Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 36. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 308
Merit: 253
ETH deposit sorunu yine başlamış! Bu ETH işini TR borsaları çözemeyecekler galiba!

Block Height:4720822 (213 block confirmations)
TimeStamp:54 mins ago (Dec-12-2017 04:46:30 PM +UTC)

54 dakikadır 213 onay almış bir transfer için defalarca Gelen Transfer Kontrol Et butonuna basılmış ve destek ile de irtibata geçilmiş olmasına ragmen Transfer hala bakiyeye eklenememiştir.

Edit:
Block Height:4720822 (391 block confirmations)
TimeStamp:1 hr 43 mins ago (Dec-12-2017 04:46:30 PM +UTC)  Hala bakiyeye eklenemedi!
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Sevgili kullanıcılarımız,

Sitemiz üzerindeki destek talepleri önceliklidir. O yüzden hesabınızla alakalı işlemlere hızlı şekilde detaylı erişim ve daha hızlı çözüm sağlanması için için daima destek sistemini kullanınız.

Teşekkürler.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Hesabıma yatan bitcoin miktarı yanlış aktarılmış. Düzeltilmesi için ticked oluşturdum ne zaman cevap gelir.
Bunun cevabını gerçekten burada bulabileceğini mi düşünüyorsun. foruma firmalar marketing amaçlı giriyorlar destek amaçlı giremiyorlar yoğunluktan , başlarda cevap yazsalar bile bir süre sonra foruma uğrayamaz oluyorlar.
bi 3-4 saat bekledikten sonra buraya yazmanın bi mahsuru olacağını düşünmedim ve ben onu yazarken koineks profili online'ydı. geç cevap vermelerinin nedeni de haftasonu oluşu muhtemelen
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Merhabalar

652516 açıklama numarası ile 30 dk önce hesabıma EFT gerçekleştirdim.
Destek ekibini mail ile bilgilendirdim.
Hesabıma TL olarak yansıtılması konusunda yardımlarınızı rica ederim.

An itibarı ile işlem onaylandı
Bilgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Yukselme zamanlarında sıkıntı olmadıgına eminmisiniz.. Yani söyle biraz bile stabil giden bir borsa piyasada farklı yere oturur. Umarım dediğiniz gibi devam eder.
kullanıcı sayısı diğer borsalardan çok az, artınca aynı onlar gibi hatta daha beter çökebilir büyük ihtimal çökerde daha scalability konusu çözebilen bir borsa yok TR de.

Sadece Turkiye'de degil, dunyada da yok zaten. Gdax, bittrex, bitfinex, bitstamp vs vs. hepsi problemler yasadi gecen hafta. Sadece turk borsalarinda olmuyor yani bu olay.

Arada fark var ama, birileri 50000-70000 btc hacimde patlıyor, birileri 1000-1500'de patlıyor. 500'de de patlıyorlardı ama sunucu büyüterek sorunu çözdüler, ancak hala dinamik ölçeklendirme kullanmıyorlar.
full member
Activity: 188
Merit: 110
Hesabıma yatan bitcoin miktarı yanlış aktarılmış. Düzeltilmesi için ticked oluşturdum ne zaman cevap gelir.
Bunun cevabını gerçekten burada bulabileceğini mi düşünüyorsun. foruma firmalar marketing amaçlı giriyorlar destek amaçlı giremiyorlar yoğunluktan , başlarda cevap yazsalar bile bir süre sonra foruma uğrayamaz oluyorlar.

Haftaicleri koineks destek hemen hemen hergun sorulara cevap veriyor bu baslikta.
full member
Yukselme zamanlarında sıkıntı olmadıgına eminmisiniz.. Yani söyle biraz bile stabil giden bir borsa piyasada farklı yere oturur. Umarım dediğiniz gibi devam eder.
kullanıcı sayısı diğer borsalardan çok az, artınca aynı onlar gibi hatta daha beter çökebilir büyük ihtimal çökerde daha scalability konusu çözebilen bir borsa yok TR de.

Sadece Turkiye'de degil, dunyada da yok zaten. Gdax, bittrex, bitfinex, bitstamp vs vs. hepsi problemler yasadi gecen hafta. Sadece turk borsalarinda olmuyor yani bu olay.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
newbie
Activity: 28
Ethereum aldım cüzdanıma çekemiyorum teknik sorun varmış. İnsan sitenin bi yerine bi duyuru yazar. Gönderdiğim eft de geç işleniyor. Pek istikrarlı gelmedi banada, etherimi versinler bende çaılışmam bir daha.

Bildiğim kadarıyla şuan ethereum genelinde bir sıkıntı var.Ben de bugün sabahtan beri etherdelta ile işlem yapmaya çalışıyorum ama bir türlü işlemim gerçekleşmedi umarım Vitalik kısa sürede çözmeyi başarır bu can sıkıcı sorunu.

Ethereum ağı yoğunluktan dolayı işlem yapamaz hale geldi. Bittrex üzerinde de ETH tokenlarının neredeyse tamamının cüzdanları bakımda. Çok geçmeden çözülür herhalde.

@lastnakamura Ne oldu paşam zoruna mı gitti. İstediğin coinleri eklesinler, kullan, iki gün sonra gelip IOTA'mın üstüne yattılar, tuzluğu soktular diye ağlarsın burada.

shulio
Seviyene karakterine de az dikkat et bence herşey coin değil. Kimin coin için ağlayacağı ortadaki seviyeden açıkça belli oluyor. Zoruma gitti evet aman kaybım olmasın o düşmesin buna yatmasınlar derken insanların düşen kendi ederleri
hero member
Activity: 756
Merit: 500
edit: biraz geç oldu ama düzelttiler.
full member
ETH işlemlerinde gecikmeler söz konusu. Sorunun kalıcı olarak giderilmesi için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz.

Bu süreçte gecikmeler yaşanabilir anlayışınız için teşekkür ederiz.

2 gunde baya yuklu para cektim. gece 5'te cektim, oglen 2'de cektim. akbank'a 20 dk icerisinde yolladilar.

Paribu'da aylik 3 milyon liralik hacmi olan biri olarak paribu'yu falan biraktim. sirf burdayim artik.
newbie
Activity: 40
member
Activity: 182
Arkadaşlar 2 haftadır koineksi kullanıyorum ve problem yaşamadım hiç. Hesaba para çekme, para yollama, coin aktarma hepsini denedim. Böyle devam ederlerse daha da çok çalışırım kendileri ile. Umarım bozmazlar.
member
Activity: 134
koineks.com
ETH işlemlerinde gecikmeler söz konusu. Sorunun kalıcı olarak giderilmesi için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz.

Bu süreçte gecikmeler yaşanabilir anlayışınız için teşekkür ederiz.
newbie
Activity: 9
Bugun bitfinexten koineks cüzdanıma eth transfer ettim eth bitfinexten cıktı ve koinekse ulaşmasına rağmen hala koineks eth cüzdanıma yansıma kendilerinden çok memnundum ama bugun hayal kırıklıgına uğradım.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
hayırlı olsun.bu tip borsa şirketlerin sayısı  çoğaldıkça rekabet olur.Hizmette iyi olan kazanır diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 9
Sabaha karsi 5 gibi para cektim tik tik yatirdilar.
Saat gibi calisiyor sistemleri. Ne donma var ne login olamama problemi.
Aferin Koineks.

Şu etheri sistemden çıkarsalar 10 numara site aslında. Ether yatırıyorum gitmiyor deli oluyorum yalnız.
full member
Sabaha karsi 5 gibi para cektim tik tik yatirdilar.
Saat gibi calisiyor sistemleri. Ne donma var ne login olamama problemi.
Aferin Koineks.
jr. member
Activity: 32
Merit: 1
Hayırlı olsun.Emekleriniz karşılığını bulur umarım.
Pages:
Jump to: