Pages:
Author

Topic: Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz? - page 5. (Read 1693 times)

member
Activity: 378
Merit: 14
Umarım iyi bir halde olurum. 5 sene sonra ne olacağını nerden bileyim.
member
Activity: 252
Merit: 10
yorgun bitkin bir halde ve ihtiyarlamış hayattan bıkmış .
newbie
Activity: 56
Merit: 0
5 salise sonrasını bilmiyorumki 5 sene sonrasınada bir yorum yapabileyim
newbie
Activity: 44
Hedefim olan bilgisayar mühendisliğini bitirmiş mezun olup mühendis olmuş, ailemle birlikte mutlu bir evde görüyorum
member
Activity: 532
Merit: 12
Öncelikle bir çocuğum olsun istiyorum umarım 5 yıl içerisinde bu gerçekleşir. Onun dışında tabi ki BTC'den biraz zengin olmuş olmayı da planlıyorum Smiley Bunların dışında güzel bir ev mümkünse bahçeli ve büyük bir ev. Araba da olsun ama öyle pahalı bir şeye gerek yok ayağımızı yerden kessin yeter.
member
Activity: 179
iyi bir gelir ve sıfır bir araba hayalim var 5 yıl içinde..
newbie
Activity: 17
Yanımda eşim altımızda arabayla uzun yolculuk yaparken görüyorum. Kamp yapıp ateş yakıp gündüzleri deniz akşamları yıldızları izlerken.
member
Activity: 205
Coming Soon
Umarım hepimiz güzel düşünce ve hayallerimize kavuşuruz.  Cool
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
5 yıl sonra güzel bi araba ve kısmetse güzel bir eş ile Adana nın göbekli amcaları arasında görüyorum kendimi Cheesy
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Şuanda günlük yaşadıgım için biyerde görmüyorum Smiley
newbie
Activity: 26
Ben kendimi 5 yıl sonra : hemen evimizin üst katı var oarada görüyorum çünkü orası kışın bu kata göre daha sıcak oluyor ;bakalım adam çıkar herhalde 5 yıla kadar bende oraya taşınırım Cheesy
newbie
Activity: 56
merkez mezarlığında ada 3 parsel 19 yerimi bile hazırlattım ölümden hoş ne var bu dünyada  Grin Grin
hero member
Activity: 896
Merit: 519
5 yıl sonra göreceğim.
newbie
Activity: 44
Ben kendim 5 yıl sonra aynı bu günkü durumda olurdum. Yani berbat bir durumda
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
5 yıl sonra kendimi ps5 oynarken görüyorum keyfim yerinde viski dolu bardak yanımda
member
Activity: 70
Eşimle birlikte kucağımızda çocuğumuzla beraber tatil yaparken görüyorum.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
5 yıl sonra coin piyasasından kazandıklarımla bir ev ve yüksek model sayılabilecek bi araba alabilmeyi umut ediyorum. işin gerçeği 1 ayda bile bir ev parası çıkarabilecek fırsatlar kaçırdım ama 5 yıla bunları başarırım diye düşünüyorum
member
Activity: 67
Bundan önce kendimi motorla görüyordum fakat işler sandığımdan çok daha iyi gitti inşallah kendimi bir ev ve Mazda MX-5 Miata ile görüyorum.

2008 manuel bi mx 5 var ankarada satılık çok nadir o kasalarda, görünce ilanı ilk düşündüğüm şu eldekiler x4 yaparsa alıcam bunu demiştim  Smiley
full member
Activity: 378
Merit: 103
şu coin piyasasından ha bire zarara devam edersem sersefil bir halde görüyorum kendimi  Grin
newbie
Activity: 37
Ünlü bir barda sahne alırken görüyorum kendimi 😀🎺
Pages:
Jump to: