Pages:
Author

Topic: Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz? - page 2. (Read 1668 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
Eminim herkesin bir hayali vardır. yakın zamanda bir makalede gördüm çok zenginlik çok mutluluk anlamına gelmiyor. Bu yüzden hayaller ve hayatlar demek geliyor
full member
Activity: 700
Merit: 134
Sr olmak için  gereken meritleri toplamaya çalışırken  Grin

Akşam akşam güldürdünüz, çok teşekkürler Cheesy
5 yıla daha neler neler değişir hocam, sen hayallerini yüksek tut buradaki hesabının rütbesi ile ilgilenmeyeceğin kadar zengin olursun belki (:
member
Activity: 350
Merit: 10
emekli olsam güzel olurdu aslında,
bir elimde ledger, bir elimde çanta dnyayı gezerken hayal ettimde kendimi, hiçde fena bir fikir gibi durmuyor
member
Activity: 336
Merit: 11
Sr olmak için  gereken meritleri toplamaya çalışırken  Grin
newbie
Activity: 238
Bitcoin den istediğim parayı elde etmiş olup, hatunla dünyayı gezmeyi planlıyorum.
newbie
Activity: 70
Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde
jr. member
Activity: 57
Merit: 2
Valla 5 yıl sonra bu bitcoin ve türevlerinden en az 1 Milyon USD param olması lazım. Yoksa kendimi pek mutlu görmem Grin
member
Bir ev araba ve işyeri olan evli çocuklu bir adam olabilirim.
member
Activity: 62
Sağlıklı huzurlu ve mutlu bir insan olmak isterim. Para tek başına yeterli değil.
member
Activity: 182
Merit: 11
Bitcoinden zengin olmuş olarak görüyorum
jr. member
Activity: 154
Merit: 4
5 yıl sonra, Yani 2023'te kendimi nerede görüyorum? Yüksek Lisansı bitirmiş, ya doktoraya başlamış ya da doktora başvurularında bulunduğum dönemde görüyorum kendimi. E mümkünse bir araba da almış olurum herhalde o zaman kadar  Grin araba mühim benim için. Moda'daki evimde nargilemi tüttürürken camdan aşağıyı kesip arabamın sağlam duruyor olup olmadığına bakarım herhalde  Grin Grin
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Hayallerimin cogunu gerceklestirmis bir sekilde cocugumla salonu dagitirken goruyorum Smiley
member
Activity: 224
Oturmusum televizyon karsisina cekirden citliyorum. Muhtemelen yine issizim bitcointalk da takiliyorum:)
member
Activity: 364
Merit: 20
evleniyorum. o çalışacak ben de evde ona yemek hazırlayacağım Smiley
newbie
Activity: 68
hala bedelli beklerken görüyorum  Grin
member
Activity: 196
işimi gücümü yoluna koymuş, yatırımımı yapmış evimi yazlığımı almış kendime de oyalanmak için ocak başı rakılı bi mekan açmışım akamları gidip arkadaşlarımla yiyorum içiyorum.
newbie
coin peşinde koşmaktan hayattan uzak kalmış ve köprü altında ölümü bekliyor şeklinde görüyorum
member
Activity: 94
Öncelikle allah hepimize uzun ömür versin 5 yıl sonra büyük ihtimal üniversitem biter yada son demlerinde olmuş olucam ve biriktirdiğim kazançlarla yurtdışına gidip şirket kurmuş ofisinde kahvesini için genç bir iş adamı olarak görüyorum umarım her şey  gönlümüzce olur
newbie
Ben kendimi kafemin başında çay dağıtıyorken görüyorum
member
Activity: 140
Seneye ne olacak göremiyorum. 5 yıl sonrası keşke görebilsem.
Pages:
Jump to: