Ben kampanya yönetseydim ve jinbi nin kampanyası bende olsaydı, ekip KYC isteseydi bana mı sövecektiniz?
Bu yıl piyasa ile birlikte imzaların traşa bağladığı ortada evet sylon da bunu tolore etmek için fazla kampanya alıyor olabilir.
Empati yapalım az (Jinbi nin mantıksız isteklerini normalleştirdiğim çıkarımını yapmayın bu yorumdan.)
Kimseye sövmedim, lütfen cümlelerimi çarpıtmayın.
Diğer konu ise bounty manager sözleşme aşamasında bu tür kuralları belirlemeli. Csbounty tüm kampanyalarında KYC şartı olup olmadığını ilk başta açıklıyor. İsteyen girer istemeyen girmez artık o kişiye kalmış. Bountyhive mesela hiç bir şekilde KYC istenmeyeceğini açıkladı.
Bounty manager demek projenin tüm şartlarını kabul edip bounty hunterlara dayatan kişi demek değildir. İki tarafında ortak noktada buluşmasını sağlamalı. Hep bana hep bana diyen Keser gibi olmamalı. Testere gibi olmalı bir sana bi bana. Bu bağlamdan baktığım zaman evet sylon başta olmayan bir kural değişikliğini kabul ettiği için gözümden düşmüştür ve kampanyalarına katılmayı düşünmüyorum. (Ki bana ihtiyacı yok zaten. Sizin gibi düşüp kampanyalarına devam eden arkadaşlar mutlaka olacaktır. )
Birde dünya genelinde sadece pasaportu olana kyc yapılabilmesi ise ayrı bir handikap. Vatandaşlık kimliğini kabul etmiyor, ehliyeti kabul etmiyor sadece pasaport. Sylon gibi ünlü bir bounty manageri kampanyaya katılan herkesin pasaportu olamayacağını düşünmesi gerekirdi. Düşünmüyorsa şahsi çıkarın uğruna bounty hunterleri es geçtiğini düşünürüm. Ki öylede düşünüyorum.
Şimdi ben jinbi token alabilmek için pasaportmu çıkarmalıyım???