Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 43. (Read 58254 times)

newbie
Activity: 10
Merit: 0
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle aşağıda ki konu ile ile ilgili hatalı işlem yaptığımı bildirmek ve sizleri de uyarmak istedim.
Hata yapıldı diye bu kadar uzun sürmesi gerekmiyor..!

@koineks koineks.com'da 09/11/2017 tarihinde ilk para işlemimi gerçekleştirdim..Btc den koineks'e geçtim ve bu coin işlemlerinde yeni sayılırım.

Bu forumu hızlıca da olsa gözden geçirdim..Ve sizleri uyarmak istedim !

Biliyorsunuz 09/11/2017 tarihinde ve bu forumda siteyi açtıklarını bildirdikleri tarihte, övündükleri durumlardan biride çok banka ile çalıştıklarıydı.!

Ama tek bankaya geçmişler.

09/11/2017 tarihinde konieks'e ait banka iban numarasını, kendi banka sistemime kayıt ettim.Amaç, olur ya hızlı bir işlem yapmam gerekirse sadece referans numarası yazıp, işlemi hızlandırmaktı..

Şimdi dün 23/11/2017 tarihine gelelim;

23.11.2017 09:11:38 tarihinde 646235 referans numarası ile Konieks bildirdiği banka AKBANK...
Yalnız yukarıda belirttiğim gibi bende kayıtlı olan HALKBANK hesabı vardı ve oraya transfer ettim.

Yanlışlık, hata yapmış olabiliriz..Kabulumdur..Nasıl 23/11 tarihinde 30 dakika konieks sistemi sapıttı, olabilir ! Normaldir.

Bu hatalı işlemden sebep, dünden beri bekliyorum ve bana son bildirdikleri de aşağıdaki gibidir.

Ahmet Bey merhaba,

Gönderim sağladığınız banka hesabımız HALKBANKASI hesabımız olup bu hesabımız devre dışıdır. Banka ile görüşmelerimiz devam etmekte olup görüşmeler sonuçlandığında hesap kontrollerimizi sağlayacağız ve işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiz. Görüşmelerimiz birkaç hafta sürebilir.

Teşekkür ederiz.

////////////////////

Merhaba

Bikaç hafta uzun süre... Eğer ki gönderdiğim hesap sizin olmasa , para benim hesabıma gün içinde giriş yapardı... Gerekirse ben kendi bankam ile görüşeyim, veya Halkbank a talimat verin benim hesabıma 3-5 tl masraf kesintisiyle iade ettirin..

Yani ayın 7-9/11/2017 sinde Halkbank seçeceğiniz vardı, ilk para gönderdiğim tarihte... Bende bankama iban numaranızı kayıt ettim, ani bi durumda hemen gönderebilmek için..

Yapılacak işlem bu kadar uzun değil gün içinde bile olabilir di, lütfen yarın hesabımda olsun..

Saygılar
Ahmet

iPhone’umdan gönderildi

//////////////////

Merhabalar,

Hesabımız aktiftir ancak hesap işlemlerine erişim sağlayamıyoruz. İşlemlerin kontrolünü sağlamadan da işlem yapamıyoruz. Erişim sağladığımız andan itibaren en kısa süre içerisinde mağduriyetinizin giderilmesini sağlayacağız. Ancak şu durumda yapabileceğimiz herhangi bir şey söz konusu değildir.

İyi akşamlar dileriz.

///////////////////

ve sabah tekrardan destek talebi açtım, saat:14:30 oldu halen bir cevap yok ! 24.11.2017 08:50:56

Bilginize

Ahmet
newbie
Activity: 28
Tanımsız hata kodu devam ediyor.

Merhaba,

Teknik ekibimiz konuyla ilgilenmektedir, kısa süre içerisinde çözüme kavuşvurulacaktır. Durumdan dolayı özür dileriz.

Bugün itibarı ile saat 10:29 da küçük bir meblağ deneme amaçlı TL yatırdım.
Destekten sorgulamam sonucu il etapta 60 dk sonra hesabıma geçeceği söylendi.
120 dk geçti bir değişiklik olmadı. Tekrar sorgulamam sonucunda işlem yığılmasından dolayı sıraya alındı gün için de hesabınıza geçecek gibi bir açık uçlu cevap verildi.

Hoş bir ilk izlenim olmadı.

13.12 itibarı ile bir gelişme yada cevap yok

Merhaba,

Normal şartlarda bu kadar gecikme yaşanması mümkün değil. İşleminizi inceleyebilmemiz için kullanıcı bilgilerinizi pm ile gönderebilir misiniz?

Teşekkürler

Pm den bilgileri verdim yardımcı olursanız sevinirim

Ödeme işlemini gerçekleştirirken alıcı adında bir yanlışlık yapmışsınız.

Detayı tarafınıza ilettik, teşekkür ederiz.

Saygılar

Destek maili ulaştı
Konu yanlışlık düzeltilerek Yeniden EFT işlemi yapılmıştır.
ilgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com

Merhaba,

Teknik ekibimiz konuyla ilgilenmektedir, kısa süre içerisinde çözüme kavuşvurulacaktır. Durumdan dolayı özür dileriz.

120 dk geçti bir değişiklik olmadı. Tekrar sorgulamam sonucunda işlem yığılmasından dolayı sıraya alındı gün için de hesabınıza geçecek gibi bir açık uçlu cevap verildi.

Merhaba,

Normal şartlarda bu kadar gecikme yaşanması mümkün değil. İşleminizi inceleyebilmemiz için kullanıcı bilgilerinizi pm ile gönderebilir misiniz?

Teşekkürler

Ödeme işlemini gerçekleştirirken alıcı adında bir yanlışlık yapmışsınız.

Detayı tarafınıza ilettik, teşekkür ederiz.

Saygılar
newbie

Merhaba,

Merhaba,

Teşekkürler

member
Activity: 134
koineks.com

Merhaba,

Merhaba,

Teşekkürler
newbie

member
Activity: 70
newbie

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
öncelikle hayırlı olsun diyeyim. özellikle tl olarak ETH alma olanağına ulaşmak güzel olmuş. tabi diğer coinler içinde geçerli bu durum. ama keşke şöyle bir bittrex veya liqui gibi bir tasarım yapsaydınız diğer sitelere fark atsaydınız ama maalesef bütün siteler hemen hemen aynı ve çok ta işlevli değil işin doğrusu.
umarım herkese faydalı olur.
member
 Tanımsız hata kodu '999'. devam ediyor walletteki coinlerimiz yansımıyor destek anlık diyor ama 1 saattir beklemedeyiz. Anlıkdan kasıt 1-2 hafta ise o ayrı. Bizdeki anlık 1-2 dakikadır.
member
Activity: 205
Coming Soon
saatlerdir btc çekim emrim beklemede. Ya başarısız yazıyor ya da beklemede yazıyor. Desteğe yazdım cevap veren yok. Telefonla aradım; dedim, işlemleri manuel mi yapıyorsunuz dedim telefondaki ses evet manuel yapıyoruz işlemi iptal edip tekrar deneyin iyi günler diyerek telefonu yüzüme kapattı  Huh

Bizede otomatik oldugunu söylemişlerdi. Demin takip ettim bot kurmuslar kendi kasalarından sattırıyorlar ne çekim yapabiliyon ne yatırım. Walletlerinde hata alıyorsun.
image

Neler oluyor mealindeki soruma cevap şu şekilde verildi, umarım buraya da en kısa sürede tatmin edici bir açıklama yazarlar;

"KOİNEKS
23.11.2017 14:11:20
Merhaba,

Ağda yaşanan geçici bir sıkıntı meydana geldi, durumdan dolayı özür diler iyi günler dileriz."

Benim çekim emrim de gerçekleşti, buraya not edeyim.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
saatlerdir btc çekim emrim beklemede. Ya başarısız yazıyor ya da beklemede yazıyor. Desteğe yazdım cevap veren yok. Telefonla aradım; dedim, işlemleri manuel mi yapıyorsunuz dedim telefondaki ses evet manuel yapıyoruz işlemi iptal edip tekrar deneyin iyi günler diyerek telefonu yüzüme kapattı  Huh

Bizede otomatik oldugunu söylemişlerdi. Demin takip ettim bot kurmuslar kendi kasalarından sattırıyorlar ne çekim yapabiliyon ne yatırım. Walletlerinde hata alıyorsun.
image

Neler oluyor mealindeki soruma cevap şu şekilde verildi, umarım buraya da en kısa sürede tatmin edici bir açıklama yazarlar;

"KOİNEKS
23.11.2017 14:11:20
Merhaba,

Ağda yaşanan geçici bir sıkıntı meydana geldi, durumdan dolayı özür diler iyi günler dileriz."
member
Anlık sorun yaşadık ama porblemimizi ÇÖZDÜLER destekde ilgililer teşekkrüler.
member
Activity: 205
Coming Soon
saatlerdir btc çekim emrim beklemede. Ya başarısız yazıyor ya da beklemede yazıyor. Desteğe yazdım cevap veren yok. Telefonla aradım; dedim, işlemleri manuel mi yapıyorsunuz dedim telefondaki ses evet manuel yapıyoruz işlemi iptal edip tekrar deneyin iyi günler diyerek telefonu yüzüme kapattı  Huh
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
Merhaba arkadaslar. Yuklu miktarda ETH satisi yapacagim.
BTCturk TL cekme limitimin dolu olmasi sebebiyle Koinekste yapacagim bu islemi. Koineks guncel fiyatindan asagida uygun bir fiyat verecegim.

Alici varsa iletisime gecebilir.
member
Tanımsız hata kodu '999'.
siteniz bir yükselişte çöktü umarım bunu bilinçli yapmıyorsunuzdur. Yoksa tam bir fiyasko olur.
member
LTC wallette sorun mu var 1 işlemim başarısız olup iptal edildi bir işlemde halen 20dk dır onay almasını bekliyoruz.
hiç bir coin çekemiyoruz yetkililerden açıklama bekliyoruz işlemlerimiz iptal ediliyor.
member
 23.11.2017 10:13:22 yaklasık 40 dakikadır çekme işlemmim onaylanmadı neden bu kadar hız düştü bir coin çekmek için 1 saatmi bekleyecez.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
bu soruya ben cevap vereyim firma yerine normal kullanıcı olarak.

Bütün borsalarda arz talep meselesi yani 2 li opsiyon vardır. Alıcı ve satıcı gibi.

siz o 100k coini satmak istediğinizde karşılığında alacak olan varsa zaten satabilirsiniz. Bu bütün borsalarda böyledir. TR borsalarında + olarak bu para hep olur. (borsadan borsaya değişsede)
newbie
Activity: 4
Hayırlı olsun İnşallah daha ilerilere gidersiniz. Merak ettiğim birşey var örneğin alış fiyatı 0.001 TL olan bi kripto paradan 100 tlye 100.000 adet aldık. ve bu kripto para bi kac yıl içinde adet fiyatı 1000 TL oldu. 1000 Tlden 100.000 adet kripto parayı yani 100.000.000Tlyi  ödeyecekmisiniz bize (soru karışmasın diye size düşen komisyonu karıştırmıyorum).
Pages:
Jump to: