Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 33. (Read 58254 times)

member
Activity: 68
Merit: 10
Kullanmayın arkadaşlar, ben kullanmıyorum deneyimle yaşadım ve kullandırtmıyorum da, piyasadan silinip gitsinler. Bir alım satım borsası düşünün ki her işlemi manuel yapıyorsunuz, coin transferinde bile gelmiş mi diye kontrol etmek zorundasınız, adamlar daha bunun üstesinden gelemiyor.Her attığım destek mesajına yoğunluğu bahane ediyorlar, manuel onay sistemini yoğunluğa bağlayan beyine sahip insanlar yönetiyor bu siteyi.Fiyatlar düşüş trendine girdiğinde genelde siteyi erişime kapatıyorlar,bu yüzden art niyetli düşünmemek elde değil duruma göre kendileri düşükten alıp yüksekten satarak siteye yön veriyorlar sonucuna ulaşıyorum buradan ben,yoksa saat 04:00 de işlem hacmi düşükken siteyi kapamalarının bir açıklaması olamaz, zırt pırt bakım yapılıyor ama önceden bilgi de verilmiyor. Komisyonların bildiğim en yüksek borsa olması da cabası. Önüne gelen bu işte para var bir borsa da biz açalım derse sonucu bu olur.
member
Activity: 392
Merit: 24
Şu an transferlerde sıkıntı var mı bilen varsa durumu belirtir mi lütfen ?
member
Activity: 83
Değerli kullanıcılarımız,

Yaşanan sıkıntı sonucu ivedilikle çalışma yürütülmüş olup tekrar stabil hale getirilmiştir.

Bu konuda yaşattığımız mağduriyet için özür diler, tekrar yaşanmaması için gerekli tüm çalışmayı yürütmekteyiz.

Teşekkürler.
hocam aşırı yavaş artık borsanızdan çekilecegiz böyle giderse.
fark yarattınız farklı coinlerle ama devamı gelmeli

koinim buradan daha da yavaş ama hala kullanılıyor  Cheesy
sabretmek gerekir zannedersem arkadaşlara, server yükseltildiği zaman yavaşlık kalkar ortadan. adamlar da düşünememiştir bu kadar yoğunluk yaşayacaklarını  Smiley
newbie
Activity: 42
Merit: 0

Yaşanan sıkıntı sonucu ivedilikle çalışma yürütülmüş olup tekrar stabil hale getirilmiştir.

Bu konuda yaşattığımız mağduriyet için özür diler, tekrar yaşanmaması için gerekli tüm çalışmayı yürütmekteyiz.

Teşekkürler.
hocam aşırı yavaş artık borsanızdan çekilecegiz böyle giderse.
fark yarattınız farklı coinlerle ama devamı gelmeli
member
Activity: 134
koineks.com

Teşekkürler.
full member
Activity: 210
Merit: 100
bu borsanın hacmi nedir tam olarak? sanırım 4. büyük borsa trde.  umarım daha iyi hacime sahip olurlar.
member
Activity: 102
Umarım kısa zamanda sorunlar çözülür çok can sıkıcı bir durum çünkü :S
newbie
Activity: 11
Bu kadar olmaz 35 dakkadır Btc çekimi yaptım daha işlem başlamadı iptal edebiliyorum beyefendiler onay verecek daha. Yemin ediyorum bıktırdınız anlık arbitaj yakalıyoruz 3 5 kar edicez içine sıçıyorsunuz ortalığın.. Yav işleme neden onay vermiyorsunuz az önce mesaj attınız site düzeldi diye bu sefer bunun için ne bahane uyduracaksınız ? Bıktık yav yeter artık işten soğuttunuz beni. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

daha önce burdan paylaştığım tespitimi aynen buraya da yapıştırıyorum, okuyun lütfen. Herkes okusun. Ya otomatik ve hızlıca onay yapın. illa manuel yapıyosanız da hızlı olun artık.

Buradan tespit ettiğim bir bilgiyi sizlere aktarmak istiyorum. Bitcoin onaylarını saatte bir yapıyorlar ve sırada başkaları varsa siteden çıkışı 2 - 3 saati bulabiliyor. Şanslıysanız 1 buçuk saatte onay alabilirsiniz. Ethereum işlemlerinde ise sadece tek bir çekim işlemini 5 - 6 dk da bir yapıyorlar. Diyelim ki 50. sıradasınız 50x6 desek 300 dakika yani 5 saatte işleminizin onaylanacağı anlamına geliyor.

Kesinlikle katılıyorum bu kadar yavaş olunmaz, olunamaz. Ethereum transfer emri vereli 4 saat oldu. Tam 4 saat ve daha halen Koineks'den çıkmadı.
member
Activity: 205
Coming Soon
Bu kadar olmaz 35 dakkadır Btc çekimi yaptım daha işlem başlamadı iptal edebiliyorum beyefendiler onay verecek daha. Yemin ediyorum bıktırdınız anlık arbitaj yakalıyoruz 3 5 kar edicez içine sıçıyorsunuz ortalığın.. Yav işleme neden onay vermiyorsunuz az önce mesaj attınız site düzeldi diye bu sefer bunun için ne bahane uyduracaksınız ? Bıktık yav yeter artık işten soğuttunuz beni. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

daha önce burdan paylaştığım tespitimi aynen buraya da yapıştırıyorum, okuyun lütfen. Herkes okusun. Ya otomatik ve hızlıca onay yapın. illa manuel yapıyosanız da hızlı olun artık.

Buradan tespit ettiğim bir bilgiyi sizlere aktarmak istiyorum. Bitcoin onaylarını saatte bir yapıyorlar ve sırada başkaları varsa siteden çıkışı 2 - 3 saati bulabiliyor. Şanslıysanız 1 buçuk saatte onay alabilirsiniz. Ethereum işlemlerinde ise sadece tek bir çekim işlemini 5 - 6 dk da bir yapıyorlar. Diyelim ki 50. sıradasınız 50x6 desek 300 dakika yani 5 saatte işleminizin onaylanacağı anlamına geliyor.
member
Zühürt tesellisi şu an. Eth yükseliyor ama cüzdanda değil.
Dün akşam aynı muhabbet CEX te ripple da başıma geldi ama gün sonu 40% kar vardı. TAbi eth de böyle birşey mümkün değil, zarar olmasın yeter.
member
Activity: 102
Benimde ethereum cüzdanıma gelmedi böyle saçmalık olamaz lanet olsun koineksle çalıştığım güne bir daha çalışmak konusunda düşüneceğim.
newbie
Activity: 24
Ya şu ülkenin bir işide düzgün namuslu gitsin ne olur yani ha ne olur bütün coin siteleri bombok hepsi aynı ya koskoca bitfinexin günlük 3.5 milyar dolar hacmi var site yavaşlamıyor da ddos saldırıları dışında sizin tırnak kadar hacminiz yok kasılmalar bayılmalar falan filan yaşıyorsunuz bizi bu sisteme mahkum edenler utansın ne diyeyim ki !
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Arkadaşlar bu borsaya 1tl yatırmadan önce iyi düşünün Smiley

TX ID burada

https://etherscan.io/tx/0x8aaa8f829776cc610389e6b35e1ed1cb505a6149cb309294fabd0e9947dfc6b7

coinbase den aldım koineks e attım 1400 onay almış 6 saat olmuş ama hala adamlar bana kontrol ediyoruz diyor.Neyi kontrol ediyorsun arkadaşım? banka havalesi değil bu eft değil swift değil.Coinbase den aldığım şeyi sana gönderdim onayda almış ama hala sen benim hesabıma yansıtmıyorsun.Nedir problem anlatın dinleyelim.

Yalan iftira karalama ise koineks temsilcisi txid üzerinden gerekli kontrolleri yapıp cevap verebilir bekliyorum.

Aynı şekilde TX ID li yaklaşımda be de bulundum hem site hem mail üzerinden fakat hala bir geri dönüş ya da çözüm alamadım maalsef.
Umarım en kısa zamanda sorunu çzöerler
Adamlara txid atıyorum bana verdikleri cevap otomatik, cüzdana gelen transferleri kontrol et yaptınızmı? yaptık anasını satim 1000 kere hemde
member

TX ID burada

https://etherscan.io/tx/0x8aaa8f829776cc610389e6b35e1ed1cb505a6149cb309294fabd0e9947dfc6b7

coinbase den aldım koineks e attım 1400 onay almış 6 saat olmuş ama hala adamlar bana kontrol ediyoruz diyor.Neyi kontrol ediyorsun arkadaşım? banka havalesi değil bu eft değil swift değil.Coinbase den aldığım şeyi sana gönderdim onayda almış ama hala sen benim hesabıma yansıtmıyorsun.Nedir problem anlatın dinleyelim.

Yalan iftira karalama ise koineks temsilcisi txid üzerinden gerekli kontrolleri yapıp cevap verebilir bekliyorum.

Aynı şekilde TX ID li yaklaşımda be de bulundum hem site hem mail üzerinden fakat hala bir geri dönüş ya da çözüm alamadım maalsef.
Umarım en kısa zamanda sorunu çzöerler
sr. member

TX ID burada

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Çöpçü olamayacak adamlar, ekipler, kısa yoldan zengin olma hayaliyle kripto para borsası açarsa böyle olur. Kullanmayın arkadaşlar, yok olup gitsinler.
full member
Activity: 350
Merit: 105
Zararı çıkarayım parayı çekip çıkıcam sinir hastası oldum bunların yüzünden.
sr. member
Parasıyla rezil olmak isteyen varsa buraya para ya da coin yatırır Smiley o kadar söylüyorum
full member
Activity: 350
Merit: 105

Yaklaşık son 24 saattir sistemimiz çok yoğun bir saldırı altına girmiş olup, yoğun çalışmalar ve geliştirmeler sonucunda tüm sistem stabil hale gelmiştir. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayışdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Teknik anlamda tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte tüm işlemlerinizi sorunsuz şekilde yapabilirsiniz.

40 dakika önce btc çekimi için bekledim göndermediniz ( Bu süreçte tüm işlemlerinizi sorunsuz şekilde yapabilirsiniz) miş neyi sorunsuz arkadaşım insanı çileden çıkarttınız neyi sorunsuz  işlemi iptal ettik komisyon kesiyorsunuz. Hala çıkmış sorunsuz diyorsunuz birde madem sorunsuz niye göndermiyorsunuz lafınıza göre hareket ediyoruz burda madem sorun var yaz buraya işlem yapmayalım.
member

Yaklaşık son 24 saattir sistemimiz çok yoğun bir saldırı altına girmiş olup, yoğun çalışmalar ve geliştirmeler sonucunda tüm sistem stabil hale gelmiştir. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayışdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Teknik anlamda tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte tüm işlemlerinizi sorunsuz şekilde yapabilirsiniz.
Lütfe nsorunsuz işlem yapma şeklinde verdiğiniz açıklamanızı gerçekte de sağlamaya çalışın.
100 konfirme üzerine çıkmama rağmen neden ethereum satışını yapamıyorum.Bu konularla ilgilenin lütfen kullanıcılarınızı mağdur etmeyin
Pages:
Jump to: