Değerli kullanıcılarımız,
Gercekten çok yoğun zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte destek olarak en iyi desteği vermeye çalışıp, kullanıcılarımızın yaşadıkları sorunları elimizden gelen gayretle çözmeye çalışıyoruz.
Bu süreçte anlayış gösteren tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.
Dün saat 13:18 ve 13:24 saatlerinde 2 kere aynı adet 622998 doge coin koineks e transfer ettim lakin transferlerin ikisi de yatırma başarılı olarak gözükse de sadece 622998 doge coin yattı yani diğer 622998 adet hesabıma bakiye olarak yansımadı , 10 larca mesaj attım bazılarına dönüş oldu 1 tanesi hariç hepsinde rakam hesabınız yatmıştır işlem geçmişinizi kontrol edin diyor , tabiki böyle birşey yok işlem geçmişinde yazıyor evet bakiyeme yansımadı anlatamıyorum , maillerimde birine de şöyle yazıldı ;
Merhabalar,
Teknik bir hata olan "İşlem Toplamı Uyuşmazlığı (Txsum)" hatası aldığınızı tespit ettik ve teknik ekibimize bildirim yaptık. Kontrollerden sonra hesabınız olağan pozisyonda işlem yapabilecektir.
Teşekkür ederiz.
Tabi bundan sonra yazdıklarıma sorun yok diye geri bildirim aldım , herhangi bir şekilde uzlaşma sağlayamayınca şirketin sitede gözüken adresine gittim ve kapı duvar olarak karşılaştım kimse yoktu , aynı şekilde ticaret odası kayıtlarından adresine baktım gittim dökük bir ev adres olarak gösterilmiş , yani anlayacağınız şirket milleti dolandırmak için kurulmuş , eğer kısa sürede bakiyem ödenmez ise cumhuriyet savcılığa suç duyusunda bulunacağım. Herhangi bir koineks yetkilisi yazımı görürse benimle irtibata geçsin.
Koineks binlerce kişinin işlem yaptığı bir alım satım platformudur. Bu kullanıcıların kripto para güvenliğini sağlamakta yine bize aittir.
Merkez ofisimiz sadece randevulu ziyaretler için kullanılmaktadır. Operasyonumuz farklı bir adresten yürütülmekte olup, güvenlik gereği ziyaretçilere açık değildir. Bu tamamen sizlerin veri ve kripto para güvenliğini sağlamak amaçlıdır. Teşekkür ederiz.
Koineks
4 gun sonunda alabildigim tek anlamli cevap:"Profilinizi inceledik ve profilinizde "İşlem Toplamı Uyuşmazlığı" hatası tespit ettik"
Bunu tespit etmek 4 gun mu surdu? Bunu en bastan beri soyluyorum zaten.
cozmek de sanirim birkac hafta surecek.
Bakiyeye gecmemis olan BTC su an sorun yasadigim konudaki miktardan cok daha buyuk bir aktarim olsaydi ne olacakti?
BTC bu surede 15-20.000TL dustu birim basina.
Guvensizlik yaratan adreste olmamaniz vs. degil. na kabul edilebilir bir aciklamaniz var.
Ancak;
Musteri hizmetleriniz cok yavas.
Telefon ile ulasilmayan bir musteri hizmetiniz var.
Konuya iliskin bilgi vermek yerine kalip cevaplar ile talepleri kapatiyorsunuz.
Temel sorunlar ve guvensizlik yaratan benim icin bunlar.