Pages:
Author

Topic: Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz? - page 4. (Read 1693 times)

newbie
Activity: 129
Merit: 0
5 yıl sonra tüm sıkıntıları atlatmış huzurlu para sorunu kalmamıs görüyorum hayali bile güzel bee.
newbie
Activity: 129
kendimi 5 yıl sonra kripto zengini olarak görüyorum Cool
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
58 yaşındayım oğlumla beraber çalışıyorum.5 yıl sonra torunumla kendimi dolaşırken görüyorum.sanırım mali durumumda yeteri kadar iyi olur işşallah.

bütün babaların ortak hayali. torunlarla emekliliğin tadını çıkartmak.

yurtdışına çıkıp geldim. daha sonra evlendim ve burada tarlaların başındayım. organik tarım geç bile kaldı bizim memlekette.
member
Activity: 336
Merit: 10
58 yaşındayım oğlumla beraber çalışıyorum.5 yıl sonra torunumla kendimi dolaşırken görüyorum.sanırım mali durumumda yeteri kadar iyi olur işşallah.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
5 yıl sonra I woke up in a new Bugatti olması lazım artık. O kadar çalışmanın karşılığını almalıyız. Smiley
Emekliliğin tadını sonuna kadar çıkaracağım.
newbie
Activity: 140
üniversitede görüyorum Sad
member
Activity: 94
5 yıl sonra greencard in çıktığını ve amerikada yaşadığımi düşünüyorum kazandığım gelirle güzel bir ev ve araba alırdım heralde hayaller hayatlar
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
2022'de büyük ihtimalle hala bu ülkede yaşıyor olmayacağım. Çoktan emekli olmuş bir şekilde dünyayı gezerken en beğendiğim yerde ikametimi alacağım. O zamana kadar dünyanın çok büyük bir bölümünü gezmiş görmüş olurum. 5 yıl sonra her yerde olabilirim yani. Smiley
member
Activity: 152
Merit: 11
sahsen ben plan yapmayi biraktim onu yapcam bunu yapcam dediginde olmuyor ne yazikki
member
Activity: 239
Merit: 14
Kendimi 5 yıl sonra bitcoin yüzünden kafayı sıyırmış mining manyağı olmuş biri olarak görüyorum şuan için .
member
Merit: 20
5 sene çok uzun bir süre 5 senede kripto paralara göre hayatımız şekillenecek eğer bu çılgın yükseliş devam ederse çok iyi yerlerde olabiliriz ama bu iş bir terse dönse düşünmek bile istemiyorum böyle güzelcene devam etsin bu çılgın yükseliş.
member
Activity: 476
Merit: 12
umarım 5 sene sonra kendime yetecek ufak bir köy evim olur. bana yetecek bir bahçesi kümesi olsun . eşim ve çocuklarımla mutlu huzurlu bir hayat  süreyim. herşeyin başı tabiki sağlık o olmazsa olmaz.
şu hayattaki en büyük derdimin sabah kaldıtığımda kümesin kapısını açtığımda tavuk yumurtlamış mı yoksa yumurtlamamış mı olmasını istiyorum Smiley
newbie
Activity: 112
sisteme girenler aynı yerde sissteme girmeyenler hayal peşinde.
newbie
Activity: 51
Bes yil sonra  anadolunun bir yoresinde 500 kucukbas hayvan, 200 buyukbas hayan olan bir ciftlikte goruyorum.Malum ulkede hayvancilik zor durumda. buna katkida bulunmak istiyorum.
newbie
Activity: 50
Bes yil sonra kendimi ortadoguda batakliga saplanmis. nasil kurtulacagimi dusunuyorum.
member
Activity: 276
ne kadar güzel hayaller ama bizimkiler sabit be ev iş araba bebe cocuk flan Cheesy
member
Merit: 22
Olmez sag kalirsak insaallah crypto - milyoner olarak Smiley saka mi bilmem haha
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
5 yıl sonra kendimi hastahanede görüyorum.Hemsire olarak çalışırken 😀😎
newbie
Activity: 252
evimin kredisi bitmiş 2 bebek sahibi güzel arabayı da yenilemiş olarak görüyorum.Tabi bu günlerimizi aratmasın yaradan çok şükür demek en güzeli.
newbie
Activity: 97
İş görüşmelerinde sorulan ahiret soruları gibi olmuş  Grin
Pages:
Jump to: