yok şu bu derken, sanki oyalamak istiyorlar gibi. Bence oradan gelecek bir şey yok.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Bir iki gün içinde ödemeler yapılacak demişler anladığım kadarıyla ancak benim kyc hâlâ onaylanmadı ve artı olarak hani bu adamlar ödülün bir kısmını eth olarak alabileceğimizi söylüyordu?  Bununla ilgili herhangi bir açıklama var mı? Ödeyeceklerini söylemeleri güzel ama yine ortada birşey yok anladığım kadarıyla
hero member
Approval pending. Your request is under review. You'll receive an email when review is complete.
Bende hala bu yaziyor onboarding kisminda... ucaga biniyorum sanki, onboarding, bu ne lan...
Ayrica cüzdanimdaki en son hareket 71 gün öncesine dayaniyor (MODEX diye bisey gelmis)... yani elin modex'i ne ise token gönderiyor, o kadar ugrastigimiz jinbi'den bi halt yok daha:)

Ondan sonra ico yapan (ve davam eden) EAN token bile gönderi yaptı, keşke imzasına da girseymişim.

Jinbi de ise adamların ilk duyurusundan bu yana 7 hareket olmuş sadece
https://ethplorer.io/address/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Approval pending. Your request is under review. You'll receive an email when review is complete.
Bende hala bu yaziyor onboarding kisminda... ucaga biniyorum sanki, onboarding, bu ne lan...
Ayrica cüzdanimdaki en son hareket 71 gün öncesine dayaniyor (MODEX diye bisey gelmis)... yani elin modex'i ne ise token gönderiyor, o kadar ugrastigimiz jinbi'den bi halt yok daha:)
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bu herifler tokenleri gönderdikten sonra sizden swap yapmanızı ister. 1-2 ay da böyle oyalar dururlar.
hero member
konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bana bugün bu mail geldi.

sağ mouse yapıp Türkçeye çevirin.

Dear Jinbi Subscriber

We would like to take this opportunity to thank you for your ongoing support.

We are excited to announce that the Jinbi Token Distribution is due to commence shortly.

Please make sure your ERC20 wallet details are correct within your investor profile at https://ico.jinbitoken.io/.

Investors can also send wallet details to [email protected] from your registered email address.

Jinbi Management is not responsible for tokens sent to an incorrect address.

iki gündür "gönderyoruz, göndereceğiz bakın edin" diyorlar ama daha cuzdanlarında bir hareket yok.
Kaldı ki bounty için tüm onaylar yapılmamış durumda (kısmen yapıldığını da sanmıyorum.)
full member
Activity: 602
Merit: 118
konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bana bugün bu mail geldi.

sağ mouse yapıp Türkçeye çevirin.

Dear Jinbi Subscriber

We would like to take this opportunity to thank you for your ongoing support.

We are excited to announce that the Jinbi Token Distribution is due to commence shortly.

Please make sure your ERC20 wallet details are correct within your investor profile at https://ico.jinbitoken.io/.

Investors can also send wallet details to [email protected] from your registered email address.

Jinbi Management is not responsible for tokens sent to an incorrect address.
Pages:
Jump to: