Ne. Zašto? Što te konkretno privuklo da si zainteresiran za kupovinu preko njih? Osobno, ne vidim nikakve prednosti u odnosu na druge provjerene i znatno popularnije platforme.
Btw, Luno je rebrand nekadašnje BitX.co tvrtke i 'aktivni' su još od 2013. god. tako da je usluga vjerojatno sigurna za korištenje tj. nije scam ali svakako preporučujem da sam potražiš novije recenzije drugih korisnika.
Pa preko luno možeš plaćati sa kreditnom karticom. Koje su te bolje opcije onda, pa da odaberem jednu. Bistamp nemogu koristiti jer mi verifikacija traje preko 1 mjesec a na coinbase imam problema da uglavnom nemogu ih koristiti zbog svoje banke.
Hrvatski bitkonan.com ili bitcoin-mjenjacnica.hr? Doduše, uplata se vrši direktno na njihove IBAN račune pa ne znam za plaćanje putem kreditne kartice. Osobno, sa kreditnom karticom, sam koristio samo Coinbase i CEX.io ali to je bilo davno, prije svih ovih KYC verifikacija.
Siguran sam da ćeš ovdje naći dosta preporuka drugih korisnika u starijim postovima.
I da, slažem se sa RegulusHr da bi trebali više poticati korištenje podforuma 'Trgovina' za kupovinu ili prodaju.
Ne znam da li ti pomaže ali ja sam nedavno na Coinbase prošao KYC u 10 minuta. Ako imaš web kameru, samo okineš sliku dokumenta i onda sebe i tako za osobnu i pasoš. Za svaki verifikacija od par minuta i spreman si za kupovinu.
Šta se tiče ovog poticaja za korištenje podforuma trgovina mislim da ću baš sutra dat oglas da prodajem oko 0.2 BTC, fali mi love pa se mora Samo da provjerim prvo sa svojim prijateljima/poznanicima da li netko želi ali mislim da neće biti zainteresiranih.