Pages:
Author

Topic: Kampanya yoneticileri hakkında - page 2. (Read 4771 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
September 29, 2018, 05:39:22 AM
Bu konuyada imzamızı atıp sylon'u jinbi bountysinden dolayı kötülemek istiyorum mümkün ise sylon kampanyalarına girmeyin arkadaşlar jinbi den ağzımız yandı bu konuya bakan birilerine belki biraz olsa fikir vermiş oluruz Smiley
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
September 28, 2018, 04:59:25 PM
Bunların da günü gününe uymuyor. Bir projede çok iyiyken diğerinde garip hareketler yapabiliyorlar. Açıkçası artık hiçbirine güvenemiyorum zaten her şeyin suyu çıktı. Yakında bounty ile uğraşan kimse kalmaz böyle giderse.
full member
Activity: 490
Merit: 105
September 28, 2018, 03:12:58 PM
ödül kampanyalarında birçok platform var . bountyhive ve irfan pakın kolay ama katılım çok olduğu için pek bir şey kalmıyor. daha çok bilinmeyenler üzerinde iyi bounty denk gelirse fena para kazanılır
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
September 28, 2018, 03:00:24 PM
Açıkçası ben de sylon'un durumunu merak ediyorum. Onun kampanyalarından hiç ses soluk çıkmıyor. İnşallah 2 ekimde gelir de, herşeyi güncelleyip ödemeye başlarlar. Yoksa bir tane iyi bm piyasadan silinmiş olacak.
jr. member
Activity: 185
Merit: 1
September 28, 2018, 02:58:04 PM
btcltcdigger bu adamı bende beğeniyorum. işini baya iyi yapıyor. arkasında ki ekipte keza öyle. bide dağıtım konusunda bountyhive ekibinin hakkını vermek lazım.
member
Activity: 378
Merit: 11
September 28, 2018, 11:39:37 AM
Sylon bence katıksız, kaç kişinin hakkını yediğini biliyorum bı ara 15 gun banlandı hatta forumdan sonrada blog yazmış ödül yöneticisi banlanırmı falan diye. Zaten bounty olayının tadı kalmadı artık
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
September 28, 2018, 03:33:38 AM
Sanırım bu piyasada kimseye güvenmemek gerek.Adamlar bounty kampanyalarında admin nicki ile sahte telegram açıp orda insanları dolandırıyor kar.Şeytanın bile aklına gelmeyecek olaylar var
full member
Activity: 616
Merit: 100
September 28, 2018, 03:10:36 AM
Bu iş suistimale çok açık ve bir standartı tam anlamıyla denetleyeni de yok ne yazık ki, ama kampanyalara gire gire artık bir tecrübe ediniyorsun aklında bir fikir oluşabiliyor. Ama hereşeye rağmen sıkıntı çıkan bir kaç proje yine de çıkıyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
September 28, 2018, 02:58:46 AM
bence piyasadaki en kötü bounty platformu bountyhive. ilk başlarda tasarımı vs. güzel diye benim de hoşuma gidiyordu ama artık iyice cılkı çıktı. facebook ve twitter kampanyalarında bana sürekli sıkıntı çıkarmaya başladı. ne yapmamı bekliyor bu adamlar? gerçek hesaplarla mı paylaşım yapalım? allah aşkına bu işle uğraşan kaç kişi gerçek hesap kullanıyor, benim zaten gerçek hesabım bile yok.
hele artık kampanyalara katılmak için beklemen gerekiyor ki tam bir zırva. yok çok başvuran varmış yok yığılma oliii... yav kes.
 ve ilk günden beri şeffaf olmaması en büyük sorunu. yukarı saydıklarım kişisel sorun olabilir ama şeffaf olmaması kimse savunmaz.

forumdaki yöneticilere gelince. adamların rütbesine güveniyorsun ama proje scam çıkıyor. artık yöneticileri de mi kandırıyorlar yoksa yöneticilere arpa mı veriyorlar bilemiyorum. ama bu durum da sıkıcı olmaya başladı.
full member
Activity: 602
Merit: 118
September 28, 2018, 01:59:27 AM
Sylon bildiğim kadarıyla 2 Ekim'de cezasını dolduruyor. Hal böyle olunca sylon un guncellemedihlgi bir sürü sayfa var. Hepsini geçtik millet jinbitoken in akıbetini merak ediyor. İco bitti galiba. Dağıtılacak tokenleri merak ediyorlar
member
Activity: 546
Merit: 10
September 27, 2018, 06:07:33 PM
İş dolayısıyla çok takip edemiyorum ama yine ismen birçoğunu biliyorum. ColorlessK'dan eskiden ödül almışlığım oldu bir sorun görmedim ama bazı kampanyalarından çok uzun zaman oldu ödül gelmedi. Bountyhive ekibi güzel iş çıkarıyor aynı zamanda tokensuite de başarılı buluyorum.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
September 27, 2018, 05:58:40 PM
Ben kampanyalara bountyhive tokensuit gibi platformlar üzerinen katılınması taraftarıyım. Her şey çok daha kolay oluyor daha çabuk muhattap buluyorsun.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
September 27, 2018, 03:41:33 PM
Sylon'un banı henüz bitmedi diye biliyorum o yüzden kampanya ana sayfalarını güncellemiyor. Bir kaç kampanyası bitti sanırım ama henüz sonuç yok diye biliyorum.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
September 23, 2018, 10:42:13 AM
Bazen sırf ödül oranını veya projeyi beğendiğimizden bir kampanyaya katılıp saçma sapan bir yöneticiye maruz kalabiliyoruz. Keşke herkes stake hesaplarken veya sorun çözerken işini hakkıyla yapsa. Ama öyle bir şey yok maalesef.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 23, 2018, 10:34:08 AM
Bir imza kampanyasında stake hesaplamasının hakkıyla yapılıp yapılmadığını kontrol etmek için mutlaka rastgele 10-15 kişiyi belirleyip spreadsheet üzerinden paylaşımlarını takip etmek lazım.
Eğer işinin ehli bir kampanya yöneticisi varsa işin başında, torpil yapmadan adil şekilde hesaplar tüm postları. Eğer adaletsiz bir hesaplama yapılıyorsa, o kampanyadan uzaklaşmak gerekir. Çünkü ya yönetici çok amatördür (hesaplamayı bilmiyordur), ya da bilinçli olarak birilerine kıyak geçiyordur. Bounty post atanlara bile stake verildiğini gördüm bir imza kampanyasında. Yöneticiler şirket içindendi!

İkinci aşama olarak da, bounty bitip dağıtım aşamasına geçildiğinde, vaadedilen ile gerçekleşen dağıtıma bakmak lazım. Oyun başladıktan ve hatta bittikten sonra kurallar değişiyorsa, o yöneticiden artık uzak durma zamanıdır.
full member
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
September 23, 2018, 09:24:48 AM
Zaten bountyler mazide kalmaya başlıyor ufak ufak sadece airdroplar ayakta kalacak gibi. Bounty yapan projelerden son zamanda ico fiyatından yukarı yönlü hareket yapan görmedim ben
newbie
Activity: 46
Merit: 0
September 23, 2018, 09:18:40 AM
amazix ekibinin yaptığı projelerin %80i scam, %90 ı bounty ödemesi yapmıyor. geri kalan yüzdesindede eksik ödeme yapıyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 23, 2018, 08:18:00 AM
Sylon nerelerde gören eden var mı? Plazma mı plaza mı ne bounty girmiştim imza. Proje de afedersiniz tırt çıktı sylon'un yöneticiliği de. Sylon falan mazide kalmış artık...
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
September 20, 2018, 12:47:45 PM
Kimlere güvenip kimlerin kampanyasından uzak durmak gerektigini artık az çok herkes tahmin ediyor. Çok nadir sevdigimiz 1-2 yönetici kaldı, onlara da bir şey olacak diye ödümüz kopuyor valla. Stakeleri düzgün dagıtmayan mı dersin, hicbir sorunda yardımcı olmayan mı dersin. Profesyonellikten uzak birçok tip bounty manager olmuş, çekiyoruz hepsinin kahrını.
member
Merit: 12
September 20, 2018, 11:31:16 AM
arkadaşlar size tavsiyem çok fazla ün yapmış yöneticilerden ve çok kötü projeler yöneten yöneticilerden uzakta durmanızda büyük fayda görüyorum.
Pages:
Jump to: