Pages:
Author

Topic: Kampanya yoneticileri hakkında - page 4. (Read 4774 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
March 18, 2018, 12:38:11 PM
Ben net olan yöneticileri seviyorum, örneğin deadley örneğin amazix. Amazix her kampanyayı bir ay içinde dağıtılacak şeklinde bildiriyor ve aynen öyle de yapıyorlar bu tarzda ve insanları uğraştırmayan projeleri seviyorum, diğerleri uğraş dur iki aya verirse iyi.
full member
Activity: 434
March 18, 2018, 12:33:56 PM
yöneticiler bu konuda önemli bir yere sahip tabii ki ortada emek var kimse boşa gitmesini istemez haliyle bu işe kalkışanların bu sorumluluğu iyice alması gerekiyor
member
Activity: 294
Merit: 11
March 18, 2018, 10:59:48 AM
HC01 bey güzel söylemiş dikkate almak lazım çünkü bir çok yönetici gerçekten işini iyi yapmıyor ve emekler boşuna çıkarıyorlar o kadar uğraş et eee karşılık görme ulaşmak istesen de ulaşama ya da terselen falan yönetici seçimi de yapmak lazım
full member
Activity: 322
March 18, 2018, 10:22:14 AM
Ben amazix ekibini tek geçerim valla adamlar güzel sistemli çalışıyorlar ve aldıkları çoğu projede hardcap yapan sağlam projeler bu yüzden amazixten şaşmam gibi hızlıda ödülü yatırıyorlar
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
March 18, 2018, 10:05:45 AM
Ben de deadley'den memnunum, buaralar güzel bir kampanyası var mı göremedim amazix'ler ön plana çıkmaya başladı buaralar, onlar da güzel çalışıyor ico bitişinden sonra bir ay içinde token dağıtımı gerçekleşiyor vesaire, baştan kuralları koyuyorlar.

Şuan bulundugum kampanya deadley tarafından destekleniyor hocam.. Telegram sayfasında bu kampanyanın linkini paylaştı..

https://bitcointalksearch.org/topic/m.32144157
member
Activity: 252
Merit: 10
March 18, 2018, 04:20:05 AM
Needmoney olcaytu miralles takımının kampanyalarını inceledim. token dağıtımlarında güncellemelerinde sıkıntı yok da (sosyal medya kampanya bitiminde güncelleniyor çoğunlukla zaten) 15 mesajdan 5 i global 10u local veya 7 local 3 global beni sıkıntıya düşürdüğü için giriş yapamıyorum tabi.

yoksa kampanyalar rahat. bitiş tarihi belli deadleyin kampanyaları gibi 18 19 hafta sürmüyor. 4 - 6 -8 haftalık kampanya. ıco sıkıntılı olsa bile kaybın en fazla 8 hafta. deadleyde öyle değil. 20 haftayı götürüyor doğrudan.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
March 18, 2018, 04:10:29 AM
Ben de deadley'den memnunum, buaralar güzel bir kampanyası var mı göremedim amazix'ler ön plana çıkmaya başladı buaralar, onlar da güzel çalışıyor ico bitişinden sonra bir ay içinde token dağıtımı gerçekleşiyor vesaire, baştan kuralları koyuyorlar.
member
Activity: 378
Merit: 11
March 18, 2018, 02:02:48 AM
amazix ekibini beğeniyorum ama şartları biraz ağırlaştı, orda çok farklı yöneticiler olduğu için tam anlamıyla karar verilemiyor bazıları %30 lokal post dıyor, bazı salaklar ise anlamlı diyor 2 hafta geçtikten sonra. Anlamlı ise ingilizce demek oluyormuş
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
March 18, 2018, 01:10:33 AM
Bence bütün kampanya yöneticileri hak yiyor ve işlerini doğru yapmıyorlar, bu kadar büyük bir pastadan pay alıp da daha özverili çalışmaları gerektiğini düşünüyorum ben,

Hocam bu sekil yazarak hakka giriyorsunuz kim nasıl bir hak yedi ve işlerini yapmadığına dair tekil şahıs olarak yazarsanız biz de bilelim ve nasıl bir çalışma bekliyordunuz da yapmadılar veya kim neyi yapmadı da bu cümlenize magruz kalıyor bilelim..
full member
Activity: 308
March 17, 2018, 06:04:28 PM
Bence bütün kampanya yöneticileri hak yiyor ve işlerini doğru yapmıyorlar, bu kadar büyük bir pastadan pay alıp da daha özverili çalışmaları gerektiğini düşünüyorum ben,
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
March 17, 2018, 05:16:27 PM
Her ödül yöneticisi hak yiyiyor bir kere en baştan diyelim adam Pakistan'lı ise İngilizce'den Pakistan'a tercümeyi kendisi alıyor bunun dışında iyi projelere kendi yan hesaplarını sokuyor ve 15 hafta stake almış insanlari son anda projeden atıyorlar.
full member
Activity: 658
Merit: 153
March 17, 2018, 05:13:55 PM
İlk imzam INS Token yöneticisi Deadley di iyi yönetti zamanında açmadı spreadsheeti ama stakelerimizi doğru hesaplayı verdi allahı var.
İkinci imzam CEDEX yöneticisi Sylon şuan güzel gidiyor yönetimi, Cuma'dan Cumaya post sayımı Cumartesi Pazarda Spreadsheet'i güncelliyor, imza bitince tekrar güncellerim.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
March 17, 2018, 04:59:43 PM
deadley'in kampanya yönetme şeklini herzaman beğenmişimdir, zaten kendisini bilen bilir zamanında çok iyi şeyleri takip etti şimdide işini 4 4'lük yapıyor diyebiliriz.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 12, 2018, 08:33:10 AM
Türkler kesinlikle çok iyi yapıyorlar bu işi. İşin mutfağından çıktılar diyebilirim translate yaparak başladılar bu işe çoğu ve aldıkları kampanyaların lokaldeki moderasyonunu çok iyi yönettiler. Sonra gözü yükseğe diktiler ve bence çokta iyi yaptılar. needmoney olcaytu mirallas kubradam güzel kampanya yönetiyorlar.
full member
Activity: 448
Merit: 157
March 12, 2018, 08:27:35 AM
Benim deadley yönetimindeki ikinci imzam ve sorunsuz devam ediyorum. En iyilerden birisi seçilecekse bence en iyisi deadley. Sylon içinde çok güzel konular açıyor yönetiyor deniyordu ancak benim izlenimim bunu vermedi. Açıkçası konularda gördüğüm isyanlar beni onun kampanyalarından uzak tutmaya yetti.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
March 11, 2018, 07:50:06 PM
Deadley'in yanısıra amazix diye bir takım var bir iki aydır görüyorum, bir çok güzel projeyi buaralar onlar alıyorlar ve çoğunda hardcap da yaptıkları görüyorum, baya sağlam bir reklam ekibi oluşturmuşlar.

O ekibin kullandığı birçok üyelik var. Hepsi iyi yönetemiyor. Biraz şansa kalıyor sonuçta her çalışan yeterince tecrübeli olmuyor. Bazen sırf tanıdık kategorisinden imza saydırıyorlar, sayan eleman forumun temel öğelerinden bihaber olabiliyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
March 09, 2018, 05:43:47 AM
Deadley'in yanısıra amazix diye bir takım var bir iki aydır görüyorum, bir çok güzel projeyi buaralar onlar alıyorlar ve çoğunda hardcap da yaptıkları görüyorum, baya sağlam bir reklam ekibi oluşturmuşlar.
full member
Activity: 630
Merit: 104
March 09, 2018, 04:04:20 AM
Jamal vardı bi ara ondan da uzak durmak gerekli. Şu anda kampanya yönetiyor mu bilmiyorum. Eskiler ne mal olduğunu bilir.
Hocam Jamal şimdi zengin oldu, takmıyor sanırsam pek eski işleri Ben son zamanlarda ismini duymaz oldum.
Onun dışında türklerin yönettiği kampanyalardan uzak durun derim

Sizin çalıntı hesabınızı kampanyamıza kabul etmişiz. Niye uzak duruyormuşsunuz bizim yönettiğimiz kampanyalardan?

Bence Google translate yapmamak lazım, bilmem anlatabildim mi? Wink

hiçbir yerden cevap alamıyorum keşke görsen ! bi bakar mısın herhangi kampanyana stake vermemenın sebebi nedir acaba? hiç birinde stakem yok yazıyorum konuya sana ve cevap yok ! bu en az 10.kampanya oldu aynınısı yaşadıgım. rr block eoz vs vs hiç farketmez..
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
December 09, 2017, 07:35:04 AM
Jamal vardı bi ara ondan da uzak durmak gerekli. Şu anda kampanya yönetiyor mu bilmiyorum. Eskiler ne mal olduğunu bilir.
Hocam Jamal şimdi zengin oldu, takmıyor sanırsam pek eski işleri Ben son zamanlarda ismini duymaz oldum.
Onun dışında türklerin yönettiği kampanyalardan uzak durun derim

Sizin çalıntı hesabınızı kampanyamıza kabul etmişiz. Niye uzak duruyormuşsunuz bizim yönettiğimiz kampanyalardan?

Bence Google translate yapmamak lazım, bilmem anlatabildim mi? Wink
full member
Activity: 406
December 09, 2017, 04:52:51 AM
Ben de bizden birilerinin kazanmasından yanayım, bu adamlar kazansın illa locale de olumlu yansır ne bileyim bu sefer başkaları daha çıkar bizden proje yöneten, birbirine destek olurlar vesaire. Yabancılar birbirlerini acayip kolluyor, tehditle needmoney'e proje bile bıraktırmıştı şerefsizler, nekadar kalabalık ve sağlam hesaplar olursa arkanda, o kadar iyi olursun birbirini kollamak lazım.
Pages:
Jump to: