Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 39. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 300
Merit: 250
Beyler son donemde Koineks'e btc transfer eden oldu mu? 3 onay alir almaz hemen isleniyor mu hesaba?
evet işleniyor ama cüzdan kısmında transferi kontrol et butonuna basmanız gerekiyor. ilk onaydan sonra aşağıda görünüyor ve daha sonra 3. onayda hesaba geçiyor. nolur nolmaz diye ağdan kontrol edin, 3. onayı aldığında trasnferi kontrol et diyin yinede.
full member
Activity: 188
Merit: 110
Beyler son donemde Koineks'e btc transfer eden oldu mu? 3 onay alir almaz hemen isleniyor mu hesaba?
newbie
Activity: 8
Merit: 0
yeni para birimleri ne zaman eklenecek

Merhaba,

Ripple çalışmalarımızın sonuna gelindi. Son testlerimizin ardından alım satım işlemlerine açılacaktır.

Teşekkür ederiz.

Tarih nedir ?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Sadece tek banka olması ne kadar kötü bişeymiş ya? Paribudan farkınız kalmıyor o zaman tek banka ile çalışacaksınız ve biz eft saatini bekliyeceksek malesef.
full member
Activity: 149
Merit: 100
Siteye 1 hafta önce kadar üye oldum, telefon doğrulaması hariç hiç bir doğrulama yapmadım. Hesabımızı kapatmanın bir yolu var mıdır?
newbie
Activity: 10
Hatalı TL Yatırma Sorunum halen çözülemedi..1 Hafta oldu..
Halen kısa zaman da, bir kaç gün, bir kaç hafta gibi destek de ki arkadaşlardan yazım veya ses tonuna göre değişen bildirimler alıyorum..
Maalesef ki kredimi ödemek için kredi çektim !

Bu durumu unutmayacağım @koineks !

Destek, Forum vb yerlerden görüntü ve evrak arşivi yapmaya başladım..İşi Hukuksal boyuta taşıtmazlar inşallah !!

Saygılar
Ahmet
Referans no : 646235

çalışmalarınız izliyor ve başarılar diliyoruz.
siteniz ile ilgili ana sayfa yenilemesi yapıldığında, ilgili coinden ayrılıp btc trade sayfasına dönüyor. bunu düzeltmeniz gerekir. miktar yazım hanelerinin çalışması ile ilgili olarak, herhangi bir anda işaretleme yapıpta sayı yazmaya çalıştığımızda silemiyor, işaretlenen sayıyı delete veya backspace ile sildikten sonra ancak sayı girebiliyoruz.

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorunlar konusunda bilgimiz vardır. Kısa süre sonra yeni ve çok daha kullanışlı tasarımımız ile yayınımıza devam edeceğiz ve bu hataların tamamı giderilmiş olacaktır.

Teşekkürler
newbie
Activity: 15
paribu dün sürekli çöktüğü halde koineks ten daha hızlı yatırdı hesaba eft yi. bugün koineks 1 saatte ancak yansıttı hesaba.
newbie
Activity: 4
Günlük hacimleri ara ara kontrol ediyorum sanki 2 katına çıkmış gibi hem btc hem eth. Sanırım diğer 3 borsanın bugün millete yaşattıkları size olumlu olarak dönecektir sizde zamanla aynısını yaşatmazsanız, başarılar.

Muhtemelen doğru. En azından ben bugün Paribu'da yaşanan aksaklıklaran sonra buraya geçtim. Umarım Paribu, BtcTurk sitelerinin yaşadığı sorunları Koineks yaşamaz.
member
Activity: 182
Merit: 10
Çekim talebi gönderdim. Ziraate yatmadı Akbank denedim onada yatmadı işlem iptalde edilemiyor bu nasıl iş.

Sorunun çözüldü mü hocam hesabına para yattı mı cevap da yazılmamış gönderine. Ben de üye olup bu borsayı kullanmak istiyorum da litecoin için. Sıkıntı çıksın istemiyorum. Bilgi verirsen sevinirim.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Günlük hacimleri ara ara kontrol ediyorum sanki 2 katına çıkmış gibi hem btc hem eth. Sanırım diğer 3 borsanın bugün millete yaşattıkları size olumlu olarak dönecektir sizde zamanla aynısını yaşatmazsanız, başarılar.
member
Activity: 134
koineks.com
siteniz ile ilgili ana sayfa yenilemesi yapıldığında, ilgili coinden ayrılıp btc trade sayfasına dönüyor. bunu düzeltmeniz gerekir. miktar yazım hanelerinin çalışması ile ilgili olarak, herhangi bir anda işaretleme yapıpta sayı yazmaya çalıştığımızda silemiyor, işaretlenen sayıyı delete veya backspace ile sildikten sonra ancak sayı girebiliyoruz.

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorunlar konusunda bilgimiz vardır. Kısa süre sonra yeni ve çok daha kullanışlı tasarımımız ile yayınımıza devam edeceğiz ve bu hataların tamamı giderilmiş olacaktır.

Teşekkürler
sr. member
Activity: 300
Merit: 250
member
Activity: 134
koineks.com

Merhaba,

Ripple çalışmalarımızın sonuna gelindi. Son testlerimizin ardından alım satım işlemlerine açılacaktır.

Teşekkür ederiz.
full member
Tesekkurler arkadaslar.
newbie
Değerli kullanıcılarımız,

Son günlerde yaşanan yoğunluk sebebiyle birkaç işlemde gecikmeler yaşanmış olup, ivedilikle bir çalışma yürütülmüştür.

Şuan tüm işlemler stabil hale gelmiş olup daha iyisini yapabilmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.

Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için çok teşekkür ederiz.

saat 14:57 de verdiğim çekim emri onay beklemekte. bu arada bitcoini 47000 den bozdurdum benim onay verilmedi bu sürede 50000 i gördü. üzmeyin bizleri lütfen seri işlem yapın hala çekim beklemekteyim ...

öncelikle belirtmek isterimki ödememi aldım teşekkürler. biraz geç kalınmışlık oldu lütfen bu gibi konulara biraz daha hassas yaklaşın sürekli tercihimiz olun...

Seko ne kadar surdu paranin hesabina yatmasi?

Bugun buyuk bir islem yapacagim (200.000 TL kadar) koineks'e mi gecirsem, koinim'e mi gecirsem bilemedim.

Bir de beyler Koineks'e BTC aktardigimizda kac onayda alinca hesaba isleniyor? 3 mu 6 mi?

2 saate yakın sürdü ondan sonra 48 binden alabildim sonrada elimde patladı Cheesy bekliyoruz çıkmasını Cheesy
member
Activity: 205
Coming Soon

Son günlerde yaşanan yoğunluk sebebiyle birkaç işlemde gecikmeler yaşanmış olup, ivedilikle bir çalışma yürütülmüştür.

Şuan tüm işlemler stabil hale gelmiş olup daha iyisini yapabilmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.

saat 14:57 de verdiğim çekim emri onay beklemekte. bu arada bitcoini 47000 den bozdurdum benim onay verilmedi bu sürede 50000 i gördü. üzmeyin bizleri lütfen seri işlem yapın hala çekim beklemekteyim ...

öncelikle belirtmek isterimki ödememi aldım teşekkürler. biraz geç kalınmışlık oldu lütfen bu gibi konulara biraz daha hassas yaklaşın sürekli tercihimiz olun...

Bugun buyuk bir islem yapacagim (200.000 TL kadar) koineks'e mi gecirsem, koinim'e mi gecirsem bilemedim.

Bir de beyler Koineks'e BTC aktardigimizda kac onayda alinca hesaba isleniyor? 3 mu 6 mi?

Tüm koinler 3 onayda hesaba geçiyor.
full member

newbie

newbie
Activity: 4
newbie
Activity: 28
Merhabalar ,

Ripple ve Monero nun ve/veya başkaca alt coinlerin eklenmesi gibi bir çalışmanız var mı ?

Bilgi verebilir misiniz ?
Pages:
Jump to: