Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 27. (Read 58254 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 5
0.00180000 islem ucreti.. 90tl kafayi yediniz herhalde?
full member
Activity: 188
Merit: 110
Soruyu anlamadim.

2017 senesi icerisindeki kazancimin vergisini Mart 15 2018'de odemek zorundayim. 2017 senesindeki kazancim icin daha vergi donemi gelmeden kim bana bunu sorabilir? Diyelim ki sordu; e kardesim Mart 15'de odeyecegiz dedik mi ne cevap verebilir?

Ben zaten vergimi, gelir beyannamemde gosterip odeyecegim. Vergimi de oduyorsam; daha neyi soracak bana?
Amerikada coinbase den gemini den alıp tr de paribu dan  yüksekten satıp kar etmek çok güzel birşey bende yapıyorum bunu ama enazından vergi veriyom ben yaaa diye yalan sikme Smiley Tr de ne vergisi veriyormuşsun söyle bakalım.3 ay önce bitcoin e yeniyim amerikadayım nasıl alırım bunu diye mesaj atıyordun.

Vergi veriyorum nerede yazmisim okuma ozurlu kardesim benim? 2017'de baslamisim, 2018'de de vergisini oderim yazmisim. 2017 kazancinin vergisini daha zamani gelmeden nasil odeyebilirim benim spastik kardesim hadi anlat da dinleyelim.

He senelerdir burdasin. Ben 3 ay evvel basladim, milyonlarca para donduruyorum. Sen daha uzun suredir burda olunca ne oluyor kamil? 3 kurusluk sey icin imza falan kovaliyosun comar.
Milyonlar döndürüyorsun? böylemi mastürbasyon yapıyorsun forumlarda? Smiley senin gibi iki üç tane daha loser var ben 5-10 milyon çeviriyorum diyen  Grin

Hadi aslan parcasi soruma cevap bekliyorum. Smiley Vergi odedim diye nerede yazmisim? Andaval daha 2017 kazancinin 2018'de odenecegini bile bilmiyorsun, gelip burda bize masal okuyorsun.

Hadi simdi ikile isim gucum var senin gibi loserla mi ugrasicam. Al 0.0001 btc onla al sat yap sen.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Soruyu anlamadim.

2017 senesi icerisindeki kazancimin vergisini Mart 15 2018'de odemek zorundayim. 2017 senesindeki kazancim icin daha vergi donemi gelmeden kim bana bunu sorabilir? Diyelim ki sordu; e kardesim Mart 15'de odeyecegiz dedik mi ne cevap verebilir?

Ben zaten vergimi, gelir beyannamemde gosterip odeyecegim. Vergimi de oduyorsam; daha neyi soracak bana?
Amerikada coinbase den gemini den alıp tr de paribu dan  yüksekten satıp kar etmek çok güzel birşey bende yapıyorum bunu ama enazından vergi veriyom ben yaaa diye yalan sikme Smiley Tr de ne vergisi veriyormuşsun söyle bakalım.3 ay önce bitcoin e yeniyim amerikadayım nasıl alırım bunu diye mesaj atıyordun.

Vergi veriyorum nerede yazmisim okuma ozurlu kardesim benim? 2017'de baslamisim, 2018'de de vergisini oderim yazmisim. 2017 kazancinin vergisini daha zamani gelmeden nasil odeyebilirim benim spastik kardesim hadi anlat da dinleyelim.

He senelerdir burdasin. Ben 3 ay evvel basladim, milyonlarca para donduruyorum. Sen daha uzun suredir burda olunca ne oluyor kamil? 3 kurusluk sey icin imza falan kovaliyosun comar.
Milyonlar döndürüyorsun? böylemi mastürbasyon yapıyorsun forumlarda? Smiley senin gibi iki üç tane daha loser var ben 5-10 milyon çeviriyorum diyen  Grin
sr. member
Activity: 382
Merit: 251
5 gun sonunda eksik BTCler bakiyeme isledi.

Simdilik tum varliklarimi cekerek koineksten uzaklastim.

Isleri olumlu yonde gelistirirlerse tekrar donerim belki.

Ama bu haliyle ben tercih etmiyorum.
full member
Soruyu anlamadim.

[/quote]

member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
Arkadaşlar forum üzerinden takip edebildiğim kadarıyla Türk borsalarının neredeyse tamamı sorunlu.Bu konuda ne yapabiliriz Huh Koineks üzerinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar diğer borsalara nazaran çok daha fazla oluyor.Umarım koineks gerekli önlemleri bir an önce alır.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Koineks.com, değerlendirme ve şikayetim aşağıdadır. İşlem yapacak arkadaşlar 3 kere düşünsünler.
Bu gece 03.15 civarında, DASH çekim talebinde bulundum. Yabancı borsalarda da işlem yapıyorum, hacimleri yüksek olmasına rağmen herhangi bir sorun olmuyor. 15.34 'e kadar gelen giden bir şey olmadı. İptal edip, tekrardan transfer talebinde bulundum. Saat 21.37 şu anda, fakat gelen giden bir transfer yok. Telefonla arıyorum, formalite numara ve otomatik yanıt mevcut. Mail atıyorum, dönüş yok. Ticket açıyorum, baştan savmalı yanıtlar. Coin transferi otomasyon olarak yapılmaktadır diye bir yanıt bile aldım. Salak değiliz, https://chainz.cryptoid.info adresinden takip edebiliyoruz. Siz daha gönderim dahi yapmadınız kaç saattir. Yahu bir açıklama yapın diyorum, teknik birime aktardık diyorlar. Arkadaşım bir açıklama yapın sadece bir açıklama. Ben o kur üzerinden ödeme yapıyorum, 8 saatte değişen kurun bedelini ben ödüyorum. Sen sözleşmene sorumlu olmadığını ekliyorsan benim işlemimi zamanında yapacaksın, işlemde aksaklık sorun sıkıntı olursa bana bildirmek zorundasın veya insanlara önceden duyurmak zorundasın... Pazartesi günü gerekli merciilere konuyu ileteceğim, Koineks Teknoloji A.Ş ve sahibi Faruk Fatih ÖZER hakkında gerekli hukuki işlemleri başlatacağız. Mağduriyetimin giderilmesi için birçok kez talepte bulundum fakat, bir yanıt alamadım. Süreç sözleşmede belirtilen 24 saati geçmektedir. Hakkımı alacağım. Koineks'i tercih ederken tekrar tekrar düşünün. Ben de en başta, herkes gibi problem görmedim. Fakat birkaç gündür, hizmet sıfır açıklama sıfır destek sıfır!
sr. member
Madem kimse memnun değil kullanmayın beyler. Daha şunun şurasında 100BTC gibi komik bir rakam hacmi olan borsayla sıkıntı yaşıyorsanız ilerisini düşünemiyorum.

Turk borsasi secenekleri zaten kisitli. Ancak ben koineksteki tum varliklarimi cektim. Su an halledilmesini bekledigim eksik BTC de duzeltildikten sonra onu da cekecegim.

Memnun oldugumuz zaman onu da dile getiririz.

Mesela cesitli koinlere yer vermesi guzel bir durum.

Ama musteri hizmetleri konusunu kesinlikle iyilestirmeleri gerekiyor.

5 gunde eksik BTC bakiyesi sorunu cozulmemesi pek kabul edilebilir bir durum degil.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Valla dun insanlar BTC islenmiyor hesaba dendi. Ben 2 btc yolladim, tikir tikir yatti hesabima. Sattim. Sabaha karsi 4'te 100000+ hesaba cektim, 15 dakika surmedi.

Ben gayet memnunum koineks'ten suana kadar. En az 1-2 milyon TL cekmisimdir, onlarca btc alip satmisimdir, bir sikinti yasamadim.

1 - 2 milyon TL yatırıp çektiğinizde bankanızla herhangi bir iletişim veya sıkıntı yaşadınız mı ?

1-2 milyon tl yi arkadaşınız da gönderse sıkıntı yaşarsınız, bir gün sorarlar bu para ne vergisini verdin mi diye..

Soruyu anlamadim.

Amerikada coinbase den gemini den alıp tr de paribu dan  yüksekten satıp kar etmek çok güzel birşey bende yapıyorum bunu ama enazından vergi veriyom ben yaaa diye yalan sikme Smiley Tr de ne vergisi veriyormuşsun söyle bakalım.3 ay önce bitcoin e yeniyim amerikadayım nasıl alırım bunu diye mesaj atıyordun.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Madem kimse memnun değil kullanmayın beyler. Daha şunun şurasında 100BTC gibi komik bir rakam hacmi olan borsayla sıkıntı yaşıyorsanız ilerisini düşünemiyorum.
sr. member

ben bugüne kadar koinekste sorun yaşamadım bugün burdakileri görünce şaşırdım eft yapmıştım eft yi iptal ettirdim ama bi baktım koinekse geçti sonra arkdaşlar yeri falan adreste yok deyince para çektim bi 50.000TL hemen geldi daha önceki işlemlerimdede koinekste hiç sorun yaşamadım desteği çok iyi telefonlada görüştüm sıkıntı olmadı.

Ama şu adreslerinde olmamaları durumuna buradan cevap bekliyorum koineks'ten. Müşteri hizmetleri iyiydi telefonda görüştüğümde diğerlerinde hiç birinde telefonla görüşme şansı olmuyor.

Koineks ile hangi telefon numarasindan gorustunuz? Sitesindeki sirket telefonu arandiginda yogunluktan dolayi sadece destek formu ile islem yapildigina yonelik ses kaydindan baska bir sey yok.
sr. member
Değerli kullanıcılarımız,

Gercekten çok yoğun zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte destek olarak en iyi desteği vermeye çalışıp, kullanıcılarımızın yaşadıkları sorunları elimizden gelen gayretle çözmeye çalışıyoruz.

Bu süreçte anlayış gösteren tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.

Dün saat 13:18 ve 13:24 saatlerinde 2 kere aynı adet 622998 doge coin koineks e transfer ettim lakin transferlerin ikisi de yatırma başarılı olarak gözükse de sadece 622998 doge coin yattı yani diğer 622998 adet hesabıma bakiye olarak yansımadı , 10 larca mesaj attım bazılarına dönüş oldu 1 tanesi hariç hepsinde rakam hesabınız yatmıştır işlem geçmişinizi kontrol edin diyor , tabiki böyle birşey yok işlem geçmişinde yazıyor evet bakiyeme yansımadı anlatamıyorum , maillerimde birine de şöyle yazıldı ;

Merhabalar,

Teknik bir hata olan "İşlem Toplamı Uyuşmazlığı (Txsum)" hatası aldığınızı tespit ettik ve teknik ekibimize bildirim yaptık. Kontrollerden sonra hesabınız olağan pozisyonda işlem yapabilecektir.

Teşekkür ederiz.

Tabi bundan sonra yazdıklarıma sorun yok diye geri bildirim aldım , herhangi bir şekilde uzlaşma sağlayamayınca şirketin sitede gözüken adresine gittim ve kapı duvar olarak karşılaştım kimse yoktu , aynı şekilde ticaret odası kayıtlarından adresine baktım gittim dökük bir ev adres olarak gösterilmiş , yani anlayacağınız şirket milleti dolandırmak için kurulmuş , eğer kısa sürede bakiyem ödenmez ise cumhuriyet savcılığa suç duyusunda bulunacağım. Herhangi bir koineks yetkilisi yazımı görürse benimle irtibata geçsin.

Koineks binlerce kişinin işlem yaptığı bir alım satım platformudur. Bu kullanıcıların kripto para güvenliğini sağlamakta yine bize aittir.

Merkez ofisimiz sadece randevulu ziyaretler için kullanılmaktadır. Operasyonumuz farklı bir adresten yürütülmekte olup, güvenlik gereği ziyaretçilere açık değildir. Bu tamamen sizlerin veri ve kripto para güvenliğini sağlamak amaçlıdır. Teşekkür ederiz.

Koineks

4 gun sonunda alabildigim tek anlamli cevap:"Profilinizi inceledik ve profilinizde "İşlem Toplamı Uyuşmazlığı" hatası tespit ettik"

Bunu tespit etmek 4 gun mu surdu? Bunu en bastan beri soyluyorum zaten.
cozmek de sanirim birkac hafta surecek.

Bakiyeye gecmemis olan BTC su an sorun yasadigim konudaki miktardan cok daha buyuk bir aktarim olsaydi ne olacakti?

BTC bu surede 15-20.000TL dustu birim basina.

Guvensizlik yaratan adreste olmamaniz vs. degil. na kabul edilebilir bir aciklamaniz var.

Ancak;

Musteri hizmetleriniz cok yavas.

Telefon ile ulasilmayan bir musteri hizmetiniz var.

Konuya iliskin bilgi vermek yerine kalip cevaplar ile talepleri kapatiyorsunuz.

Temel sorunlar ve guvensizlik yaratan benim icin bunlar.
newbie
Activity: 17
Merit: 0

Gercekten çok yoğun zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte destek olarak en iyi desteği vermeye çalışıp, kullanıcılarımızın yaşadıkları sorunları elimizden gelen gayretle çözmeye çalışıyoruz.

Dün saat 13:18 ve 13:24 saatlerinde 2 kere aynı adet 622998 doge coin koineks e transfer ettim lakin transferlerin ikisi de yatırma başarılı olarak gözükse de sadece 622998 doge coin yattı yani diğer 622998 adet hesabıma bakiye olarak yansımadı , 10 larca mesaj attım bazılarına dönüş oldu 1 tanesi hariç hepsinde rakam hesabınız yatmıştır işlem geçmişinizi kontrol edin diyor , tabiki böyle birşey yok işlem geçmişinde yazıyor evet bakiyeme yansımadı anlatamıyorum , maillerimde birine de şöyle yazıldı ;

Merhabalar,

Teknik bir hata olan "İşlem Toplamı Uyuşmazlığı (Txsum)" hatası aldığınızı tespit ettik ve teknik ekibimize bildirim yaptık. Kontrollerden sonra hesabınız olağan pozisyonda işlem yapabilecektir.

Teşekkür ederiz.

Tabi bundan sonra yazdıklarıma sorun yok diye geri bildirim aldım , herhangi bir şekilde uzlaşma sağlayamayınca şirketin sitede gözüken adresine gittim ve kapı duvar olarak karşılaştım kimse yoktu , aynı şekilde ticaret odası kayıtlarından adresine baktım gittim dökük bir ev adres olarak gösterilmiş , yani anlayacağınız şirket milleti dolandırmak için kurulmuş , eğer kısa sürede bakiyem ödenmez ise cumhuriyet savcılığa suç duyusunda bulunacağım. Herhangi bir koineks yetkilisi yazımı görürse benimle irtibata geçsin.

Koineks binlerce kişinin işlem yaptığı bir alım satım platformudur. Bu kullanıcıların kripto para güvenliğini sağlamakta yine bize aittir.

Merkez ofisimiz sadece randevulu ziyaretler için kullanılmaktadır. Operasyonumuz farklı bir adresten yürütülmekte olup, güvenlik gereği ziyaretçilere açık değildir. Bu tamamen sizlerin veri ve kripto para güvenliğini sağlamak amaçlıdır. Teşekkür ederiz.

Koineks

https://koineks.com/support/details/18296 şu destek talebini inceleyin lütfen Smiley 4 gün olacak 0.02186855 BTC için uğraştığım zamana yazık. Sürekli yeni ticket açmak istemiyorum. 2 tane BTC yatırma işlemi üst ütse denk geldi ve 2 si de başarılı gözükmesine rağmen 1 tanesi hesabıma tanımlandı. 3 gün oldu 2. işlemi hala daha geçirtemedim. 3 günde 120k üzeri işlem gerçekleştirmiştim, bu sorun yüzünden koineks'i kullanamıyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
member
Activity: 134
koineks.com

Merhabalar,

Teşekkür ederiz.

Koineks
full member
Valla dun insanlar BTC islenmiyor hesaba dendi. Ben 2 btc yolladim, tikir tikir yatti hesabima. Sattim. Sabaha karsi 4'te 100000+ hesaba cektim, 15 dakika surmedi.

Ben gayet memnunum koineks'ten suana kadar. En az 1-2 milyon TL cekmisimdir, onlarca btc alip satmisimdir, bir sikinti yasamadim.

1 - 2 milyon TL yatırıp çektiğinizde bankanızla herhangi bir iletişim veya sıkıntı yaşadınız mı ?

1-2 milyon tl yi arkadaşınız da gönderse sıkıntı yaşarsınız, bir gün sorarlar bu para ne vergisini verdin mi diye..

Soruyu anlamadim.

full member

Hayir yasamadim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!

member
Activity: 205
Coming Soon

full member

member
Activity: 107
Merit: 12

ben bugüne kadar koinekste sorun yaşamadım bugün burdakileri görünce şaşırdım eft yapmıştım eft yi iptal ettirdim ama bi baktım koinekse geçti sonra arkdaşlar yeri falan adreste yok deyince para çektim bi 50.000TL hemen geldi daha önceki işlemlerimdede koinekste hiç sorun yaşamadım desteği çok iyi telefonlada görüştüm sıkıntı olmadı.

Ama şu adreslerinde olmamaları durumuna buradan cevap bekliyorum koineks'ten. Müşteri hizmetleri iyiydi telefonda görüştüğümde diğerlerinde hiç birinde telefonla görüşme şansı olmuyor.

Siz hangi numradan ulasiyorsunuz? Ayni numaradan biz neden ulasamiyoruz? 1 kere bile
Pages:
Jump to: