Pages:
Author

Topic: Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz? - page 6. (Read 1668 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Kendimi 5 yıl sonra Ak partinin yönetmediği , bu yönetimin yarattığı tahribattan alnının akıyla çıkmış bir ülkede mutlu mesut yaşarken görüyorum. Umarım , bu hayalim gerçekleşir ve eski güzel özgür günlere dönebiliriz.
member
Activity: 74
Merit: 10
5 yıl sonra yine kahvede olurum heralde..
newbie
Activity: 28
Merit: 0
iyi bir yerde umarım
full member
Activity: 462
Merit: 100
emekliliğe 5 yıl daha yaklaşmış olarak görüyorum...
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Türkiyenin gidişatına baktığımda eğer 5 yıl sonra hala Turkiyede yaşarsam kendimi pek iyi bir yerde görmüyorum hatta ülkemide iyi bir yerde göremiyorum, 5 yıllık planlar gelişmiş ülkelerde yaşayan insanlara sorulan laflar, bizim ülkemiz öyle ki yarınlarımızı göremiyoruz.
member
Activity: 70
Allah izin verirse takım elbiseyi çekmiş bir banka'da çalışıyor olarak görüyorum. Dua edin.
newbie
Activity: 31
bir bankta yatıp kalkan şarapçı olucak gibiyim ama allah büyük
newbie
Activity: 37
hayatım ve ailemle ilgili tahminlerim olsa da ne yazıkki okudum bölümle ilgili bir iş kurup kuramayacağımı kestiremiyorum
member
Activity: 84
Beş yıl sonra kendimi arabamla gezerken ve btc yatırımlarımı kontrol ederken görüyorum.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Mottom 'iyi dusun iyi olsun' ,sadece guzel seyler aklima geliyor gelecek deyince umarim oyle olur.
full member
Activity: 238
Presale Starting May 1st
Muıhtemelen şu an yaşadığım şehirde ortalama/ortalama üstü bir hayatım olur. Mutlu olacağıma inanıyorum. Kesinlikle halen bekar olurum kendi evimde oturma ihtimalim yüksek babam sağ olsun.
newbie
Activity: 30
BTC işi devam ederse eğer Türkiye devleti bi sorun çıkarmazsa tayyip bu konuya da el atmazsa bu işi ilerletip kazandığım binlerle aldığım minerlarla çok çok iyi yerlere geleceğime eminim bi ofis açarız arkadaşlarla orda bi yandan minerlarımız çalışır  bi yandan biz eşimiz dostumuzla çıkarız haftada bir yurtdışı gezileri her gün bi viski puro (ot vs artık size göre değişir) keyif yaparız ayda bir tatile lvive krasnadora rigaya bi yerlere gideriz yani para olsun da bi Smiley
member
Activity: 252
değil 5 yıl sonrası, on gün sonrasını göremiyorum. tüm planlarım elimde patlıyor. hiçbir olanım istediğim gibi gitmedi, hayat sana ne veriyorsa o. şunu yaparım, şuna emek harcarım şu kadar yıl, sonunda şu olur deyip de oldurana imreniyorum. ne yaparsam yapayım hiç öyle gitmedi bende. şans da lazım o yüzden. ben bıraktım. artık hayat ne verirse o.
full member
singapur yada new yorkta bir gökdelenin 50+ katında, yağmurlu bir havada elimde içkim camdan dışarıyı izliyorum. bütün şehrin ışıkları hafif bi sis içinden görüşüyor. ışıklar siste kırılmış çok hoş bi manzara olmuş. yağmurun sesi çok baskın ama uzaktan da şehrin sesi birbirine karışmış biraz duyuluyo.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Belki okulumu bitiririm, belkide bitiremem, bilemiyorum
member
Activity: 70
Kendimi 5 yıl sonra iyi bir iş adamı olarak görüyorum. Açacağım restaurant zincirinin yoğun işleyişini elimde viskim ve sigaram ile izleyeceğimi görüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 112
hanım kalk çocuk yine ağlıyor diye eşimi kaldırmaya çalışıyorum Smiley
member
Activity: 84
Bu  hayat standartları içerisinde kendimi 5yıl sonra nerede göreceğimi bilmiyorum. En çok canımı sıkan da bu her gün herşey değişiyor. Tam şu olur bir kaç yıla diyorsun ama bi bakıyorsun hüsran.
full member
kendimi 5 yıl sonra hicbi yerde görmüyorum.umut yok.Benden çok bişi olmaz  Smiley
newbie
Activity: 42
5 sene sonra ne olacağını bilsem şuan burda bunu yazıyo olmam
Pages:
Jump to: