geçen günde dert yanmama rağmen eşşeklik edip bu siteye devam ettim son zamanlarda btc çekimleri için 1 saat ether çekimlerimde 2 3 saat bekleyip çekememe vs. vs. gibi bir çok sorun yaşadım genelde işlerine gelmeyen ticketlarada geç cevap aldım ama dediğim gibi eşşeklik bende bu gün en son ticketa eşşeğin a... suya kaçırdınız iyice yazmam neticesinde gelen mail

bunlar yüzünden dünya kadar zararım oldu daha kusura bakmayın diyecekleri yere ısrarla zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışyorlar

Çok ağır konuşmuşsun ama

Bu elemanlar sanırım kendileri a-sat yapıp sanal hacim oluşturuyorlar, kullanıcı coinini transfer etmek istediğinde ellerinde coin olmadığı için coinin deposit edilmesini bekliyorlar. Şansımıza birileri bizim transfer miktarından fazla deposit etmişse bizim transferi o deposit ile gerçekleştiriyorlar. Bu kadar gecikmenin başka mantıklı açıklaması yok

Çünkü koineks transfere onay verdikten 15 dk sonra coin hesabımda oluyor..
Son hareketle sana su bile çok deyip susuz sikmişler (kusura bakma kardeş)
Veremediğin hizmetle adamı canından bezdiricen sonra da hukuk vs. sonra hesap dondurucan öyle mi?
Valla kardeş yerinde olsa bu davranışlarından dolayı ben mahkemeye verirdim, ver ki onlar da öğrensin efendi olmayı.
Forumda veled modlar gibi... (EAL sana bişey demedim bro

)
valla hocam uğraşmaya bile değmez

allahtan son çekimimide gönderdiler içerde bakiyemde kalmadı kafa rahat

)) önce parayı gönderip sonra ticketı gördüler sanırım
Önce tüm sorunlarını çözeceksin sonra siteni açacaksın, taşıma suyu ile değermen dönmez, millet parasını emanet ediyor. Kapın duvar, kullanıcının parası askıda kalırsa, sen de böyle hizmet sunarsan arkadaşın dediği hafif kalır daha ağırını da duyarsın.
Hem suçlu hem güçlü, geri vitesleri de yok.
Cin olmadan adap çarpıyorlar.
Siz böyle yapmaya devam edin, önünüz açık...
Size de geçmiş olsun tekrar.