Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 31. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 382
Merit: 251
An itibariyle koineks 10000TL BTCnin uzerine yatmis durumda.

Aktarim islemlerde tamamlandi gozukuyor.

Bakiyeye ise islemedi.

DEstej mesajima da isleminizin tamamlandigini goruyorum diye cevap attilar.

Islem tamamlandi olarak gozukuyor ancak bakiyeye gecmedi.

Bu nasil is?
member
Activity: 126
Merit: 10
Renewable Energy Cryptocurrency
Benim de 5 saat önce girdiğim bitcoin çekme talebi hala onaylanmış değil. Destek birimine yazdım en kısa zamanda onaylanacaktır diye dönüş yaptılar ama üzerinden 2 saat geçti hala onaylama yok. 50 TLye yakın para ödüyoruz çekim için hala onaylama yok. Koineksin tadı kaçmaya başladı tam tıkırında işlerken böyle sorunlar olmadı. Onaylamanın bu kadar uzun sürme nedenini mantıklı bir şekilde açıklayabilir misiniz?
full member
Activity: 350
Merit: 105
Boşuna açmışsın cevap veren yok.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Az önce açtığım destek talebi;

19.12.2017 16:44:21de yaptığım BTC ve 19.12.2017 16:41:15'te yaptığım LTC çekimlerim halen beklemede görünüyor. Bu işlemleri bu kadar bekletmenizin amacı nedir? Lütfen bir an önce çıkış verin.

Koineks'in tadı kaçıyor. Çok iyi çalışıyorlardı ama bozdular malesef. 4 saat olmuş çekim işlemim halen bekliyor. Sebep? Sebep yok. Manuel mi kontrol ediyorsunuz yahu!!!
newbie
Activity: 1
Merit: 0
3 gündür koinekse ulaşmaya çalışıyorum ,numaralarını otomatiğe almışlar 24 saat yoğunluk var e-posta atın diyor, e-posta atıncada cevap yok, muhattap yok karşıda sorun çözecek

Sorunuma gelince , eteryum çekim verdim bir miktar, verdiğim çekimi 2 defa göndermişler ve hesabımı kapattılar sadece nedenini öğrenmek için 20 e-posta attım , 2 gün sonra döndüler çözüm olarakta fazla gönderdiğimizi ya geri gönder yada hesaptan düşelim dediler, tamam düşün diye mesaj attım hala cevap yok ,hesaba giremiyorum, 3 gündür zarar ediyorum , böyle bi sistem görmedim , çok pişmanım koinekse üye olduğum için , yazıklar olsun diyorum, inşallah bi gün açarlar para olan hesabı , hiç güven vermiyorlar
member
Activity: 205
Coming Soon
Arkadaşlar sizlere koineksin kullandığı yani çekimlerimizi gerçekleştirdiği cüzdanlarını tek tek adresleri ile paylaşıyorum. Dikkatlice inceleyin.

Bitcoin        https://blockchain.info/tr/address/15hMHcisZKRctknKUmkXMEM4ogW2qLopcR
Litecoin       https://chainz.cryptoid.info/ltc/address.dws?LeCmmLRrReLX5xmocu6XDsVx9arQJ8iqgw.htm
Dash           https://chainz.cryptoid.info/dash/address.dws?XoSMSMv9PXbT19bKFDQuEtqzgfNqCumNLb.htm
Dogecoin     https://dogechain.info/address/DMYtnfHSgQohiSvCEF2BiadYP2wPGJYhqN
Ethereum    https://etherscan.io/address/0xf345c3dab086c8f931479908e50420e5e6c8f1c1

Şimdi de bu cüzdanları bi inceleyelim bakalım.

Bitcoin
    : En son cüzdandan çekim saat 14.54 de yapılmış.
Litecoin    : En son cüzdandan çekim saat 18.26 da yapılmış
Dash       : En son cüzdandan çekim saat 18.16 da yapılmış
Dogecoin : En son cüzdan çekim saat 18.43 de yapılmış
Ethereum : En son cüzdandan çekim saat 15.42 de yapılmış

Durumun vehameti ortada. Kaldı ki bu son işlemlere sizin transferinizi ekledilerse şanslısınız, yoksa bir sonraki o da olmazsa ondan sonraki işlemi bekleyeceksiniz.
member
Coming Soon
sivrisinekten yağ çıkarmak uğruna insanları bu denli mağdur eden koineks, umarım en kısa sürede exchange çöplüğündeki yerinizi alırsınız.  Angry
member
Activity: 107
Merit: 12
Arkadaşlar çok dikkat edin 7.30 küsür ETH çekim emri verdim 4 saati geçti hiçbir şekilde gelmedi. Sorunlar devam ediyor. Bir çok kullanıcı şikayetçi. Koineks umarım bunu görür. ETH çekme işlemlerim hala beklemede yazıyor adres doğru cüzdan doğru. Beklediğim her dakika para kaybediyorum. Çözüm gelmediği sürece forumlarda bu tarz yüzlerce şikayet göreceksiniz
Cokta umursadiklarini dusunmuyorum... Zaten kafasi calisan herhangi birisi asla bir daha koineksi kullanmaz. Sahsen ben kesinlikle kullanmayacagim. Serefsiz herifler aldiklari komisyonlar yetmiyor bir de kur farkindan para kazaniyorlar
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Site çok yavaş çalışıyor son günlerde. Buna bi çözüm getirin. İşlemler yavaş sayfa yenileme yavaş. Böyle giderse kullanılmaz.
member
Activity: 107
Merit: 12
koineks iyi güzelde çok yavaş işlem görüyor daha hızlı olsa tadına doyulmaz.

Koineks mi iyi site? An itibariyle saat 13 de ki 6000TL karisiligi btc cekme talebimin uzerine yatmis sitedir. Actigim 6 ticket a da yanit vermediler. Bakalim nereye varacak isin sonu.
member
Activity: 252
koineks iyi güzelde çok yavaş işlem görüyor daha hızlı olsa tadına doyulmaz.
member
Coming Soon
Değerli kullanıcılarımız,

Transfer sistemiyle alakalı ciddi bir çalışma yürütmekteyiz.

Bu süreçte yaşanan gecikmeler için özür dileriz. Destek ekibimiz tüm kullanıcılarımızın yaşadıkları sorunlarla ilgilenip kısa süre içerisinde tamamen gidericektir.

Teşekkürler

Ne yapacaksınız, transferleri yukarıda delilleriyle defalarca ispatladığımız bilerek ve isteyerek yaptığınız gecikmelerden dolayı personelin işine mi son vereceksiniz. Yoksa zaten kurum prensibinizin bu yönde olması hasebiyle kendi kendinizi mi imha edeceksiniz.
sr. member
Activity: 382
Merit: 251
Btc teansferi tamamlandı gözüküyor ama bakiyeye yansımadı. Destekten zaten ger dönüş alamıyoruz. Hemen de satılacak bir aktarımdı. Btc düşt bile. Sürekki sistem iyileştirmesi. Ama biz faydasını göremedk şu iyileştrmelere.
newbie
Activity: 15

Bu süreçte yaşanan gecikmeler için özür dileriz. Destek ekibimiz tüm kullanıcılarımızın yaşadıkları sorunlarla ilgilenip kısa süre içerisinde tamamen gidericektir.

Teşekkürler

Merhaba hocam. bugün hesaba 10x para atmak için ticket açtım fakat hesabımda var diye 13x kadar gönderdim. ama açtığım ticket 10x diye sitede hesabıma 10x yansıtılmış. geri kalan 3x para ne olacak ? banka hesabıma iade de gelmemiş. sabah soru sordum desteğe ama henüz cevap da yok.

3x kalan iade mi edilecek yoksa sitenizdeki hesabıma mı aktarılacak ?

gün içinde cevaplanırsa sevinirim.

çözüldü gün içinde şükür. üç gün beklediğim iki transfer olayım olunca başka sitelerde, bu da günler sürer artık diyordum.
newbie
Activity: 38
Merhaba acaba vertcoin ekleme planınız bulunmaktami?
member
Activity: 134
koineks.com

Teşekkürler
member
Coming Soon

Yaşanan sıkıntı sonucu ivedilikle çalışma yürütülmüş olup tekrar stabil hale getirilmiştir.

Bu konuda yaşattığımız mağduriyet için özür diler, tekrar yaşanmaması için gerekli tüm çalışmayı yürütmekteyiz.

Teşekkürler.

An itibariyle sizi kullanmayı bırakıyorum, güle güle koineks. Ama tüm cüzdanlarınızı takip edip buradan ve ulaşabildiğim tüm platformlardan insanları bilgilendirmeye devam edeceğim. Ta ki genel geçer cevaplar vererek ben yapmadım ki miki yaptı tavrınızdan vazgeçip borsayı açış amacınızın gereğini yapana kadar.
member
Coming Soon
Çabalarım ETH'e dönüp, onda da herhangi birşey olmayınca bir ümit LTC'ye geri dönerek son buldu. Önceki 2 işlemimde LTC'yi tercih edip 15 20 dakikada sonlanınca bir ümit tekrar yatırmıştım ama sabaha kadar herhangi bir çözüme ulaşacağımı sanmıyorum.

Bitcoinde de aynısını yapıyorlar biriktirip, biriktirip toplu onay yapıyorlar. Diyelim ki 20 işlemi topluca onaylıyorlar 0.0006 x 20 = 0.012 (yaklaşık 1000 TL).
Bu işlemde gönderdikleri fee ise 0.005 bitcoin yani yaklaşık 400 TL. Ne güzel 600 TL her onayda bizlerden alıyorlar. Alın yine alın bu parayı helali hoş olsun ama insanları en az dört - beş saat bekletmek tam anlamıyla simsarlıktır.
newbie
Activity: 38
Çabalarım ETH'e dönüp, onda da herhangi birşey olmayınca bir ümit LTC'ye geri dönerek son buldu. Önceki 2 işlemimde LTC'yi tercih edip 15 20 dakikada sonlanınca bir ümit tekrar yatırmıştım ama sabaha kadar herhangi bir çözüme ulaşacağımı sanmıyorum.

member
Coming Soon
Saat 16:30'da litecoin alıp binance'e transfer gerçekleştirdim. Standart şartlar altında 15 dakikada oluşan transfer kodu 1 saat boyunca gelmedi. Vardır bi sıkıntı diyip Dash aldım, onu da 1 saat bekledikten sonra genel bi sorun olduğunu anlayıp tekrar LTC'ye döndüm, 2 saati aşkındır da transferin oluşmasını bekliyorum. Tabi bu arada alacağım coin uçtu gitti yüzde 20'lik kârı da beraberinde götürerek.

Ben başka birşey söylemiyorum... Parayı yatırırken 2 dakikada dönen destek hizmetinden de halen ses çıkmadı. Tebrikler

Litecoin de 0.01 fee alıyorlar ama saatte bir 0.003 fee ile 15 işlemi birleştirip gönderiyorlar; yani 0.15 fee (yaklaşık 200 TL) alıp 0.003 fee ile gönderiyorlar ve bir de insanları saatlerce bekletiyorlar. Şanslıysanız işleminiz sıraya alınıp en az 1 saat en fazla dört beş saate siteden çıkışı sağlanıyor. Aç gözlülüğün bu kadarına pes diyorum sadece.
Pages:
Jump to: