yatırdıgım doge koin başarılı gozukuyor işlem sayfasında ancak hesabımda gozukmuyor ne yapmak lazı.m?
Hocan ayni durum BTC icin geldi benim basima. Bir hayli site ile mesajlastiktan ve 5 gun sonra hesabima yatti.
Muhtemelen talep acip bekleyeceksiniz.
Ben de koineks ile yuklu çalışanlardanım, hocam 5 gündür senin durumunu takip ediyorum, sonunda coinleri alabilmene sevindim. Er geç sorunun çözülmesi çok önemli idi benim için, adres konusunda da birşeyler açıklamışlar ama tam olarak yeterli bulduğumu söyleyemem. Acaba kaç çalışanı var? Sahipleri kimler bilinirse daha çok güven verir diye düşünüyorum. Paribu'nun olsun BTCTurk'un olsun sahipleri çeşitli yayın organlarında boy gösteriyor. Koineksin arkası sağlam mı? bir anda yok olabilir mi bilinmesi lazım...
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Cok sukur BTCye kavustum ama BTC 50-60KTLye indi. Zamaninda (5 gun sonra degil) diger parca ile beraber yatmis olsaydi. 78-80K gibi bir rakama hemen bozduracaktim. Kredi odemesi icin aktarmistim buradaki hesabima zaten. Mecburen bekletiyorum BTC yi simdilik. Ama geri kalan her seyi koineksten cektim. Bunu da gondermek istemiyorum. Simdi arada baksa bir yerde takilmasin.
Biraz duzgun calissalar ve dogru durust musteri hizmeti verseler zaten o yetecek. Aksaklik olur ama cevap alamamak veya cok gec islem yapilmasi volatilesi bu kadar yuksek bir pazarda kabul edilebilir bir durum degil.
Bu cagda hala bir tane webform ile musteri hizmeti mi olur?
Telefon , telegram vb. ortamlar ile surekli musteri destek hizmeti verilmesi lazim.
Bir dunya para kazaniyorlar. Bunu herkes biliyor.
Sadece aldiklari komisyonlar degil, aktarimlari ust uste bindirip gondermelerinden kestikleri ucretler bile saglam para yapar.
Her borsada sorun olabilir. Ama biraz daha musteri odakli olana kadar simdilik koineks kullanimim asgari seviyede olacak.
Umarim kendilerini iyilestirirler.
Bu pazar gitgide buyuyor. Musteri sayisi da artacak. Sorunlar da. Eger bu sekilde sorun cozumleri yavaslar ise musteri kaybedeceklerdir.