Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 23. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Son durum nedir? hesabı onaylanan var mı ? ödüller kaç ay sonra dağıtılacak mış.Bu adamlara güvenmiyorum ama inşallah alırsınız ödüllerinizi.

Resmi telegram grubunda ödüllerin aralıkta dağıtılmaya başlanacağı söylenmiş. Tam bir gün vermemişler.
Ayrıca token satışı bitmeden önce onaylanıp onaylanmadığı belli olacakmış kyclerin. En azından benim okuduğum yere kadar bunlar yazılmış

İyide 4 saat kalmış.4 saatte neyi nasıl onaylayacaklar .dağıtımlarında üstüne yatacaklar gibi  geliyor bana.Bunlardan ümidim yok 46 milyon dolar toplamışlar yalancılar.

Sylon yine açıklama yapmış, kyc süresi uzayacakmış, şimdilik sadece kayıt olun siteye demiş. Aslında bunu telegramda sorup teyit ettirmek lazım.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Son durum nedir? hesabı onaylanan var mı ? ödüller kaç ay sonra dağıtılacak mış.Bu adamlara güvenmiyorum ama inşallah alırsınız ödüllerinizi.

Resmi telegram grubunda ödüllerin aralıkta dağıtılmaya başlanacağı söylenmiş. Tam bir gün vermemişler.
Ayrıca token satışı bitmeden önce onaylanıp onaylanmadığı belli olacakmış kyclerin. En azından benim okuduğum yere kadar bunlar yazılmış

İyide 4 saat kalmış.4 saatte neyi nasıl onaylayacaklar .dağıtımlarında üstüne yatacaklar gibi  geliyor bana.Bunlardan ümidim yok 46 milyon dolar toplamışlar yalancılar.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO

legendary
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Artık adamlar versinde nasıl verirse versin moduna girdik. Bu kadar güven sarsan bir projeden nasıl bir gelecek bekliyorlar gerçekten merak ediyorum. Tamam sadece bounty katılımcıları yok bu işin içinde ama bu kadar insanın nefretini kazanıp biraz zor yükselirler.
member
Activity: 448
Merit: 10
Ben bundan para kazanacağınızı hiç sanmıyorum neden derseniz çok bi para toplamadılar çok bounty dağıttılar ve bounty tokenler kilitli olmayacak kycden sonra dağıtıcaklar borsaya düşünce fiyat dib yapıcak takımın umrunda olmayacak.
full member
Activity: 602
Merit: 118
ben gecenlerde doldurmaya baslamistim formu ama dagitim adresini hatirlamiyorum... kampanyaya hangi adresi verdigimi bilmiyorum ve liste kapali oldugu icinde bakamiyorum:) ne halt yiyecez simdi?

Eğer imzasına katilmissan zaten profilinde ki cüzdan adresini vermissindir Hocam .

kampanya konusunda #JOIN yapmistim, orada yazmisim adresi, buldum:)
iyi ki #JOIN yapilip adres yazilmis, yoksa onca eth adresi arasindan nasil bulurdum:)

bu arada, bu haftada 12 postu biriktirmek üzereyim ama bu hafta bi halt vermeyecek... imzada yapisik kaldi, kaldirsam mi kaldirmasam mi emin olamadim...

Aklınıza iyi gelmiş bende başlığı geçmişe doğru taradim ama birşey bulamadım. O kadar emek verdik bari 3-5 kuruş alsak iyi olacak.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Forumda bişey ne kadar hypelanırsa o kadar yerin dibine giriyor proje rezillikler çıkıyor hayal kırıklığına uğruyor insanlar. Jinbi de ona eklendi
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
ben gecenlerde doldurmaya baslamistim formu ama dagitim adresini hatirlamiyorum... kampanyaya hangi adresi verdigimi bilmiyorum ve liste kapali oldugu icinde bakamiyorum:) ne halt yiyecez simdi?

Eğer imzasına katilmissan zaten profilinde ki cüzdan adresini vermissindir Hocam .

kampanya konusunda #JOIN yapmistim, orada yazmisim adresi, buldum:)
iyi ki #JOIN yapilip adres yazilmis, yoksa onca eth adresi arasindan nasil bulurdum:)

bu arada, bu haftada 12 postu biriktirmek üzereyim ama bu hafta bi halt vermeyecek... imzada yapisik kaldi, kaldirsam mi kaldirmasam mi emin olamadim...
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Ehliyetin yalnızca UK için kabul edildiği yazıyor. Pasaportla KYC yapmıyor musunuz?

Pasaport ile yapılıyor ama bir çok kişide pasaport yok.
telegramdan sorduğumdaa kimlikle yapılabilir dediler, ben pasapotla yaptım bakalım.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Ehliyetin yalnızca UK için kabul edildiği yazıyor. Pasaportla KYC yapmıyor musunuz?
full member

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
full member
Activity: 756
Merit: 104
Zamanında ineleyip girmemiştim sitesi çok boş gelmişti umarım katılan arkadaşlar sıkıntıya düşmezler. Zaten son süreçte bountylerde ciddi sıkıntılar yaşanıyor.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Biraz önce ehliyet ve banka ekstresi ile kyc yaptım ama özellikle ehliyette bitiş tarihi gibi bir yer vardı. Bizim ehliyetler ölmeden süresi dolmaz ki. O kısmı boş bıraktım. Kabul etmedi bende 2029 yılını salladım gitti. Ayrıca sadece ön yüzünü yukleyebiliyorsun arka yüzünü yüklemek istedim bu sefer ön yüz kayboldu. tekrar ön yüzü yükledim. Ayrıca bu ibneler eğer sallamiyorsa 39.5 milyon dolar para topladıklarını söylemiş sitede . Dedikleri gibiyse bunun 1 milyon doların dagitsalar fena olmaz

Para doğru olsa belki verirlerdi. Ama bir sürü soru işareti var. Şuanki piyasada mesela 1-2 milyon $ toplayanlar öpüp başına korken, Jinbi gerçekten 39.5 milyon $ topladı mı? Yahu onu geçtim 15 milyon $ topladıysa bile harika diyicem ama ona da ihtimal vermiyorum. Çünkü Jinbinin bu piyasaya katacak bir şeyi yok ki, onu da geçtim fiyatı da 8 $ mı neydi o rakamda sallamasyon gibi duruyor.

Bize dağıtsınlar diyoruz ama jinbi token verirlerse, o hiç olur. Yani 10.000 $ alıcam diye sevinirsin ama adamın olduğu tek borsada bir bakmışsın 10 $ ediyor. Yani şuan inanılmaz bir belirsizlik var. Bir yerden kafalarına taş uçsa da, ETH vermeye karar verseler, o zaman işte harika olurdu.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Toplanan para 39.75 milyon dolar olarak güncellenmiş. Son günlerde miktarı daha yüksek gösterip son bir tokatlama yapar mıyız diye düşünüyor olabilirler.
Ben de yarın kyc yapmayı düşünüyorum, riske edebileceğim bir stake miktarım yok çünkü Smiley
full member
Biraz önce ehliyet ve banka ekstresi ile kyc yaptım ama özellikle ehliyette bitiş tarihi gibi bir yer vardı. Bizim ehliyetler ölmeden süresi dolmaz ki. O kısmı boş bıraktım. Kabul etmedi bende 2029 yılını salladım gitti. Ayrıca sadece ön yüzünü yukleyebiliyorsun arka yüzünü yüklemek istedim bu sefer ön yüz kayboldu. tekrar ön yüzü yükledim. Ayrıca bu ibneler eğer sallamiyorsa 39.5 milyon dolar para topladıklarını söylemiş sitede . Dedikleri gibiyse bunun 1 milyon doların dagitsalar fena olmaz
legendary
İyice bokunu çıkardılar.İkametgah ve kimlik yetmedi bide fotoğraf mı istiyorlar şimdi de ? Çok saçma ya bu kadarı da fazla yani.Yollamayı düşünmüyorum 3 hafta katılmıştım zaten.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Henüz, sanırım kimseninkini onaylamadılar. Umarım bu onay kısımlarında vs bir haksızlık çıkmaz. Ayrıca nasıl bizim üyeleliklerle eşleştirecekler o kısım hala belirsiz. Dağıtım adresi kısmından mı eşleştirecekler?
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Bende ehliyet ve fatura gönderdim bakalım bide fotoğraf istediler ilk bilgileri doldururken bakalım belki de böylesi daha hayırlıdır kim bilir Smiley

Bi kaç gün önce doldurduğum formda fotoğraf gibi bir şart olduğunu hatırlamıyorum ve daha cevap vermediler bi gelişme yok
Pages:
Jump to: