Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 34. (Read 58254 times)

full member
Activity: 350
Merit: 105
KOİNEKS TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ olarak 1 Ekim 2017 itibariyle https://koineks.com isimli internet sitemiz yayına açılmıştır.
Sitemiz üzerinden Bitcoin,Ethereum,Litecoin,Dash,Doge para birimleriyle alım satım yapabilirsiniz.
Sitemiz Türkiye merkezli yüksek güvenlikli sunucularımızda barındırılmaktadır.
İlk ay için alım satım komisyonlarımız 0'dır.
[email protected] ya da 0212 909 0312 telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.
Gerçek zamanlı fiyat bilgilerimiz için ticker adresimiz: https://koineks.com/ticker

Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

sayın yetkili;
neo gibi güzel coinleri borsanıza ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz ? ya da nexus, verge gibi coinleri.
sürekli komisyon ödemekten bıktık artık şöyle güzel bir borsa bulamadık top 20 de olan coinlerin alınıp satıldığı yerel bir borsa.

Adam Btcyi gönderemiyor sen neo vs dion Smiley)
member
Activity: 83
Merit: 10
KOİNEKS TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ olarak 1 Ekim 2017 itibariyle https://koineks.com isimli internet sitemiz yayına açılmıştır.
Sitemiz üzerinden Bitcoin,Ethereum,Litecoin,Dash,Doge para birimleriyle alım satım yapabilirsiniz.
Sitemiz Türkiye merkezli yüksek güvenlikli sunucularımızda barındırılmaktadır.
İlk ay için alım satım komisyonlarımız 0'dır.
[email protected] ya da 0212 909 0312 telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.
Gerçek zamanlı fiyat bilgilerimiz için ticker adresimiz: https://koineks.com/ticker

Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

sayın yetkili;
neo gibi güzel coinleri borsanıza ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz ? ya da nexus, verge gibi coinleri.
sürekli komisyon ödemekten bıktık artık şöyle güzel bir borsa bulamadık top 20 de olan coinlerin alınıp satıldığı yerel bir borsa.
full member
İşlemi iptal ettim çektiği komisyonuda geri vermedi. Azımı bozucam zor tutuyorum kendimi. Yeter artık ya vallahi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Bu kadar olmaz 35 dakkadır Btc çekimi yaptım daha işlem başlamadı iptal edebiliyorum beyefendiler onay verecek daha. Yemin ediyorum bıktırdınız anlık arbitaj yakalıyoruz 3 5 kar edicez içine sıçıyorsunuz ortalığın.. Yav işleme neden onay vermiyorsunuz az önce mesaj attınız site düzeldi diye bu sefer bunun için ne bahane uyduracaksınız ? Bıktık yav yeter artık işten soğuttunuz beni. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
https://etherscan.io/tx/0x8aaa8f829776cc610389e6b35e1ed1cb505a6149cb309294fabd0e9947dfc6b7
1027 confirme aldı 4 saati geçti Smiley hadi ben amerikada yaşıyorum burada saat gece yarısı 2 anladıkta türkiyede de mi kimse işinin başında değil allah aşkına? kardeşim bi ilgilenin işinizi yapın yahu şakamı ne bunlar ha
full member
Bu kadar olmaz 35 dakkadır Btc çekimi yaptım daha işlem başlamadı iptal edebiliyorum beyefendiler onay verecek daha. Yemin ediyorum bıktırdınız anlık arbitaj yakalıyoruz 3 5 kar edicez içine sıçıyorsunuz ortalığın.. Yav işleme neden onay vermiyorsunuz az önce mesaj attınız site düzeldi diye bu sefer bunun için ne bahane uyduracaksınız ? Bıktık yav yeter artık işten soğuttunuz beni. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
sr. member
Değerli kullanıcılarımız,

Yaklaşık son 24 saattir sistemimiz çok yoğun bir saldırı altına girmiş olup, yoğun çalışmalar ve geliştirmeler sonucunda tüm sistem stabil hale gelmiştir. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayışdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Teknik anlamda tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte tüm işlemlerinizi sorunsuz şekilde yapabilirsiniz.

Ethereum onaylandı ama halen cüzdanımda görünmüyor sebebi nedir ?

https://etherscan.io/tx/0x6bf3208ce68c3bab7ca34ea092d1208ede5958c3cf0382e7aad55485f065336e

Güya eth daha hızlı transfer oluyor vs Cheesy
3 saat önce yapmıştık biz transfer hala hesaba geçmedi Smiley herhalde ethereum network ü bozuk bizle alakası yok vs vs. bahaneleri olabilir.
member
Activity: 102

Yaklaşık son 24 saattir sistemimiz çok yoğun bir saldırı altına girmiş olup, yoğun çalışmalar ve geliştirmeler sonucunda tüm sistem stabil hale gelmiştir. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayışdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Teknik anlamda tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte tüm işlemlerinizi sorunsuz şekilde yapabilirsiniz.

Ethereum onaylandı ama halen cüzdanımda görünmüyor sebebi nedir ?

https://etherscan.io/tx/0x6bf3208ce68c3bab7ca34ea092d1208ede5958c3cf0382e7aad55485f065336e

Güya eth daha hızlı transfer oluyor vs Cheesy
member
Activity: 134
koineks.com

sr. member
uyarı alan bir tek benmiyim hata verip siteden atıyor tekrardan girmem gerekiyor? şaka mı bu

full member
Yav kardeşim bu sitenin hızı ne böyle hiç bişey yapamıyoruz bi bakın artık şuna.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Siteye cloudfare yüklenmiş.İşte ondan zaten hata veriyor ve bekletiyor.Kıymetli koinesk sahibi kimse ona tavsiyem şirketinize aldığınız bilgisayardan sorumlu kimse işte o biraz fazla abartmış tedbiri  cloudfare siteyi kaplumbağa hızı  ile  çalıştırır ağır ağır müşterileriniz kaçar.Yani  hergün 8-10 kere deneyen ve siteye giremeyen tedirgin olur  açık diyeyim en sonunda yapacağı pılıyı pırtıyı toplar ve vınnnnnn olacağı budur??
demin diğer 3 borsayada girdim sıkıntı yok yani....sıkıntı size özel sanırım işte oda bilgisayardan ve altyapıdan  iyi anlayan birini bulun tavsiyedir...
newbie
Activity: 40
Merit: 0
site resmen çökmüş arkadaşlar
newbie
Değerleri kullanıcılarımız,

Altcoinler de yaşanan yoğun talep ve işlem nedeniyle sunucularımız da yük dağılımı dengeli yapılamamış olup erişimde sıkıntılar meydana gelmiştir.

Bununla alakalı aktif olarak çalışmamız yürütülmekte olup, sorunun en kısa sürede çözülmesi için özenle bir çalışılma yürütülmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Siteye zar zor erişiyoruz ama cüzdanıma çektiğim litecoinler neden yatmıyor.
newbie
Arkadaşlar cüzdanına başka yerden transfer yapabilen var mı?
member
Activity: 134
koineks.com
Değerleri kullanıcılarımız,

Altcoinler de yaşanan yoğun talep ve işlem nedeniyle sunucularımız da yük dağılımı dengeli yapılamamış olup erişimde sıkıntılar meydana gelmiştir.

Bununla alakalı aktif olarak çalışmamız yürütülmekte olup, sorunun en kısa sürede çözülmesi için özenle bir çalışılma yürütülmektedir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
newbie
Activity: 2
Merhaba ,
Malesef 2 gundur KOINEKS den para cekme islemim tamamlanmadı ve butun odemelerim gecikmeye girdi.
Destek hizmetinden aldıgım yanıtlar ne kadar kotu dusunmek istemesemde oyalayıcı gelmektedir.
Dun sabah para cekme talebimin, gece saatlerinde gelen mailde ismimin kendileri tarafından bankaya hatalı bildirildiği için gerceklesmediği ve bugun için tamamlanacagı bildirildi.
Bugun ise sadece işleminiz tamamlanmıstır seklinde iki adet mail aldım fakat hala hesabıma gelen bir para yok !!
Konusup derdimi anlatabilecegim bir musteri hizmetleri numarası yok , surekli mail atmaya yonlendiriliyorum ve tek cumlelik bastan savma cevaplar alıyorum!!
EFT Takip no talep etmeme ragmen verilmiyor !!
Siteye ise son 3-4 saattir giriş yapamıyorum !!
Meblag benim için gercekten yuksek ve bu yaklasım kuruma olan guvenimi yitirmeme sebep olmaktadır.
İşin daha da kotusu beklediğim para transferi kadar yatırım hesaplarımda bakiyem mevcut ve tum birikimimi kaybetme stresi yasıyorum.
LUTFEN KONU ILE ILGILI GERI DONUS YAPINIZ !!

diğer sıkıntılar bir tarafa ama para çekmede hiç sorun yaşamadım. sitelerindeki iletişim numarasını şu an ulaşamazsanız yarın mesai saatlerinde muhakkak arayın. 0 212 909 0312

Gun içinde bircok kez aradım fakat sadece maile yonlendiren bir ses kayıdı var.
Sİte aslında alım-satım işlemlerinde asırı hızlıydı fakat ilk para cekiminde resmen husran yasattılar..

newbie
Ben tek bankadan cekim yapılmasına da razıyım. Yeterki gun icinde geçsin.
member
Activity: 102
Bağlantı sorunlarını bir an önce çözmeniz gerekiyor site çok yavaş ve işlem yapılmıyor
member
Activity: 205
Coming Soon
Merhaba ,
Malesef 2 gundur KOINEKS den para cekme islemim tamamlanmadı ve butun odemelerim gecikmeye girdi.
Destek hizmetinden aldıgım yanıtlar ne kadar kotu dusunmek istemesemde oyalayıcı gelmektedir.
Dun sabah para cekme talebimin, gece saatlerinde gelen mailde ismimin kendileri tarafından bankaya hatalı bildirildiği için gerceklesmediği ve bugun için tamamlanacagı bildirildi.
Bugun ise sadece işleminiz tamamlanmıstır seklinde iki adet mail aldım fakat hala hesabıma gelen bir para yok !!
Konusup derdimi anlatabilecegim bir musteri hizmetleri numarası yok , surekli mail atmaya yonlendiriliyorum ve tek cumlelik bastan savma cevaplar alıyorum!!
EFT Takip no talep etmeme ragmen verilmiyor !!
Siteye ise son 3-4 saattir giriş yapamıyorum !!
Meblag benim için gercekten yuksek ve bu yaklasım kuruma olan guvenimi yitirmeme sebep olmaktadır.
İşin daha da kotusu beklediğim para transferi kadar yatırım hesaplarımda bakiyem mevcut ve tum birikimimi kaybetme stresi yasıyorum.
LUTFEN KONU ILE ILGILI GERI DONUS YAPINIZ !!

diğer sıkıntılar bir tarafa ama para çekmede hiç sorun yaşamadım. sitelerindeki iletişim numarasını şu an ulaşamazsanız yarın mesai saatlerinde muhakkak arayın. 0 212 909 0312
newbie
Bende çok güvenemiyorum. Ltc transferi hepsi onay almış ama hesabımda yok. Ufak tutar olsa kafama takmam ama yüksel adet göndermiştim. Şu sorun çözülsün bir daha kolay kolay işlem yapmam
Pages:
Jump to: