Ben yine hortlatayım, benim hala onaylanmadı ama etherscande jinbide baya bir hareketlilik var, dağıtım yapılıyor gibi duruyor ama kimlere bilmiyorum. Umarım bizim tokenlerin üzerine yatmazlar. https://etherscan.io/token/0x21d5a14e625d767ce6b7a167491c2d18e0785fda
2 hafta önce yatırımcılara dağıtacaklarını söylemişlerdi (24 saat içinde) 31 gönderi yaptılar ve durdular. geçenlerde de tüm bakiyeyi başka bir adrese gönderdiler demek ki, o kişi gönderiyi yapıyor.
297 transfer gerçekleşmiş güzel..
ibnelik yapmak bedava hocam. eğer bu karaktersizler akıllı ise sizin düşündüğünüzün olmasını sağlamak için farklı hesaplara transfer eder ve hareket varmış havası estirirler. var mı forumda bana jinbitoken geldi diyen? diyelim ki bunlar tokeni gönderdiler. borsalara girmezlerse yine hüsran demem o ki siz önünüzü kış tutun yaz çıkarsa bahtınıza...
yatırımcı token i olabilir bilemiyorum, çünkü doğru düzgün onay olan alan bounty katılımcısı görmedim daha.
çok fazla bel bağlamış değilim esasen, dağıtırken de fiyat konusunda bir sürü katakulli yapacaklarına eminim.
hiç bir şey olmasa ico fiyatı 7 dolardı 16 dolar kabuluyle verebilirler malesef.