Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 38. (Read 58254 times)

newbie
Activity: 28
Merit: 0
YENİ ALTCOINLER HAKKINDA

Bir hafta kadar önce yeni alt coin projeniz var mı sorusuna RIPPLE için çalışıyoruz demiştiniz.
IOTA için bir düşünceniz yok mu yada başka altcoinler için genel olarak takviminiz hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Para yatırma, çekme işlemleri rezalet. ETH ile sorun yaşayan var, siz hala IOTA, Ripple diyorsunuz, tuzlukla bekliyorsunuz.

Ne biçim konuşuyorsun lan sen tuzlukla bekliyorlar falan. Sanal da dili çözülen ukala herif varsa bir sıkıntın kendin dile getirirsin benim sorumun üzerinden kime laf çakıyorsun

Sen işlemlerin çabuk ve doğru oluşunu talep edersin ben yeni coin sorarım bir başkası başka bir şey talep eder. Sanane
Akıllı olun terbiyeli olun.
newbie
Activity: 9
Hadi diyelim ki gerçekten biz safız ve inandık. Gerçekten sistemde vs. bir şeylerde sıkıntı var. o zaman da şunu yapacaksınız. Duyurularla bizlere bildireceksiniz. Kapanı kurup peyniri almamızı beklemeyeceksiniz. Angry

Diyelim eth cüzdan da sıkıntı mı var; Değerli kullanıcılarımız eth yatırma - çekme işlemlerinde sıkıntı var. Sıkıntı çözülene kadar işlem yapmayınız.

Bunu diyeceksiniz, niyetiniz iyi ise tabi.

Şu duyuruyu yaparsa gerçekten hiç birşey demem bende. Bilirim yatırmayacağımı. Sorun çözülmüştür diyor gönderiyorsun HOP etherler rehin saatlerce. O anda işlem yapamadığına mı yanarsın yoksa o etherleri saatlerce başka işlerde kullanamıcağına mı yanarsın? Acayip kötü bir sitem, bu güne kadar çok siteye ether gönderdim hiç birinde böyle bir sorun yok. Zaten https://etherscan.io herşeyi gösteriyor, sizin sistem neymiş arkadaş böyle açıldığınızdan beri aynı sorun. Swift göndermek yeminle size ETH yatırmaktan daha kısa sürüyor. Dipnot: Son gönderdiğim ether tam abartısız 18 saat saat sonra sisteme geçti.
newbie
Activity: 7
12:40 da yaptığım para yatırma işlemi 15:30 da hesaba geçti. Bir daha bu siteyi ne kullanırım nede tavsiye ederim. Yatırdığım parayı çekim talebi verdim ve geri istedim. Koineks benim için bitmiştir. ( Davos gibi oldu ama hakettiler )
newbie
EFT yi geçtim havale bile şu anda 2 buçuk saatte hesaba geçmiyorsa daha da bir şey demiyorum. Hususi işimi gücümü bırakıp bana 1-2 hafta sosyal medya işi yaptıracaksınız !...
member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
Hadi diyelim ki gerçekten biz safız ve inandık. Gerçekten sistemde vs. bir şeylerde sıkıntı var. o zaman da şunu yapacaksınız. Duyurularla bizlere bildireceksiniz. Kapanı kurup peyniri almamızı beklemeyeceksiniz. Angry

Diyelim eth cüzdan da sıkıntı mı var; Değerli kullanıcılarımız eth yatırma - çekme işlemlerinde sıkıntı var. Sıkıntı çözülene kadar işlem yapmayınız.

Bunu diyeceksiniz, niyetiniz iyi ise tabi.
member
Coming Soon
insanların parasını rehin alıyorsunuz. Zaten bu düşündüklerimiz gerçek olmasaydı cevap yazma tenezzülünde bulunurdunuz. Teknik sorunmuş, nasıl bir teknikse gidin bunu başka yerde başka iş kollarında insanlara anlatın.  Angry
newbie
Para yatırma işlemi 2 saattir gerçekleşmedi. Aynı bankadan havale yaptım birde. Normalde bir kaç dakika içinde geçiyordu. İlla kampanyamı düzenleyelim kimse kullanmasın diye. LTC 2 günde gönderilir, ETH 1000 onay alır hesaba gelmez, para çekeriz hesaba yatmaz, para yatırırız 2 saat olur hesaba geçmez. Buyrun buda bana verilen destek cevabı. Kendileri ile çelişir olmuşlar haberleri yok sanırım. Hesaplarımı kapatmaları için yazılı belge göndereceğim ve bu son işlemim olacaktır.

https://i.hizliresim.com/YO7PBA.png

https://i.hizliresim.com/o6RQZQ.png
newbie
Activity: 10
Merhaba Arkadaşlar

23/11/2017 tarihinde hatalı TL yatırma sorunum çözülmüştür. ( Referans no: 646235 )

Tutar 2500 TL'ydi.

@koineks e teşekkür ederim  Wink

Burdan da anladığım HALKBANK ile olan sorunlarını çözdükleri, umarım diğer bankalarla da bir an önce çözüme kavuştururlar.

Saygılarımla;

Ahmet
İzmit / KOCAELİ

member
Coming Soon
Şu sözde teknik aksaklıklarınızı bitirin artık. 1000 onay alan eth nasıl yatmaz yaa. Var mı bunun bir izahı. Tek bir izahı var o da kendi içinizde çeviriyorsunuz bizim paralarımızı. Hepimiz gidince de artık kendi topunuzla kendi evinizde oynarsınız  Angry
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Sanırım şikayet sayısı baya artmış ki hacim 1k ethden 328 ethye kadar düşmüş btcde benzer düşüş söz konusu. Millet alternatif ararken bu kadar müşteri memnuniyetsizliği akıl alır gibi değil.
Üstte yazmıştım Smiley Bir daha kullanmıyacağım malesef böyle hizmet servis yok.10 dakikada para yatırma çekme var diye geldk üye olduk 10 sayfa geriye gidin önerdikte millete ama artık saatler sürmesi nedir ya? Adamlar EFT yapacak altı üstü TEB kullanıyorum ve onlarda SADECE akbank var.Gece çekim emri vermişiz herifler yoğunuz öğlene doğru göndericez diyorlar.
Bir daha ben yokum sizde ona göre pozisyonunuz alın derim.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Sanırım şikayet sayısı baya artmış ki hacim 1k ethden 328 ethye kadar düşmüş btcde benzer düşüş söz konusu. Millet alternatif ararken bu kadar müşteri memnuniyetsizliği akıl alır gibi değil.
newbie
YENİ ALTCOINLER HAKKINDA

Bir hafta kadar önce yeni alt coin projeniz var mı sorusuna RIPPLE için çalışıyoruz demiştiniz.
IOTA için bir düşünceniz yok mu yada başka altcoinler için genel olarak takviminiz hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Para yatırma, çekme işlemleri rezalet. ETH ile sorun yaşayan var, siz hala IOTA, Ripple diyorsunuz, tuzlukla bekliyorsunuz.

Aynen 7 saat oldu hala etherim gelmedi. İnanılmaz bir durum, zorunlu kalmadıkça burayı bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Yani ufak hesaplar peşine düşüyorlarsa gerçekten yazık, bıraksalar zaten biz hacimden kazandırırız siteye.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
YENİ ALTCOINLER HAKKINDA

newbie
Activity: 28
YENİ ALTCOINLER HAKKINDA

newbie
Arkadaşlar bugün yine çalışmıyor ETH yatırmak. Dikkatli olun çok göndermeyin rehin kalabilir.

Yani gerçekten anlamıyorum ben tüm iyi niyewtimle burda açıklamaya çalıştım sistemsel bir hata olduğunu ve düzeltileceğini, bazı arkadaşlarlar bilerek yapıyorlar dedi. Bende öyle düşünmeye başladım bu kadar olmaz. 5 dakika içinde geçmesini planlıyıp iş yapıyorsun ve saatler sonra ETH hesabına geliyor, 100lerce confirmasyon almasına rağmen işlemim yine yok koinekste. Tam karar vermiştim ayrılacaktım siteden sonra çalıştı 2 gün şimdi yine gitmiyor. Ne zaman gelcek allah kerim, yani birde 180 saniye koymuşlar bekle başında.

Aman dikkat yani. Sahsen ben 1 den fazla ETH göndermiyorum bu siteye, ne zaman ve kaç saat rehin kalacağı belli değil.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Ara yüzde(görsellik ve işlevsellik olarak) bir takım yenilikler yapılacak yazılmıştı, bunlar için bir takvim var mı?

* Market bölümünde, sayfayı yenleyince hangi coinde olursanız olun BTC sayfasına atıyor,
* Geleni Kontrol et diye bir buton var, bunun kaldırılması ve belirnenen onay sayısına ulaşınca coinlerin bakiyeye otomatik eklenmesi gerekir.
*  Market geçmişi eklenmeli.
* Alış-satış kısmında, ödenen Komisyonu da görebilsek(veya Komisyon dahil miktarı/tutarı) daha iyi olur.
vs.
newbie
Activity: 4
denizbank eklenecek mi acaba
member
Activity: 134
koineks.com
2 gün önce çekim işlemi gerçekleştirdim saat farkından dolayı TR de gece yarısı idi sabah mesai saatinde geçicek dendi sonra sabah mesaj attım öğlen dediler Smiley
yahu sen ödemeyi gece yap EFT yi çık kardeşim sabah 9 olunca otomatik gerçekleşsin.Hem benim koineks seçmemin nedeni 24 saat para yatırma çekme idi ilk baştan beri
sizi bekleyeceksek böyle paribu kullanırım daha iyi şakamı bu
Birde neden böyle artık ilk başta böyle değildiniz dediğimde verdikleri cevapta evlere şenlik.
Merhaba Yoğunluktan dolayı bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz . İyi günler ..

Siz böyle hizmet vermeye devam edin ben yokum Smiley

Merhaba,

Özellikle son günlerde ciddi anlamda bir ödeme yatırma ve çekme yoğunluğu mevcut.

Bu sorunu çözmek için Akbank ile bir anlaşma yaparak ilerleyen günlerde para yatırma ve çekme işlemlerini Akbank'ın sunmuş olduğu web servis ile otomatik olarak gerçekleştireceğiz.

Ayrıca banka sayımızı tekrar yükseltip 7/24 para yatırma çekme işlemlerine 5 banka olarak kısa süre içerisinde devam edeğiz.

Koineks Türkiye'nin ilk 5 kripto para birimli bir platformunu siz değerli üyelere elinden geldiğince kazandırdı. . Çok kısa sürede yeni para birimleriyle aktif kripto para sayısını 10'a çıkaracağız. Bu süreçte yaşanan sorunlar için tüm kullanıcılarımızdan anlayışla yaklaşmalarını rica ederiz

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
2 gün önce çekim işlemi gerçekleştirdim saat farkından dolayı TR de gece yarısı idi sabah mesai saatinde geçicek dendi sonra sabah mesaj attım öğlen dediler Smiley
yahu sen ödemeyi gece yap EFT yi çık kardeşim sabah 9 olunca otomatik gerçekleşsin.Hem benim koineks seçmemin nedeni 24 saat para yatırma çekme idi ilk baştan beri
sizi bekleyeceksek böyle paribu kullanırım daha iyi şakamı bu
Birde neden böyle artık ilk başta böyle değildiniz dediğimde verdikleri cevapta evlere şenlik.
Merhaba Yoğunluktan dolayı bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz . İyi günler ..

Siz böyle hizmet vermeye devam edin ben yokum Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 100
Geçenlerde iki ayrı seferde 1'er dash sattım ve iş bankası hesabıma çekim işlemi kısa sürede gerçekleşti. Ama sitenin kullanışlılık konusunda hala önceden dediklerim geçerli. Poloniex gibi sitelerde al-sat yapmaya alıştıktan sonra gerekli grafikleri olmayan, kullanımı kötü, yalnızca görsel tasarım olarak biraz güzel görünen ama kullanım konusunda hala geride kalan bir sistem. Ama direkt dash satabileceğim başka yer olmadığı için ara sıra kullanmaya devam edeceğim. Ama yatırım amaçlı al-sat işlemleri yapmakla uğraşamam sitenin bu halinde. Anca TL'ye dönmek için kullanırım.
Pages:
Jump to: