Pages:
Author

Topic: Kampanya yoneticileri hakkında - page 5. (Read 4771 times)

full member
Activity: 350
Merit: 106
December 09, 2017, 04:18:35 AM
Valla son dönemlerde bizim türklerin yönetmesinden bende çok hoşnutum ama needmoneyin sadece 3 local post kabul etmesinden dolayı girmiyorum imzaya, eğer bu kuralı değiştirirse bende dahil bir çok türk arkadaşımız destk amaçlı bile girip daha fazla ilgi gösterebilir onların açtığı projelere
full member
Activity: 378
Merit: 102
December 09, 2017, 02:05:13 AM
Aynen needmoney ve mirallas gayet iyiler katılmıştım, boşu boşuna kötülemeye gerek yok, aynen arkadaşın dediği gibi kötülediğiniz birinin imza kampanyasına girmişsiniz, muhtemelen bilmeden girdiniz vesaire:) Neyse herkes memnun gayet onlardan.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
December 09, 2017, 02:00:30 AM
Jamal vardı bi ara ondan da uzak durmak gerekli. Şu anda kampanya yönetiyor mu bilmiyorum. Eskiler ne mal olduğunu bilir.
Hocam Jamal şimdi zengin oldu, takmıyor sanırsam pek eski işleri Ben son zamanlarda ismini duymaz oldum.
Onun dışında türklerin yönettiği kampanyalardan uzak durun derim

Türklerin yönettiği kampanyalardan uzak durun demişsiniz ama bir Türk'ün yönettiği kampanyaya girmişsiniz.Ben bizimkilerin diğerlerinden daha iyi yönettiğine inanıyorum needmoney,mirallas,kubradam bildiklerim bunlar umarım daha çok iş alırlar
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 09, 2017, 01:55:01 AM
Deadley efsane bence, sylon falan da hikaye. Deadley'e pm atarsın 1 saat sonra istediğin değişikliği yapmış olur, rank değişimi vesaire. Telegramdan yazarsın 1-2 dakika içinde cevap verir. En son colorless'te oldu işte, adam istediği gibi ortadan kaybolup günlerce kimseye cevap vermiyordu 1.5 ay böyle devam etti. Token dağıtımları olcak adam 2 gün boyunca ortada yoktu, tokenlar dağıtılacak mı ne olucak bilmiyorsun anca bekliyorsun. Oyüzden doğru kişilerin imzasına katılmazsanız çok üzebilir.
member
Activity: 392
Merit: 10
December 08, 2017, 06:54:49 PM
Deadly iyi diyolar bidahakine onun kampanyalarına giricem adam en düzgünüymüş şuanlık diğerleri hep batırmaya başlamışlar.
member
Activity: 154
Merit: 10
December 08, 2017, 06:29:50 PM
Bu pakistanlı pezevenklerden uzak durun kesinlikle baş belası elemanlar kafasına göre çizmiş şerefsiz listeden iyi sövdüm dmden.
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
December 08, 2017, 04:50:39 PM
Jamal vardı bi ara ondan da uzak durmak gerekli. Şu anda kampanya yönetiyor mu bilmiyorum. Eskiler ne mal olduğunu bilir.
Hocam Jamal şimdi zengin oldu, takmıyor sanırsam pek eski işleri Ben son zamanlarda ismini duymaz oldum.
Onun dışında türklerin yönettiği kampanyalardan uzak durun derim
full member
Activity: 224
Merit: 100
December 01, 2017, 08:39:56 AM
İnsanları yavaş yavaş küstürüyorlar ICO'lara. İnsanlar sırf bu yüzden giriş yapmayacak ve bundan sonra ICO diye bişey olmayacak. Olsa bi millet yatırım yapmaya çekinecektir.
full member
December 01, 2017, 07:05:01 AM
Colorless ve türevlerinin piyasada işi yok diye düşünüyorum, uzun sürmez bu tarz kişilerin piyasadan silinmesi, jamal vardı kayboldu gitti colorless de gider. Diğer yazılan olumlu olumsuz yorumlardaki yöneticilerle ilgili de not alındı teşekkürler herkese.

Benim şahsen Colorless için negatif bir düşüncem yok, aksine gayet ilgili COSS kampanyasında ethereum cüzdanlarına ulaşmayan tokenler için ekstra bir çalışma yapıp halletmişti problemi.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
November 27, 2017, 05:12:30 PM
Kampanya yöneticilerinin ne kadar bir etkisi var bilemiyorum belki de o kadar etkili değiller, işlerini yapıyorlar sadece,  fakat en başarılı ıcoların bile bountyleri ödememek için kaç takla atttıklarını görüyoruz artık.  Durum giderek acıklı bir hal alıyor ne yazık ki.
sr. member
November 25, 2017, 04:23:55 PM
Colorless ve türevlerinin piyasada işi yok diye düşünüyorum, uzun sürmez bu tarz kişilerin piyasadan silinmesi, jamal vardı kayboldu gitti colorless de gider. Diğer yazılan olumlu olumsuz yorumlardaki yöneticilerle ilgili de not alındı teşekkürler herkese.
sr. member
Activity: 546
November 24, 2017, 09:00:46 AM
atriz denen elemanın yönettiği Confido scam olmuş. Bu elemanı DT'deki çete koruyordu, sonuç olarak scam olmasına rağmen bir yaptırımda bulunulmadı. Aynı çete Lydian ile alakalı needmoney'e karşı savaş açmıştı. Bunların hepsi tarihe not düşülüyor.
Bu serefsizlere karsi cakma bir hesap acip glovalde yaptiklarini yazabiliriz needmoney ile ilgili kismi soylemeden, ornegin yonettigi proje scam cikti oyle boyle, eger bir sorumlulugu varsa. Scamcisin diye tehdit edip lydiani biraktiriyorlar bu tarz seylere karsi onlem almak lazim istediği gibi legendary hesaba negatif trust basamamasi lazim anlamasi zor sacma seyler dönüyor malesef.

Türkçe bölümde en güçlü kişi moderator olan EFS ama nasıl bir statü işliyor bu durumlarda bilmediğim için çok fazla yorum yapamıyorum.Bir ona danışılsa en azından faydalı olur diye düşünüyorum bir yol haritası çizebilir en azından akıl verir. Smiley
full member
November 24, 2017, 08:58:12 AM
atriz denen elemanın yönettiği Confido scam olmuş. Bu elemanı DT'deki çete koruyordu, sonuç olarak scam olmasına rağmen bir yaptırımda bulunulmadı. Aynı çete Lydian ile alakalı needmoney'e karşı savaş açmıştı. Bunların hepsi tarihe not düşülüyor.
Bu serefsizlere karsi cakma bir hesap acip glovalde yaptiklarini yazabiliriz needmoney ile ilgili kismi soylemeden, ornegin yonettigi proje scam cikti oyle boyle, eger bir sorumlulugu varsa. Scamcisin diye tehdit edip lydiani biraktiriyorlar bu tarz seylere karsi onlem almak lazim istediği gibi legendary hesaba negatif trust basamamasi lazim anlamasi zor sacma seyler dönüyor malesef.

Kampanya yöneticilerinin projenin scam olup olmadığı ile alakalı bir bağlantısı olmayabilir. Bunun iyice araştırılması lazım öncelikli olarak. Türk yöneticiler de var nereden bilebilirler ki proje ekibini kesin olarak tanımalarına imkan yok.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 23, 2017, 03:28:48 PM
hero member
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
November 23, 2017, 03:09:28 PM
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 16, 2017, 04:07:59 PM
Konunun ilk yorumuna baktım altı sayfa epey bir uzamış görünüyor başka isimlerde çıkmıştır bunlarda eklenirse bir liste haline öneri şeklinde veya olumsuz içeren yorumlar isimlerin altına yazılabilir hepimiz için faydalı olacaktır. Bounty yöneticileri ile şimdiye kadar pek sıkıntı yaşamadım daha çok dağıtım ile ilgili problemler yaşıyoruz ve bazen gerçekten çıkmaza giriyor dağıtımlar hesaplamalar. Gün geçtikçe daha düzgün bir hal alması gerekiyorken bazı kampanyalar çok baştan savma yönetiliyor.
needmoney gibi birkac yeni ismi ilk sayfaya ekleyecegım hocam hatırlatma ıcın tesekkurler. Bugun yarın lısteyı guncellerım. Bundan sonra kampanyaya gıren herkes bır goz atsın sunlara yeterlı. Colorless dedıgım gıbı artık dunyanın en iyi projesini de yönetse imzasında ben olmucam nekadar ugrastırdıgını anlatamam:) Tecrube etmıs olduk onemlı degıl.
full member
November 16, 2017, 03:19:57 PM
world core de baya bir problem çıktı heralde, baya insan bu olaydan bahsetti forumda. Artık bazı imza yöneticilerinin bu işi bırakması gerekiyor, ya da ico sahipleri akıllı olacak böyle tiplere bountylerini teslim etmeyecek, başka çaresi yok bunun. yani negatif trust olsun, konu açmak olsun bu tip yöneticilere etki etmiyor, adamlar çete gibi olmuş zaten. musluğun başını tutmuşlar.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 16, 2017, 03:04:17 PM
Konunun ilk yorumuna baktım altı sayfa epey bir uzamış görünüyor başka isimlerde çıkmıştır bunlarda eklenirse bir liste haline öneri şeklinde veya olumsuz içeren yorumlar isimlerin altına yazılabilir hepimiz için faydalı olacaktır. Bounty yöneticileri ile şimdiye kadar pek sıkıntı yaşamadım daha çok dağıtım ile ilgili problemler yaşıyoruz ve bazen gerçekten çıkmaza giriyor dağıtımlar hesaplamalar. Gün geçtikçe daha düzgün bir hal alması gerekiyorken bazı kampanyalar çok baştan savma yönetiliyor.
full member
November 16, 2017, 02:36:47 PM
Herkesin çoğu yöneticiden rahatsız olduğu yanlar da var sevdiği yanlar da var. Ben fazla çalma şansı bıraktığını düşünmüyorum ekiplerin, kısıntılar oluyorsa büyük ihtimal proje ekipleri yapıyordur bunu.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
November 16, 2017, 08:15:16 AM
Selam arkadaşlar.

3 haftalık güzel bir projenin ödül programını başlattık. Gözden kaçar diye buraya yazmak istedim.

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-pikciochain-big-announcement-please-check-the-thread-2410161

Teşekkürler not aldım. Akşam eve geçince katılıcam twittera.
Pages:
Jump to: