Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 22. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Ben anlamadım şimdi ne yapacağız arkadaşlar bizim bi arkadaş var kyc falan göndermedi şuan gönderemiyor ve öylece kaldı sitede giriş yeri falan kalkmış ve günlerdir kyc yapmamıza rağmen herhangi bir gelişme yok ne olacağını kimse bilmiyor
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Son durum ne arkadaşlar bilen var mı. Umarım dağıtırlar çünkü gerçekten üzülürüm. Ve merak ediyorum kime ne kadar dağıtılacak. Bir oyun daha yapabilirler son anlarda gibime geliyor ama umarım olmaz. Gerçekten tuhaf bi dev'e sahipler.

Artık telegram kanalı da açılmıyor, geçmiş olsun mu desek ne desek bilemedim.

Kaçtılar galiba, şaka gibi oldu. Adamlar bizim bilgileri de topladılar, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Yalnız bunlar harbiden yok olduysa, bence Sylon'da yine ceza almalı diye düşünüyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, Sylon nereden bilecekti. O zaman almayacaktı, biz o işin içinde para ödenir diye girdik girdik. Adamın yönetiği tüm kampanyalar scam çıkmaya başladı. Belki o da bu şekilde yolunu buluyor olmaz mı? Hadi jinbi scam diyelim, sendy? vtos? yakında gemera biter ondan da bir cacık olmaz. Bir daha sylon adını görürsem uzak durucam.

Büyük ihtimal scamlar hocam.daha dün 47 milyon toplamışlar diye yazmıştım.47milyon 500 bin dolara çıkarttılar bugünde.Bu adamlar palavracı ve temiz dolandırıcılar gibi.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Son durum ne arkadaşlar bilen var mı. Umarım dağıtırlar çünkü gerçekten üzülürüm. Ve merak ediyorum kime ne kadar dağıtılacak. Bir oyun daha yapabilirler son anlarda gibime geliyor ama umarım olmaz. Gerçekten tuhaf bi dev'e sahipler.

Kaçtılar galiba, şaka gibi oldu. Adamlar bizim bilgileri de topladılar, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Yalnız bunlar harbiden yok olduysa, bence Sylon'da yine ceza almalı diye düşünüyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, Sylon nereden bilecekti. O zaman almayacaktı, biz o işin içinde para ödenir diye girdik girdik. Adamın yönetiği tüm kampanyalar scam çıkmaya başladı. Belki o da bu şekilde yolunu buluyor olmaz mı? Hadi jinbi scam diyelim, sendy? vtos? yakında gemera biter ondan da bir cacık olmaz. Bir daha sylon adını görürsem uzak durucam.
legendary

Telegram patlamış abi.web sitelerine baktım Cheesy topladıkları para 45 milyondan 47 milyona çıkmış
Yaw he he bizde inandık bu piyasada bu kadar parayı topladınız hee Cheesy daha ödülleri dağıtmaktan acizsiniz.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

member
Activity: 191
Merit: 10
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Dolandırıcı filan olabilir bilemiyorum ama son bir yıldır imza işi hep böyle  artık istismar ediliyor millet sesini çıkartmıyor bu nedenle işine geldikleri gibi kural çıkartıyorlar belkide hiç vermeyecekler
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Bu proje böyle onlarca sayfa konuşmaya değecek bir proje değil.Adamlar büyük ihtimal dolandırıcı.bilinki bir proje eğer sürekli uzatıp sonradan kurallar getiriyorsa.Ya ortaya koyacakları pek bir icraat yoktur,ya scamdır ,yada paranın üstüne yatmaya çalışan cimri topluluğudur.
bnece kendinizi çok üzmenize gerek yok. bu sayfada projeye tek cent yatırmış insan yoktur. konuşan sayfa sayfa uzatan herken bounty hunter ki onlarda ekibin pek sağlam ayakkabı olmadıklarını çoktan anladılarda iş işten geçmişti anladıklarında.
member
Activity: 308
Bu proje böyle onlarca sayfa konuşmaya değecek bir proje değil.Adamlar büyük ihtimal dolandırıcı.bilinki bir proje eğer sürekli uzatıp sonradan kurallar getiriyorsa.Ya ortaya koyacakları pek bir icraat yoktur,ya scamdır ,yada paranın üstüne yatmaya çalışan cimri topluluğudur.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Yaa şöyle böyle filan diyoruz ama bu durum böyle gidiyor herkes aynı şeyi yapıyor bir yerlerinden bir şeyler uyduruyorlar uzatıyorlar falan bu böyle gitmez abi bir şey yapmalı ama ne yapmalı. ?? Şöyle düşününce hiç bir şey yapamayız   🤣🤣🤣   para adamlarda

İş işten geçmiş artık şu an yapacak bişey yok. Adamlar bounty yapmış, sen de katılmışsın. Sonradan kyc uydurmuşlar, yapmazsan ödül alamazsın deniliyor, buna yaptırım yapacak bir mekanizma yokki.
member
Activity: 448
Adam kuralların içine küçük harflerle yazmış, kuralları değiştirme hakkım vardır diye. Baktı bounty programı istediği gibi gitmiyor istediği değişikliği yapıyor.
theymos'ın bu işlere direk karışacağını bende sanmıyorum. Başka kuralları okuyarak girmişsiniz, girmeseydiniz diyebilir.

hemen hemen tüm kampanyalar da bu kural var ve standart bir satır. Maalesef ki zor da kalınca önce bountycileri harcıyorlar. Zaten katılımı çok fazla olduğundan ben bir şeyler beklemiyordum ama bu da tuzu biberi olmuş.
member
Activity: 224
Merit: 12
Ne yazikki bankaların sözleşmlere küçücük puntolarla yazdığı ne yaparsanız yapın banka her zaman kazanır gibideğişiklik hakkını yazmışlar
member
Activity: 191
Adam kuralların içine küçük harflerle yazmış, kuralları değiştirme hakkım vardır diye. Baktı bounty programı istediği gibi gitmiyor istediği değişikliği yapıyor.
theymos'ın bu işlere direk karışacağını bende sanmıyorum. Başka kuralları okuyarak girmişsiniz, girmeseydiniz diyebilir.

"bounty programı istediği gibi gitmiyor" Ne kadar doğru dedin hocam. Bütün olay bu bence. KYC saçmalığı dabu yüzden çıkarttılar ki üstünde duruyorlar diyebilirim. Abi gerçekten iyi kâr bırakcağını düşünüyorum hala imza kampanyasına girenlerin.
member
Activity: 448
Merit: 33
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bunun için ne yapabiliriz ? Mesela artık bir bildiri yayınlasa theymos iyi olmaz mı ? Eğer projeler kyc isteyecekse bunu baştan belirtmezlerse konuları kaldırırsın.? bunu öneremez miyiz?

Bitcointalk böyle kycleri falan zorunlu hale getirirse site için iyi olmayabilir bence popülite düşebilir. Çünkü herkes bilgilerini vermek istemeyebilir. Tabi daha sağlıklı olur en baştan neler isteyecekleri ama theymos karışmaz bence bu konulara.
legendary
Bunun için ne yapabiliriz ? Mesela artık bir bildiri yayınlasa theymos iyi olmaz mı ? Eğer projeler kyc isteyecekse bunu baştan belirtmezlerse konuları kaldırırsın.? bunu öneremez miyiz?
hero member
Yaa şöyle böyle filan diyoruz ama bu durum böyle gidiyor herkes aynı şeyi yapıyor bir yerlerinden bir şeyler uyduruyorlar uzatıyorlar falan bu böyle gitmez abi bir şey yapmalı ama ne yapmalı. ?? Şöyle düşününce hiç bir şey yapamayız   🤣🤣🤣   para adamlarda

ICO bittikten sonra yapabileceğin hiç bir şey yok, karalamaktan başka. Ico başında her katılımcının hakkını gözeten bir akıllı sözleşme vs. olmadığı sürece yapacak ta bir şey yok gibi.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO

Hocam bu tarz durumlarda yapılabilecek tek şeyi bu forum yapar. Onlarda bu işe girişmez.
Adam koyduğu kuralı mı değiştirdi anında banlayacaksın ve scam veya sakıncalı olarak sabit bir konuya işaretleyeceksin.
Dünya kadar büyük yatırımcı var bu forum içerisinde. Kullanıcılara getirilen kısıtlamalar gibi icolara ve bountylere'de getirmek lazım yani.

Nasıl ki mesaj kalitesi artsın diye merit sistemi getirildiyse, ico ve bounty kalitesi artsın diye sabit kurallar getirilmeli. Neredeyse her bounty'nin kurallarında kural değiştirme hakları olduğunu yazan bir kısım olduğunu görmüşsünüzdür. Kaldıracaksın mesela bunu forum yönetimi olarak.

Bunun dışında yatırımların yapıldığı cüzdanlar kesinlikle public olmalı.

KYC yapılacaksa şartları baştan belirtilmeli.

Ödül miktarlarında değişim yapılamamalı.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
hero member
Ico bitimine az bir süre kala bu olayı çıkardıkları için (aynı zamanda kendileri de hazır olmadığı için) KYC süresini uzattılar, geçen hafta telegramda da bahsi oldu.
Pages:
Jump to: