Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 48. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Merhaba, bugün (10.11.2017 08:50:43) yani 08:50'de yapmış olduğum TL çekimi saat 08:57 onay mesajı gelmesine rağmen halen hesabıma geçmedi. Desteğe yazışmalarda genelde 1 saat içerisinde halledilir gibi yuvarlak ifadelerle geçiştiriyorlar.

Telefonla aramam sonucunda da aynı şeyleri söyleyip, muhasebedeki yoğunluktan kaynaklıdır dendi. Muhabeseyle konuşmak istediğimde ise konuşamayacağım söylendi. Dekont istedim hala ses yok.

Asıl bomba olan ise diğer borsalarda da bu şekilde olduğunu söylemeleriydi... Öncelikle şunu unutmamak lazım; diğer kötü örneklerle kendilerini kıyaslamamalılar. İki gündür ufak alım satım denemelerimde vardığım sonuç daha çok çalışmaları gerektiği ve söylediklerini zamanında yapmaları gerektiği.

Sonuç, şu an itibari ile 1 saat 40 dk olmasına rağmen TL hesabıma yansımamıştır. İşlem gerçekleştiğinde bu mesajı editlerim.

Saat 10:57 itibari ile TL çekim işlemim hesabıma yansıda.

Bir süre uzak durmayı düşünüyorum
Ben buradan geçen ay 100bintl ye yakın para çektim hepsi maks. 5 dakikada geldi sizin miktar nedir? daha ciddi bir rakammı

İşin garip tarafı 5 bin lira için bu kadar beklemekti, bu sebepten dolayı bir süre izlemeye alacağım. Şu an için bana pek güven vermiyor, sizinki de büyük cesaretmiş 100 K TL'yi yeni borsaya göndermek...
Yeni borsa eski borsa ne alakası var? Cumartesi günü acil almam gerekiyordu adamlarda 5-10 banka var hemen gönderdim BTC mi aldım paribu gibi devlet memuru mantığıyla çalışmıyorlar diye tercih ettim.Paribu diyorsun kaç sene oldu açılalı? daha dün hatırlıyorum açıldığı günü paribunun.Bunun eskisi yenisi yok en büyük borsada olsa mtgox olsada paranı alacaklarsa alıyorlar ki ben borsada btc tutmuyorum alıp ledger a atıyorum.
member
Activity: 106
Merit: 10
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Merhaba, bugün (10.11.2017 08:50:43) yani 08:50'de yapmış olduğum TL çekimi saat 08:57 onay mesajı gelmesine rağmen halen hesabıma geçmedi. Desteğe yazışmalarda genelde 1 saat içerisinde halledilir gibi yuvarlak ifadelerle geçiştiriyorlar.

Telefonla aramam sonucunda da aynı şeyleri söyleyip, muhasebedeki yoğunluktan kaynaklıdır dendi. Muhabeseyle konuşmak istediğimde ise konuşamayacağım söylendi. Dekont istedim hala ses yok.

Asıl bomba olan ise diğer borsalarda da bu şekilde olduğunu söylemeleriydi... Öncelikle şunu unutmamak lazım; diğer kötü örneklerle kendilerini kıyaslamamalılar. İki gündür ufak alım satım denemelerimde vardığım sonuç daha çok çalışmaları gerektiği ve söylediklerini zamanında yapmaları gerektiği.

Sonuç, şu an itibari ile 1 saat 40 dk olmasına rağmen TL hesabıma yansımamıştır. İşlem gerçekleştiğinde bu mesajı editlerim.

Ben buradan geçen ay 100bintl ye yakın para çektim hepsi maks. 5 dakikada geldi sizin miktar nedir? daha ciddi bir rakammı

İşin garip tarafı 5 bin lira için bu kadar beklemekti, bu sebepten dolayı bir süre izlemeye alacağım. Şu an için bana pek güven vermiyor, sizinki de büyük cesaretmiş 100 K TL'yi yeni borsaya göndermek...
sr. member

hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
Bugün itibariyle deneme amacıyla buraya TL yatırdım. Bu borsayla ilgili ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

Öncelikle bu borsada, dünyanın hiçbir borsasında (Koinim hariç) yer almayan "Minimum Komisyon Tutarı" adında bir komisyon sistemi var.
Ancak Koinim'de bu komisyon tutarı mevcut emrinizde tek sefere mahsus 0,50 TL iken, Koineks'te emri iptal etseniz de, etmeseniz de 0,50 TL her seferinde alınıyor. Bak işte burada çığır açmışlar!

Yapılan şeyi örnekle açıklayacağım. Fiyatlar, hesap kolaylığı göz önünde tutularak yazılmıştır.

A Kullanıcısı (Naif yurdum insanı) 100 TL ile piyasa alıcı olarak 1 Bitcoin aldı ve 105 TL'den satışa koydu.
Eğer minimum komisyon tutarı olmasaydı, piyasa yapıcı emir girdiğinden dolayı satış emri gerçekleştiğinde 100 * 1,003 (Alış komisyonu) * 1,002 (Satış komisyonu) = 100,50 TL maliyeti olduğundan 1 Bitcoin'i 4,50 TL kazanç ile satmış olacaktı.
Ancak Koineks'te minimum komisyon tutarı var ve şöyle bir satış senaryosu mümkün oluyor:

A Kullanıcısı 100 TL ile 1 Bitcoin aldı ve 105 TL'de satış emri koydu demiştik. Akabinde B, C, D, E ve/veya X kullanıcıları bu 105 TL'lik emri 1'er TL'lik işlemlerle aldılar. A Kullanıcısı (yani 100 TL'den 1 Bitcoin alıp 105 TL'den 1 Bitcoin satarak 4,50 TL kazanç elde edeceğini düşünen kullanıcı, emirlerin 1 TL'lik olarak gerçekleşmesi sonucu 70 TL'ye 1 Bitcoin'ini satmış oldu ve %30 zarar etti.

Şimdi B, C, D, E ve/veya X değişkenini Koineks Teknoloji Anonim Şirketi ile değiştirin. Koineks'in kendisine kendi borsasından satın aldığı 1 BTC, dünya piyasasından %30 daha ucuz!

Bu sistem alelen Türkiye'deki kripto para kullanıcılarıyla dalga geçmektir ve onlardan maddi çıkar sağlama amacı taşımaktadır. Borsanın şeffaflığına da gölge düşüren bir harekettir.
Minimum komisyon tutarının olduğu bir borsada, borsa her ne kadar kendisinin borsada işlem yapmadığını beyan etse dahi, kendisinin 1 TL'lik peşi sıra işlemler yaparak 0,50 TL komisyonu müşterisinden almadığını ispatlayamaz. Ve şimdi ben bunu yazdım diye, birazdan Koineks'ten açıklama gelecek: "Biz alıcılar ile satıcıları buluşturuyoruz, kendi borsamızda işlem yapmıyoruz" diye... Göreceksiniz.

Böyle bir sistem kabul edilemez.
Koineks'te minimum komisyon tutarının Türkiye'deki kripto para kullanıcıları adına derhal kaldırılmasını talep ediyor ve minimum komisyon tutarı kaldırılana kadar tüm Koineks kullanıcılarını bu borsayı boykot etmeye davet ediyorum.

Aynı taleplerimi Koinim'e de birden çok defa yaptım ancak kabul edilmemişti. Aynı talep Koinim'e de bugün itibariyle sözlü ve yazılı olarak daha keskin bir şekilde iletilecektir.
Koinim de minimum komisyon tutarında ısrarcı olursa aynı boykot çağrısı kendilerine de yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine..
member
Activity: 106
Vi Veri Veniversum Vivus Vici

member
Activity: 134
koineks.com
evet şu alım satımın zor olması can sıkıcı millet şu siteye daha fazla gelse kolaylaşır.

insanların daha fazla gelebilmesi için bir neden olması lazım. Benim nedenim elimdeki dash olarak tuttuğum koinleri direkt TL'ye çevirebilme imkanı çekiçi geldiği içindi. Ama bu hacimlerle ve site kullanışsızken sanırım boşuna heveslendim.

insanların borsayı borsa olarak kullanabilmesi için gereken araçların olması lazım ki insanlar gelsin. Mum çubuğu grafikleri gibi grafikler yok, önceden gerçekleşmiş işlemlerin listesi yok yani ne zaman hangi fiyata ne kadarlık işlem yapılmış göremiyoruz. bir tek orderbook listelenmiş o kadar, ona bile yeni emir girmek için orderbooka tıkladığımızda emir kısmındaki fiyat düzeltilemez hale gelmesi gibi saçma hatalar var. Sanki bi yatırımcı bu işe gireyim demiş, tanıdı eş dost yazılımcılar da yaparız abi her türlü yaparız deyip amatörce girişmişler de bu site ortaya çıkmış gibi duruyor. Böyle durumda komisyonlar sıfır bile olsa doğru düzgün işlem yapamadıktan sonra neye yarar. Yazık olmuş bu kadar çabaya, düzgün kullanılabilir bir şey ortaya çıksaydı bir çok önemli altcoin olması ve bir çok banka ile hızlıca transfer yapılması iyi avantajdı. Müşteriye dönüşleri gördüğüm kadarıya çok hızlı ama bu az kişi kullandığı için de olabilir, bu amatörlükle kullanıcı sayısı ve de buna bağlı olarak çıkacak sorun sayısı arttığında ne olur bilemedim.

Daha düzelmesi lazım. Yine de hemen bırakmayacağım, sitede volume olsun diye bir kaç dash tutarım satış emrinde, nasıl olsa acil satmam gerekmiyor. Ama acil al-sat işlerim için mecburen başka borsa kullanacağım.

Merhaba,

İyileştirmeler yapılmaktatır.

Bizim Koineks olarak önceliğimiz sade bir arayüzle kullanıcıların birden fazla koini alıp satmasını sağlamaktı ve bunu başarabildik. Şimdi sizin belirtmiş olduğunuz sorunlara yoğunlaşmaya başladık.

Koineks kesinlikle amatör bir ekip değil, bu işte kendini geliştirmiş ve her konuda uzman bir ekipten oluşmaktadır. İlk önceliğimizi gerçekleştirdiğimiz için şuan kendimizi hacimler, site içi iyileştirmeler ve arayüz değişikliklerine vermiş durumdayız.

Kısa süre önce 2FA aktif edildi ve bunu bu iyileştirmelerin başlangıcı olarak görebilirsiniz.

Görüş ve önerilerinize saygı duyuyor her söylediklerinizi önemle dikkate alıp hayata geçirmeye çalışıyoruz.

Saygılarımızla
full member
Activity: 322
Merit: 100
evet şu alım satımın zor olması can sıkıcı millet şu siteye daha fazla gelse kolaylaşır.

insanların daha fazla gelebilmesi için bir neden olması lazım. Benim nedenim elimdeki dash olarak tuttuğum koinleri direkt TL'ye çevirebilme imkanı çekiçi geldiği içindi. Ama bu hacimlerle ve site kullanışsızken sanırım boşuna heveslendim.

insanların borsayı borsa olarak kullanabilmesi için gereken araçların olması lazım ki insanlar gelsin. Mum çubuğu grafikleri gibi grafikler yok, önceden gerçekleşmiş işlemlerin listesi yok yani ne zaman hangi fiyata ne kadarlık işlem yapılmış göremiyoruz. bir tek orderbook listelenmiş o kadar, ona bile yeni emir girmek için orderbooka tıkladığımızda emir kısmındaki fiyat düzeltilemez hale gelmesi gibi saçma hatalar var. Sanki bi yatırımcı bu işe gireyim demiş, tanıdı eş dost yazılımcılar da yaparız abi her türlü yaparız deyip amatörce girişmişler de bu site ortaya çıkmış gibi duruyor. Böyle durumda komisyonlar sıfır bile olsa doğru düzgün işlem yapamadıktan sonra neye yarar. Yazık olmuş bu kadar çabaya, düzgün kullanılabilir bir şey ortaya çıksaydı bir çok önemli altcoin olması ve bir çok banka ile hızlıca transfer yapılması iyi avantajdı. Müşteriye dönüşleri gördüğüm kadarıya çok hızlı ama bu az kişi kullandığı için de olabilir, bu amatörlükle kullanıcı sayısı ve de buna bağlı olarak çıkacak sorun sayısı arttığında ne olur bilemedim.

Daha düzelmesi lazım. Yine de hemen bırakmayacağım, sitede volume olsun diye bir kaç dash tutarım satış emrinde, nasıl olsa acil satmam gerekmiyor. Ama acil al-sat işlerim için mecburen başka borsa kullanacağım.
member
Activity: 266
Merit: 12
sr. member
İşlem geçmişi yapmayı düşünüyormusunuz ? kim ne zaman hangi tl den işlem yapmıs almıs satmıs görsek borsalardaki gibi güzel olur.
Ben bunu tüm türk borsaları için söylüyorum neredeyse 10 günde bir tekrarlıyorum söylenen şey hep üzerinizde çalışıyoruz oluyor Smiley

suan btcturk bittürk de var
paribu ve koinimde yok malesef.Paribu en büyük borsalardan birisi ve neredeyse çırılçıplak
full member
Activity: 322
Merit: 100
-Denemek için 1 dash gönderdim. Kendi cüzdanımdan sıfır fee ile gönderdim bakalım ne kadar sürede onaylanacak diye, daha siteyi açıp bakana kadar çok çabuk onaylandı. Hızını sevdim.

- alış-satış yapmak için olan ekranda hiç işe yarar bilgi yok. Nerede grafikler? mum çubuğu grafikleri ve orderbook hacim grafiği olmazsa olmaz, ve bunlar anlık güncellenmeli.

- alış satış ekranında sayfayı yenileyince BTC ekranı geliyor, tekrar dash'e tıklamak gerekiyor. her sayfayı yenileyince BTC ekranına geçmesi kötü.

- Alış satış ekranında gerçekleşmiş işlemlerin listesi yok. yani o ana kadar ne satışlar ne alışlar olmuş anında güncellenen bir liste lazım ki piyasa ne yöne gidiyor anlayabilelim. Kendi işlemlerimizin listesi var mı daha göremedim girdiğim satış emri henüz gerçekleşmediği için.

- volume az, haliyle emir girince hemen gerçekleşmesi uzun sürecek ama bunun siteyle ilgisi yok, daha çok kişi kullanırsa olabilecek bir şey.

- bu haliyle bir yazılımcı gözüyle siteye bakarsam front end yazılımcınız kimse onun başına işi bilen birini alın, bu şekilde olmaz, hiç bir şey kullanışlı değil. öyle ya da böyle çalışıyor gibi görünüyor ama hızlıca işlem yapılabilecek bir borsa gibi değil bu malesef. Yukarıda yazdığım şeylerin düzeltilmesi için ön yüzde bir çok değişiklik yapılması belki baştan yazılması gerekecek. önyüz tarafını yazanlar genellikle daha çok görsel tarasım kafasında olup az biraz ordan burdan eksik yanlış öğrendikleri javascript diliyle bir şeyler yapmaya çalıştıklarında ilk bakışta aa güzel görünüyor denen ama bu şekilde kullanışlı olmayan şeyler ortaya çıkıyor. Profesyonel bir yazılımcıyla çalışın bu konuda.

Volume düşük, denemek için 1 dash gönderdim, satılırsa banka hesabıma tl çekmeyi de deneyeceğim ama acil satmam gerekseydi poloniexden BTC'ye çevirip BTC'yi türkiye borsalarına aktarıp tl'ye çevirmek bile daha hızlı olacaktı.

altcoinlerle Tl ile işlem yapmak hem düzgün arayüzü olan borsa olmadığı hem de volume düşük olduğu için hala yapılacak iş değil. al-sat işlerini polo ve bittrex gibi yerlerde yapmaya devam edeceğiz mecburen.
member
Activity: 70
İşlem geçmişi yapmayı düşünüyormusunuz ? kim ne zaman hangi tl den işlem yapmıs almıs satmıs görsek borsalardaki gibi güzel olur.
Ben bunu tüm türk borsaları için söylüyorum neredeyse 10 günde bir tekrarlıyorum söylenen şey hep üzerinizde çalışıyoruz oluyor Smiley

suan btcturk bittürk de var
sr. member
member
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
@Koineks 10 dakika demişsiniz ama benim neredeyse 1 gün oldu tekrar bir kontrol edebilir misiniz?

Merhaba,

Özel mesaj ile attığınız profilinizi incelediğimizde kimlik bilgilerinin yüklenmemiş olduğu görünmektedir.

[email protected]'a veya destek talebine yazarsanız daha hızlı çözüm üretilecektir.

Teşekkürler

Bilgileri yeniden gönderdim ve 1 dakika içerisinde onaylandı. Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.
member
koineks.com
@Koineks 10 dakika demişsiniz ama benim neredeyse 1 gün oldu tekrar bir kontrol edebilir misiniz?

Merhaba,

Özel mesaj ile attığınız profilinizi incelediğimizde kimlik bilgilerinin yüklenmemiş olduğu görünmektedir.

[email protected]'a veya destek talebine yazarsanız daha hızlı çözüm üretilecektir.

Teşekkürler
member
Activity: 266
Merit: 12
bugün 2fa ile ilgil mesaj geldi.çok iyi gidiyo koineks.ama teb gelmesini beklicem acelem yok.gelmezsede kart çıkartırım artık yeni.
hero member
member
koineks.com
İletişim bilgilerimi güncelledim ve kimlik yüklemesi yaptım. tahminen kaç gün sonra onay veriyorsunuz?

Merhaba,

Onay süresi ortalama 10 Dk'dır. Teşekkürler

Cüzdanı kontrol ederken Tanımsız hata kodu '999'. hatasını alıyoruz o yüzdende coinler panele yansımıyor lütfen düzeltirmisiniz.

Merhaba,

Anlık bir hata olmuş olabilir, hesabınızla alakalı durumlarda destek talebi oluşturursanız daha hızlı çözüm sağlanabilir, teşekkürler.
hero member
İletişim bilgilerimi güncelledim ve kimlik yüklemesi yaptım. tahminen kaç gün sonra onay veriyorsunuz?
member
Cüzdanı kontrol ederken Tanımsız hata kodu '999'. hatasını alıyoruz o yüzdende coinler panele yansımıyor lütfen düzeltirmisiniz.
Pages:
Jump to: