Iskreno, ne volim kupovati ako nije baš neka frka, pogotovo ne po ovako paprenoj cijeni. Nastojim bitcoine nekako zaraditi, makar i neku siću, uvijek ima kakvih, takvih mogućnosti. Ako mi baš treba bitcoin i nema druge nego da ga kupim onda mi je izbor localbitcoins i bitcoin mjenjačnica.
A preko čega zarađujes ako nije tajna? Kako misliš"treba"bitcoin? Ne čini mi se baš da bitcoin ikome treba... Osim ako ne kupuješ drogu preko dark weba
Pozdrav svima.
Oprosti ali mislim da se moraš riješiti tih ružnih predrasuda da bitcoin ne treba nikome i da se samo troši na drogu u dark webu. Zbog toga što ljudi razmišljaju tako kao ti, a to rade jer su im mediji servirali tu laž, mainstream adopcija još uvijek ide sporo.
Evo ja npr. pola od svake moje plaće pretvorim u bitcoin. Od toga većinu koristim za day trading na SimpleFX i Bitfinex. Ostatak ulažem u razne altkoine ili prebacim na Coinjar karticu koju isključivo koristim za svakodnevne potrebštine i vađenje gotovine.
Osim toga bitcoin koristim za plaćanje potpuno legalnih stvari na sajtovima poput Newmind ili Alldaychemist, ili ako se poželim staviti koju opkladu na nogomet sigurno neću koristiti velike online kladionice nego isključivo anonimne kripto-kladionice.
Dalje kad šaljem novce iz Australije svojima u BiH i HR, nisam lud da to radim preko banaka ili WU pa čak ni PayPal nego isključivo šaljem koinse.
To su samo moji primjeri, drugi ljudi u drugim krajevima svijeta imaju razne druge korisne svrhe za koje koriste koinse tako da ti je stav odavno prevaziđen i zastarjeo.
Opet pozdrav svima jer mi je ovo prvi post u HR forumu.