Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 45. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Değerli üyelerimiz,

16.11.2017 18:14 İtibariyle minimum komisyon tutarı kaldırılmıştır.

İşlemler minimum komisyon tutarı olmadan, normal komisyonlar üzerinden devam edecektir.

Teşekkürler

Geç olsa da güzel bir gelişme, Tebrikler.

Arayüz ve  Geçmiş Market işlemleri vs. gibi bilgiler için de güncellemeri bekliyoruz.
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
Değerli üyelerimiz,

İşlemler minimum komisyon tutarı olmadan, normal komisyonlar üzerinden devam edecektir.

Teşekkürler

Borsanızın açılışı hayırlı olsun.
member
Activity: 134
Merit: 10
koineks.com
Değerli üyelerimiz,

Teşekkürler
full member
Activity: 686
Merit: 104
havale / EFT  2 dakikada işleniyor.  gece gündüz fark etmeden. şöyle güzel özellikler varken, şu ufak rahatsız edici sorunu bir an önce çözmeleri lazım. bakalım biraz daha sabredelim yeni olmalarına verelim.
sr. member
Activity: 275
Merit: 250
Baya büyük bir olay dönmüş. 1 dogeden 50 kuruş işlem ücreti. Bakkal işletmesi gereken kişiler exchange işletince maalesef böyle oluyor...
full member
max 2 günde çözülmesi gereken bir konu bu. eğer çözümü uzuyorsa komisyon alınmamalı tamamen yada 100 tl altı işlemlere komisyon alınmasın. sadece para çekerken ve yatırırken alınsın. sorun çözülene kadar acil bu durumu durdurmaları lazım yoksa herkesi soğutacaklar.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Konieksin bu konuda detaylı ve bilgilendirici ciddi yorumlarını bekliyoruz. Daha önce birkaç defa işlem yapmıştım ancak o zaman komisyon kesintisi yoktu. Eğer bu şekilde çalışıyorsa sistem buna sistem denmez zaten. Ben de bir daha uğramam oraya başkaları da. Böylelikle koineks kendi kaybeder.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Herkes ayrı çakal olmuş, bütün borsalar birleşmiş kullanıcıyı düdüklüyorlar. Belki piyasada sağlam bir yer elde edeceklerdi ancak kendi ayaklarına sıktılar, bir de hatanın düzeltilmesi bu kadar uzun sürüyor boyunlarına ip geçirdiler haberleri yok. Yazılım ekibi yatıyor belli ki, ya da bu hata dedikleri şey bilerek yapılmış.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
...
Öncelikle bu borsada, dünyanın hiçbir borsasında (Koinim hariç) yer almayan "Minimum Komisyon Tutarı" adında bir komisyon sistemi var.
Ancak Koinim'de bu komisyon tutarı mevcut emrinizde tek sefere mahsus 0,50 TL iken, Koineks'te emri iptal etseniz de, etmeseniz de 0,50 TL her seferinde alınıyor. Bak işte burada çığır açmışlar!

...

Aynı taleplerimi Koinim'e de birden çok defa yaptım ancak kabul edilmemişti. Aynı talep Koinim'e de bugün itibariyle sözlü ve yazılı olarak daha keskin bir şekilde iletilecektir.
Koinim de minimum komisyon tutarında ısrarcı olursa aynı boykot çağrısı kendilerine de yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine..

"Koineks'te emri iptal etseniz de, etmeseniz de 0,50 TL her seferinde alınıyor. " bu bilgi tecrübeye dayalı bir bilgi midir? Böyle ise ya bir kodlama hatası var, ya da bilinçli olarak gerçekten hiç hoş olamayan bir uygulama yapıyorlar demektir.

Koinimin konu ile alakalı bir açıklaması paylaşılmıştı;
https://bitcointalksearch.org/topic/m.18555404
"Hesap bakiyenizi inceledik bir sorun görünmemektedir. Her emir için minimum 0.5 komisyon ücreti uygulanmaktadır. Bir emirden ilk alim/satım oluştuğunda bu ücret alınır ve emir toplamının %0.4'u 0.5TL'yi geçene kadar tekrar komisyon ücreti alınmaz."

Merhaba,

İptal edilen işlemler için herhangi bir komisyon ücreti alınmamaktadır, ve hiçbir müşteriden böyle bir sorun yaşandığına dair geri dönüş almadık

Minimum komisyon ücreti sistemiyle alakalı bir çalışmamız vardır duyurusunu yapacağız.

Teşekkür ederiz.

Siz önce sorunu idrak edin, sonra açıklamanızı yazarsınız. Bir üst postta arkadaş durumu açıklamış.
Ben de önceki postta sorunu detaylarıyla açıkladım.

Her küçük işlemde 0.50 TL alarak fahiş komisyon ücreti alıyorsunuz, kullanıcı açısından haksız bir durum oluşuyor.
Yukarıda verdiğim örnekte alış veya satış yapacak kullanıcı beklediği fiyatın %30 altında birikimini elinden çıkarmış oluyor.
Farklı örneklerde bu, daha az veya daha fazla olabilir.
Buna ek olarak bugün bekleyip de eşleşen emirlerimin birçoğu 1.00 TL, haliyle emiri iptal ettim. Size havadan para kazandıracak değiliz.

Dediğim gibi o sorunu derhal çözün yoksa boykot kampanyası başlatacağız.

Dip not: İç işlerinize karışmak istemem ama aylık düzenli hacmi 1,000,000 TL'nin üzerinde bir kullanıcı olarak "Minimum işlem komisyonunun tamamen kaldırılmasını" öneririm. Boşuna kod israfı zaten.

Merhaba, yukarıda da belirttiğimiz gibi bu konuyla alakalı çalışmamız vardır. 1-2 gün içerisinde gerçekleştirip duyusunu yapacağız.

Teşekkür ederiz.

Merhaba,

1-2 gün demiştiniz. Bugün 3. gün.. Sorunu düzelttiniz mi?
Sorun düzelene kadar borsanızı kullanmayacağız.
Buradan o ciddi seviyedeki sorun düzenlenene kadar kullanıcıları uyarmak da bizim görevimiz.
Kimsenin haksız kazanç elde etmesini istemeyiz.

Koinekste  Aynı sorunu yaşıyordum.Tüm paramı çektim. Verdiğim Tek Emir üzerinden alınan fahiş komisyon ücreti.

1 doge coin 0.005200 krş   verdiğim emir 100000 doge coin

Ama nasılsa hangi uyanıksa o  benim verdiğim emirden 1 doge coin almış hemde peş peşe  ve koineks benden her alımda 50 krş ücret kesmiş.

Adam buna devam etse adammı şirket mi bilmiyorum bunu yapan. 100 liralık doge coini tek tek alıp köşede bekleyen 1000 lirayı bitirecek 50 krş kese kese.  Uzak durun abi... Bu mesajı yazmak için üye oldum.

Destek ten gelen komik mesajda şöyle :

Ben :
16.11.2017 12:06:53
Eee iyileştirene kadar geçirelim geçirebildiğimiz kadar diyorsunuz yani. Dolandırmaktır bu. Çalışmamız devam ediyor gibi bir saçmalık olamaz.Kestiğiniz ücretleri ne yapacaksınız geri iade mi edeceksiniz. Çektim tüm paramı sizden Sadece deneyelim diye bir miktarla girdik bu işe iyiki tüm parayı koymamışız.

KOİNEKS
16.11.2017 12:01:05
EFENDİM
Evet efendim iyileştirme çalışmalarım devam ettiği için kesintiler bu şekilde devam edecektir..

Ben
16.11.2017 11:57:54
Böyle saçma şey mi olur. Adam 1 1 alsa her defasında 50 kuruş ücret mi kesilecek benden.

KOİNEKS
16.11.2017 11:41:27
..... Bey
Evet sistem o şekilde kesinti yapıyor. Bu konu hakkında iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor . Bol kazançlar ..

Ben
16.11.2017 11:36:22
Vermiş olduğum tek emirde parça parça alım olmasından dolayı her alımda hesabımdan ayrı ayrı ücret kesiliyor neden bu şekilde yapıyorsunuz ?

full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
Valla ether bozdum sitelerinde çok hızlı bir şekilde işlemim gerçekleşti bu hızla devam ederlerse türkiye borsaları arasında bir numaraya otururlar.Sonunda yavaş yavaş gelişiyor türk borsaları bundan kazanan biz olucaz. Grin
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Yandex browser ile girişlerde bazen sıkıntı oluyor Chromede bir sıkıntı yok şimdilik. Herkezde varmı bu sorun acaba?
member
Activity: 224
Merit: 12
Ben gece çekim yapmama rağmen yarım saat dolmadan gönderdiler. Hafta sonuydu hem de.
member
Activity: 70
Para çekimleri ne zaman yatıyordu acil nakit lazımda.
Bunu  bir önceki mesajında belirttiğin gibi  koineksten 129,790.38TL. lik işlem yapan bir kişi olarak mı sordun?

O aylık yaptıgın hacim sitede profil kısmında yazıyor daha önce çektim 1 saat içinde gelmişti ben dakika olarak sordum acil cıkmam lazımdı. o da 25dk gibi bir sürede geldi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Bunu  bir önceki mesajında belirttiğin gibi  koineksten 129,790.38TL. lik işlem yapan bir kişi olarak mı sordun?
Bende 100 bin tl den fazla nakit çektim genelde 5-10 dakikada sonuçlandı enpara hesabıma yatırmışlardı.
sr. member
Activity: 378
full member

o anki banka hesabıyla ilgili bir sıkıntı yoksa genelde yarım saati geçmeden gönderiliyor 7/24
haftasonu dahil bu konuda epey iyiler diğer firmalarda bu özellik yok.
member
Activity: 70
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
...
Öncelikle bu borsada, dünyanın hiçbir borsasında (Koinim hariç) yer almayan "Minimum Komisyon Tutarı" adında bir komisyon sistemi var.
Ancak Koinim'de bu komisyon tutarı mevcut emrinizde tek sefere mahsus 0,50 TL iken, Koineks'te emri iptal etseniz de, etmeseniz de 0,50 TL her seferinde alınıyor. Bak işte burada çığır açmışlar!

...

Aynı taleplerimi Koinim'e de birden çok defa yaptım ancak kabul edilmemişti. Aynı talep Koinim'e de bugün itibariyle sözlü ve yazılı olarak daha keskin bir şekilde iletilecektir.
Koinim de minimum komisyon tutarında ısrarcı olursa aynı boykot çağrısı kendilerine de yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine..

"Koineks'te emri iptal etseniz de, etmeseniz de 0,50 TL her seferinde alınıyor. " bu bilgi tecrübeye dayalı bir bilgi midir? Böyle ise ya bir kodlama hatası var, ya da bilinçli olarak gerçekten hiç hoş olamayan bir uygulama yapıyorlar demektir.

Koinimin konu ile alakalı bir açıklaması paylaşılmıştı;
https://bitcointalksearch.org/topic/m.18555404
"Hesap bakiyenizi inceledik bir sorun görünmemektedir. Her emir için minimum 0.5 komisyon ücreti uygulanmaktadır. Bir emirden ilk alim/satım oluştuğunda bu ücret alınır ve emir toplamının %0.4'u 0.5TL'yi geçene kadar tekrar komisyon ücreti alınmaz."

Merhaba,

İptal edilen işlemler için herhangi bir komisyon ücreti alınmamaktadır, ve hiçbir müşteriden böyle bir sorun yaşandığına dair geri dönüş almadık

Minimum komisyon ücreti sistemiyle alakalı bir çalışmamız vardır duyurusunu yapacağız.

Teşekkür ederiz.

Siz önce sorunu idrak edin, sonra açıklamanızı yazarsınız. Bir üst postta arkadaş durumu açıklamış.
Ben de önceki postta sorunu detaylarıyla açıkladım.

Her küçük işlemde 0.50 TL alarak fahiş komisyon ücreti alıyorsunuz, kullanıcı açısından haksız bir durum oluşuyor.
Yukarıda verdiğim örnekte alış veya satış yapacak kullanıcı beklediği fiyatın %30 altında birikimini elinden çıkarmış oluyor.
Farklı örneklerde bu, daha az veya daha fazla olabilir.
Buna ek olarak bugün bekleyip de eşleşen emirlerimin birçoğu 1.00 TL, haliyle emiri iptal ettim. Size havadan para kazandıracak değiliz.

Dediğim gibi o sorunu derhal çözün yoksa boykot kampanyası başlatacağız.

Dip not: İç işlerinize karışmak istemem ama aylık düzenli hacmi 1,000,000 TL'nin üzerinde bir kullanıcı olarak "Minimum işlem komisyonunun tamamen kaldırılmasını" öneririm. Boşuna kod israfı zaten.

Merhaba, yukarıda da belirttiğimiz gibi bu konuyla alakalı çalışmamız vardır. 1-2 gün içerisinde gerçekleştirip duyusunu yapacağız.

Teşekkür ederiz.

Merhaba,

1-2 gün demiştiniz. Bugün 3. gün.. Sorunu düzelttiniz mi?
Sorun düzelene kadar borsanızı kullanmayacağız.
Buradan o ciddi seviyedeki sorun düzenlenene kadar kullanıcıları uyarmak da bizim görevimiz.
Kimsenin haksız kazanç elde etmesini istemeyiz.
sr. member
Activity: 378
sorun nerede olabilirki? ethereum network ü yalanmı söylüyor Smiley
Son postumu editledim Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
sorun nerede olabilirki? ethereum network ü yalanmı söylüyor Smiley
Pages:
Jump to: