Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 23. (Read 58254 times)

full member
Activity: 350
Merit: 105
Eth Adresi: 0x9341d5783439A46108bE281fd9074d34FE665C61

Son Çekim 3 saat 10 dakika önce olmuş. Ben adresini takip ediyorum ona göre alışveriş yapıyorum artık arada bi adres değişiyorlar ama tek tek buluyorum. Koineksin onayını beklersek ölme eşşeğim ölme...

Düzeltme :

Yeni adresleri : 0x294Ba8055dE845AC71F430df7575f96d5a4A57F0  çekim işlemleri onaylanıyor Smiley
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Arkadaşlar ben koinekse para yatırmayı düşünüyorum 4 bin kadar ama eth transfer süresi nedir veya doge transfer süresi nedir bu konu benim için çok önemli arbitaj yapmayı düşünüyorum ama fazla uzunsa başka bir borsa aramayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz

Sevgili emre bu sordugun soru saka mi?

Ben dahil 20 sayfadir insanlar ne yaziyor? Neler yaziyor? Diyoruz ki bu firma fiyat yukselince cuzdanda problem var deyip cekimi engeller satisi engeller. Para yatirinca keyfine gore isleme almaz saatlerce bekletir. BTC cekecegim dersin 2 onay vermezler BTC fiyati duser oyle birakirlar BTC lerini... Simdi ayni soruyu tekrar sormak ister misin?

Merhaba,

Böyle birşey söz konusu değildir, çekim işlemlerinde gerçekten sorun olduğu durumlarda, mağduriyet yaşanmaması adına çekimler kısa süreliğine durdurulmuştu. Bu sürekli olan bir durum değildir.

Öyle ki, fiyatın yükselmesi veya düşmesi durumunda bu işlemi kapatmamızın borsamıza herhangi bir faydası da yoktur.

Teşekkürler.
member
Activity: 107
Merit: 12
Arkadaşlar ben koinekse para yatırmayı düşünüyorum 4 bin kadar ama eth transfer süresi nedir veya doge transfer süresi nedir bu konu benim için çok önemli arbitaj yapmayı düşünüyorum ama fazla uzunsa başka bir borsa aramayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz

Sevgili emre bu sordugun soru saka mi?

Ben dahil 20 sayfadir insanlar ne yaziyor? Neler yaziyor? Diyoruz ki bu firma fiyat yukselince cuzdanda problem var deyip cekimi engeller satisi engeller. Para yatirinca keyfine gore isleme almaz saatlerce bekletir. BTC cekecegim dersin 2 onay vermezler BTC fiyati duser oyle birakirlar BTC lerini... Simdi ayni soruyu tekrar sormak ister misin?
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!

Oturmamış bir sistem, ciddiyetsiz bir ekip.
Süreler ve sıkıntılar da ortada siz bilirsiniz.
Daha güvenilir borsalara yatırıp btc alırsanız, global borsaları kullanmanızı tavsiye ederim şahsen. (ilk 3 teki borsalar da aynısının laciverti ama )
newbie
Activity: 139
Merit: 0
member
Activity: 182
Merit: 22
bende topladım tası taragı ordan çıktım ne yaparsa yapsınlar artık.kendileri bilir aga.kaybeden onlar oldu
newbie
Activity: 6
Ethereum çekmek veya göndermek istediğinizde aşağıdaki hatayı veren site.
ETH çekme ve gönderme işlemlerinde yaşanan sorun nedeniyle geçici olarak işlemler durdurulmuştur. Aktif bir transfer işleminiz varsa iptali için destek üzerinden yazınız.

En kısa zamanda stabil olması dileğiyle...
member
Activity: 107
Merit: 12
Doge fiyati yukseldiginden beri doge wallet larina erisilemiyor. Fiyat dusuyor agriza gideriliyor. Fiyat yukseliyor tekrar doge wallet i kapatiyorlar. Bu kadar rezillik olur mu ya...
member
Activity: 102
Merit: 25
Tum itibariyle kalan son BTC bakiyemi de cekerek Koinekten tamamen ciktim. Bu sekilde giderlerse islem hacimleri de iyice dusecektir.

Duzgun is yapsinlar yeter. Bizler komisyon vermeyelim demiyoruz.

Komisoynunu alsin ama site duzgun calissin ve ulasilabilir bir musteri hizmeti olsun.

Bunlar olmadan donmeyi dusunmuyorum.

2 kere kullandım ikisindede aynı şekilde sorunlar yaşadım açıkcası kimlik bilgilerim onaylı olması beni pişman etti çok yavan bir site müşteri hizmetleride bu konuda yavaş bende aslında belli bir süre dönmeyi düşünmüyorum.
newbie
Activity: 12
24 saat oldu transferini beklediğim Dogecoin hala piyasada yok. Destek ekibine yazıyorum botla mı konuşuyorum ne ile konuşuyorum belli değil.Bir çözüm yok,sürekli sorunu halledeceğiz diyip duruyorlar. Ne zaman çözeceksiniz,problem neden kaynaklanıyor, diğer borsalarda neden problem yok gibi sorularımı görünce cevap vermiyorlar. Az kaldı sabrediyorum, hukuki işlem falan dinlemeyeceğim dümdüz kayacağım.Verdikleri Tx bile sahte : https://dogechain.info/tx/8591a3983ae5ef25c28d0821f540cbee19068eeaab68a6161295fb2a2a24b1e9

dogecoin transfer hızları ile ilgili bir sorun olabilirmi?
member
Activity: 68
Merit: 10
24 saat oldu transferini beklediğim Dogecoin hala piyasada yok. Destek ekibine yazıyorum botla mı konuşuyorum ne ile konuşuyorum belli değil.Bir çözüm yok,sürekli sorunu halledeceğiz diyip duruyorlar. Ne zaman çözeceksiniz,problem neden kaynaklanıyor, diğer borsalarda neden problem yok gibi sorularımı görünce cevap vermiyorlar. Az kaldı sabrediyorum, hukuki işlem falan dinlemeyeceğim dümdüz kayacağım.Verdikleri Tx bile sahte : https://dogechain.info/tx/8591a3983ae5ef25c28d0821f540cbee19068eeaab68a6161295fb2a2a24b1e9
sr. member
Activity: 382
Merit: 251
Tum itibariyle kalan son BTC bakiyemi de cekerek Koinekten tamamen ciktim. Bu sekilde giderlerse islem hacimleri de iyice dusecektir.

Duzgun is yapsinlar yeter. Bizler komisyon vermeyelim demiyoruz.

Komisoynunu alsin ama site duzgun calissin ve ulasilabilir bir musteri hizmeti olsun.

Bunlar olmadan donmeyi dusunmuyorum.
sr. member
geçen günde dert yanmama rağmen eşşeklik edip bu siteye devam ettim son zamanlarda btc çekimleri için 1 saat ether çekimlerimde 2 3 saat bekleyip çekememe vs. vs. gibi bir çok sorun yaşadım genelde işlerine gelmeyen ticketlarada geç cevap aldım ama dediğim gibi eşşeklik bende bu gün en son ticketa eşşeğin a... suya kaçırdınız iyice yazmam neticesinde gelen mail Smiley

bunlar yüzünden dünya kadar zararım oldu daha kusura bakmayın diyecekleri yere ısrarla zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışyorlar

Çok ağır konuşmuşsun ama Smiley

Bu elemanlar sanırım kendileri a-sat yapıp sanal hacim oluşturuyorlar, kullanıcı coinini transfer etmek istediğinde ellerinde coin olmadığı için coinin deposit edilmesini bekliyorlar. Şansımıza birileri bizim transfer miktarından fazla deposit etmişse bizim transferi o deposit ile gerçekleştiriyorlar. Bu kadar gecikmenin başka mantıklı açıklaması yok Smiley Çünkü koineks transfere onay verdikten 15 dk sonra coin hesabımda oluyor..

Son hareketle sana su bile çok deyip susuz sikmişler (kusura bakma kardeş)

Veremediğin hizmetle adamı canından bezdiricen sonra da hukuk vs. sonra hesap dondurucan öyle mi?

Valla kardeş yerinde olsa bu davranışlarından dolayı ben mahkemeye verirdim, ver ki onlar da öğrensin efendi olmayı.

Forumda veled modlar gibi... (EAL sana bişey demedim bro Cheesy )

valla hocam uğraşmaya bile değmez Smiley allahtan son çekimimide gönderdiler içerde bakiyemde kalmadı kafa rahat Smiley)) önce parayı gönderip sonra ticketı gördüler sanırım

Önce tüm sorunlarını çözeceksin sonra siteni açacaksın, taşıma suyu ile değermen dönmez, millet parasını emanet ediyor. Kapın duvar, kullanıcının parası askıda kalırsa, sen de böyle hizmet sunarsan arkadaşın dediği hafif kalır daha ağırını da duyarsın.
Hem suçlu hem güçlü, geri vitesleri de yok.

Cin olmadan adap çarpıyorlar.
Siz böyle yapmaya devam edin, önünüz açık...

Size de geçmiş olsun tekrar.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner

Sen olayın başını kaçırdın herhalde? Bu borsa açıldığında dediki bizde neredeyse tüm bankalar olucak diğer borsalar gibi sadece hafta içi ve tek banka para yatırma olmuyacak 24 saat bize istediğiniz bankadan yatırabileceksiniz.Para yatırma kısmına girdiğinde en az 10 banka vardı hesaplarını seçiyordun gecenin 4 ünde para yatırıyordun 5 dakikada hesabına yansıyordu.
EFT gece olmaz , gece gerçekleşen para transferi olsa olsa havale olur. Mesajı atan EFT demiş, havale dese bu tarz tepkiler almazdı
newbie
Activity: 16
geçen günde dert yanmama rağmen eşşeklik edip bu siteye devam ettim son zamanlarda btc çekimleri için 1 saat ether çekimlerimde 2 3 saat bekleyip çekememe vs. vs. gibi bir çok sorun yaşadım genelde işlerine gelmeyen ticketlarada geç cevap aldım ama dediğim gibi eşşeklik bende bu gün en son ticketa eşşeğin a... suya kaçırdınız iyice yazmam neticesinde gelen mail Smiley

bunlar yüzünden dünya kadar zararım oldu daha kusura bakmayın diyecekleri yere ısrarla zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışyorlar

https://i.hizliresim.com/Z9gqjo.png

Bu elemanlar sanırım kendileri a-sat yapıp sanal hacim oluşturuyorlar, kullanıcı coinini transfer etmek istediğinde ellerinde coin olmadığı için coinin deposit edilmesini bekliyorlar. Şansımıza birileri bizim transfer miktarından fazla deposit etmişse bizim transferi o deposit ile gerçekleştiriyorlar. Bu kadar gecikmenin başka mantıklı açıklaması yok Smiley Çünkü koineks transfere onay verdikten 15 dk sonra coin hesabımda oluyor..

Veremediğin hizmetle adamı canından bezdiricen sonra da hukuk vs. sonra hesap dondurucan öyle mi?

Valla kardeş yerinde olsa bu davranışlarından dolayı ben mahkemeye verirdim, ver ki onlar da öğrensin efendi olmayı.

valla hocam uğraşmaya bile değmez Smiley allahtan son çekimimide gönderdiler içerde bakiyemde kalmadı kafa rahat Smiley)) önce parayı gönderip sonra ticketı gördüler sanırım
sr. member

newbie
Activity: 4
banka neden sürekli değişiyor???
member
Activity: 182
Merit: 22
en azından iyi tarafına bakın arkadaşlar adam gelip cevap yazdı.bunuda beklemiyorduk yinede şükür diyelim buna.
birazda haklı türkiyede altcoin ilk yapan adamlar.bekleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 16

https://i.hizliresim.com/Z9gqjo.png
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Saat 16:20 de eft gönderip 22de kontrol ederek burada yazacaginiza önce eft nedir ne değildir onu öğrenmemiz gerek sanırım. Eft bankalar arası para transferidir. Para sizin bankanızdan eft merkezine gider. Merkez onaylar ise gönderdiğiniz bankaya ait hesaba parayı aktarır. Saati 16:30 da biter. 16:00 'dan sonra eft gönderen biri yüzde 80 ihtimalle ertesi gün sabah 09:00 da işleme alınıp karşı hesaba ulaşacağını hesap ederek göndermeli. Bu gibi temel bilgileri ogrenerek islemler yaparsak sorunlarin yuzde 80i cozulur diye tahmin ediyorum. Ben açıkçası yerli borsaları ayda 2-3 kez kullanan biriyim. Parasal konularda hiç bir zaman sıkıntı yaşamadım. En verim aldıklarım da btctürk ve koineks. Eth çekme sıkıntısından bahsetmişsiniz, eth transferi yapmadan önce eth bekleyen işlemleri kontrol etmenizi tavsiye ederim.  Ben bu kontrolü yapıp sıkışma görmediğim de eth transferini kullanıyorum. Acele isim varsa doge ile hallediyorum. Hızlı transferden bahsedip sürekli sıkışıklık yaşayan yok kedisi yok kopegi bitmeyen ethereumu kullanmak bence başlı başına gecikmeyi göze almak demek. Cok aceleniz var ve kullandığınız borsa da doge listeleniyorsa doge ile, yok listelemiyorsa dash ıle transfer onerebilirim. Yerli borsalara anı düşüş ve yükselişlerde ulaşılamaması büyük problem. Bunun dışında yasanilanlar için yeni kullanıcı bilgi eksikliğini çıkarırsak diğer tüm borsalarda yaşanan sorunlar. Binance zırt pırt siteyi güncellemeye aliyor işlem yapılamıyor, bittrex hesap kapatıp duruyor, kucoin her çekim işlemini saatlerce onaylamıyor, merkezi borsaların klasik sorunlarıni sadece yerli borsalarda varmış gibi göstermek haksızlık. Fakat dediğim gibi anı düşüş ve yükselişlerde yaptıklarını duyduğum siteye ulaşamama durumu affedilecek gibi bir şey değil. Bu basli basina bunu yapan borsayi kullanmamak icin yeterli bir sebep.
Sen olayın başını kaçırdın herhalde? Bu borsa açıldığında dediki bizde neredeyse tüm bankalar olucak diğer borsalar gibi sadece hafta içi ve tek banka para yatırma olmuyacak 24 saat bize istediğiniz bankadan yatırabileceksiniz.Para yatırma kısmına girdiğinde en az 10 banka vardı hesaplarını seçiyordun gecenin 4 ünde para yatırıyordun 5 dakikada hesabına yansıyordu.
Bunun binance te bittrexte sittrex te olmadığını bizde biliyoruz ama bu adamlar bu hizmetle yola çıktı ve bir süre öyle götürebildiler.Şimdi insanların isyan etmesinin sebebide bu.Hayır yani 10 saat sürecekse para yatırma gider tek hesap tek bankayla çalışan daha yüksek hacimli Türk borsasına para yatırırız ne diye uğraşalım koineksle babamızın şirketi değil ya.
Pages:
Jump to: