Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 21. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Ben kyc yaptım ancak hâlâ onay maili gelmedi. Pasaport yok bende kimlik ile yaptım kimlik kabul ettiklerini söyledi bir kaç arkadaş umarım kabul edilir onay maili gelmeyen var mı benden başka?? 
Şu an girdiğim imza kampanyasına da kyc istedi diye girdim  ciddi bir iş gibi düşündüm.  😃. Umarım yanılmam para eder mi bilmiyorum girdik bakalım buda boş çıkarsa kafayı yerim
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
aslen projeyi beğenmesem bile yarıda çıkabildiğin için sylon kampanyalarına giriyordum. yazı jinbi özelinde değil ama artık sylon kampanyası tavsiye etmem artık mesajlara zamet edip cevap bile atmaz oldu. abuk subuk pm lerden bahsetmiyorum bounty ana başlığındaki önemli sorulardan bahsediyorum.
Son zamanlarda baya bir durgunlaştı Sylon, eskisi gibi yazmıyor. Anlam veremiyorum ama vardır bir durumu.
Bu arada Sylon'u beğenmeyenler, daha iyi menejer öneriniz var mıdır? Sylon çok iyi diye bunu sormuyorum yanlış anlaşılmasın ama bu dönemde hangi proje doğru düzgün ödül dağıtıyor ki?
full member
Activity: 532
Merit: 100
Ben son 1 yılda sylonun hangi kampanyasına girdiysem para kazanamadım sanırım sylonun en son kazandırdığı bounty spectreydi ondan sonra da hiç kazandıramadı maalesef
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
aslen projeyi beğenmesem bile yarıda çıkabildiğin için sylon kampanyalarına giriyordum. yazı jinbi özelinde değil ama artık sylon kampanyası tavsiye etmem artık mesajlara zamet edip cevap bile atmaz oldu. abuk subuk pm lerden bahsetmiyorum bounty ana başlığındaki önemli sorulardan bahsediyorum.

Sylon devri biteli çok oldu hocam. 2018 yılında sylondan para kazanan yoktur bence. Kendisi cidden iyi kazanmıştır. Zaten son yediği cezadan sonra geri dönünce pek oralı olmuyor. İlgili birisi olsa soru sorulmadan cevap verirdi. O da boşvermis vaziyette
full member
Activity: 1358
Merit: 193
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Son durum nedir arkadaşlar ben hala telegramlarına ulaşamıyorum.Bizi paket yapıp kaçtılar mı şimdi ? Ulan şu zamanda dedikleri ödül gelse ilaç gibi gelirdi valla.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Sylona muhtacız mecburen yoksa amazixin kucağına oturturlar bizi.amazix tam bir ölücü projeler bu adamlara o kadar çok token veriyorlar ki borsaya girince direk -20x düşürüyorlar şerefsizler.

Peki hocam sylondan bu yıl hiç token aldiniz mi? Adam projelerine bile sahip çıkmıyor. Amazix tam bir ölücu. ben şuan için Sinatra diye bir eleman var onu daha çok beğeniyorum. tavsiye ederim
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Sylona muhtacız mecburen yoksa amazixin kucağına oturturlar bizi.amazix tam bir ölücü projeler bu adamlara o kadar çok token veriyorlar ki borsaya girince direk -20x düşürüyorlar şerefsizler.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Benim açımdan sylon bitti. Yeni bir bounty almış galiba ama katılmadım artık. İnsan kampanyasına sahip çıkmalı. Geçmiş kampanyaların çoğundan haber yok. Ambit mining vardı en son baktığımda 40-50 token hak kazanmıştım 1 tane bile gelmedi. Sendy yi jinbitoken vtos bunları söylemeye bile gerek yok. Allah herkesin gönlüne göre versin
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Böyle bir piyasada hiç bir imza kampayasından ödül alacağımızı zannetmiyorum. Adamlar dağıtım yapmıyor. Yapsada pek bir değerinin olacağını sanmıyorum. Hakettiğimiz coini alalım da ne zaman gelirse gelsin, emeğimiz boşa gitmez hiç olmazsa.
member
Activity: 476
Merit: 31
Yazık oldu bu kadar insan kampanyaya girdiğinde bir nevi belli olmuştu çünkü mesaj usulü olan kampanyaların birkaçı hariç hepsi böyle hüsran oldu. Bol kepçeden vereceğiz diyorlar sonra yan yattı çamura battı.
hocam çoğu imza kampanyası bugun aynı durumu yapıyor hele bu piyasada iyice leşe döndü piyasa artık imza falan da hak getire bitti bu iş
full member
Activity: 910
Merit: 105
Yazık oldu bu kadar insan kampanyaya girdiğinde bir nevi belli olmuştu çünkü mesaj usulü olan kampanyaların birkaçı hariç hepsi böyle hüsran oldu. Bol kepçeden vereceğiz diyorlar sonra yan yattı çamura battı.
member
Activity: 490
Merit: 16
Artık bu işler fos . Zaten fos tu öyle imza arar iken çok fazla incelemeye gerek yok. Tamamen şans işi. Fazla uzun olması Dalin gitsin. Gelirse ekime gelmezse kasima Cheesy

Aynen öyle bundan sonra hemen girip çıkmak önemli olan.6 ay 1 sene kalmak bariz mallıktır.en fazla 2 ay sürmesi lazım.yoksa zaten bişi kazandırmaz sürümden 10 dolar 10 dolar kazanmak daha iyi.

sürümden 10 dolar 10 dolar kazansanız dahi kazandığınız o 10 dolar borsa fee sine gider bi anlamı kalmaz o 10 doların bu biraz balık tutmaya benziyor atıyorsun oltayı ya tutarsa.
member
Activity: 308
Merit: 10
Artık bu işler fos . Zaten fos tu öyle imza arar iken çok fazla incelemeye gerek yok. Tamamen şans işi. Fazla uzun olması Dalin gitsin. Gelirse ekime gelmezse kasima Cheesy

Aynen öyle bundan sonra hemen girip çıkmak önemli olan.6 ay 1 sene kalmak bariz mallıktır.en fazla 2 ay sürmesi lazım.yoksa zaten bişi kazandırmaz sürümden 10 dolar 10 dolar kazanmak daha iyi.
member
Activity: 756
Merit: 16
Jınbiye bende girmiştim ama işin bokunu çıkardılar sanırsam ben umudumu kestim bunların bişey gönderceği yok sylonun kampanyası diye girdik ama demekki bu zamanda imza işi şans işi
member
Activity: 1106
Merit: 25
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Globaldeki konuya da yazın, biraz gündemde tutalım. Tahminen bu iş yalan oldu ama bunun bir yaptırımı olmalı diye düşünüyorum. Sylon bokunu çıkardı, para için tüm projeleri aldı aldı şu yıl ödeme yapabildiği ICO yok neredeyse hala Gemera projesinde olanlara da şaşırıyorum. Bu adam projeye hiç bakmadan gözü kapalı alıyor, projeler ya fail oluyor ya scam.

Örnek; Jinbi, Sendy, Vtos ...

Sendy e nolmuş ki hocam konuya çok uzak kalmışım sanırım ne gibi bir sorunu var lütfen söylermisin aylarca sendy de kaldım aylarca jinbi de kaldım ve şuan gemera dayım ayrıca bu sene para alabildiğim tek kampanya waves oldu bountyhive da

Telegram grubunu takip ediyorum, bounty biteli bir sürü zaman oldu. Daha doğru düzgün ne zaman dağıtılacağına dair bir tarih bile yok. Üstelik Sylon'da buna cevap veremiyor. Başka konularda ekibin zayıf olduğunu pek para toplayamadığını söylüyorlar, sonuç yine Jinbi gibi olacak diye düşünüyorum.

Bu arada yalnız değilsin hocam, ben bu sene daha hiç ödeme almadım. Hepsi dağıtımı erteledi, kimi scam çıktı. Dile kolay, 1 yıl boşa uğraştık.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Globaldeki konuya da yazın, biraz gündemde tutalım. Tahminen bu iş yalan oldu ama bunun bir yaptırımı olmalı diye düşünüyorum. Sylon bokunu çıkardı, para için tüm projeleri aldı aldı şu yıl ödeme yapabildiği ICO yok neredeyse hala Gemera projesinde olanlara da şaşırıyorum. Bu adam projeye hiç bakmadan gözü kapalı alıyor, projeler ya fail oluyor ya scam.

Sendy e nolmuş ki hocam konuya çok uzak kalmışım sanırım ne gibi bir sorunu var lütfen söylermisin aylarca sendy de kaldım aylarca jinbi de kaldım ve şuan gemera dayım ayrıca bu sene para alabildiğim tek kampanya waves oldu bountyhive da
sr. member
Activity: 742
Merit: 260

legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Şöyle bir zamanda telegramın kapatılmasını normal karşılayacak değiliz. Son ana kadar süründürdüler, hep bir gelişme olur mu dedik pozitif düşünmeye çalıştık fakat olmadı.
Geçmiş olsun.
Pages:
Jump to: