evet şu alım satımın zor olması can sıkıcı millet şu siteye daha fazla gelse kolaylaşır.
insanların daha fazla gelebilmesi için bir neden olması lazım. Benim nedenim elimdeki dash olarak tuttuğum koinleri direkt TL'ye çevirebilme imkanı çekiçi geldiği içindi. Ama bu hacimlerle ve site kullanışsızken sanırım boşuna heveslendim.
insanların borsayı borsa olarak kullanabilmesi için gereken araçların olması lazım ki insanlar gelsin. Mum çubuğu grafikleri gibi grafikler yok, önceden gerçekleşmiş işlemlerin listesi yok yani ne zaman hangi fiyata ne kadarlık işlem yapılmış göremiyoruz. bir tek orderbook listelenmiş o kadar, ona bile yeni emir girmek için orderbooka tıkladığımızda emir kısmındaki fiyat düzeltilemez hale gelmesi gibi saçma hatalar var. Sanki bi yatırımcı bu işe gireyim demiş, tanıdı eş dost yazılımcılar da yaparız abi her türlü yaparız deyip amatörce girişmişler de bu site ortaya çıkmış gibi duruyor. Böyle durumda komisyonlar sıfır bile olsa doğru düzgün işlem yapamadıktan sonra neye yarar. Yazık olmuş bu kadar çabaya, düzgün kullanılabilir bir şey ortaya çıksaydı bir çok önemli altcoin olması ve bir çok banka ile hızlıca transfer yapılması iyi avantajdı. Müşteriye dönüşleri gördüğüm kadarıya çok hızlı ama bu az kişi kullandığı için de olabilir, bu amatörlükle kullanıcı sayısı ve de buna bağlı olarak çıkacak sorun sayısı arttığında ne olur bilemedim.
Daha düzelmesi lazım. Yine de hemen bırakmayacağım, sitede volume olsun diye bir kaç dash tutarım satış emrinde, nasıl olsa acil satmam gerekmiyor. Ama acil al-sat işlerim için mecburen başka borsa kullanacağım.
Merhaba,
İyileştirmeler yapılmaktatır.
Bizim Koineks olarak önceliğimiz sade bir arayüzle kullanıcıların birden fazla koini alıp satmasını sağlamaktı ve bunu başarabildik. Şimdi sizin belirtmiş olduğunuz sorunlara yoğunlaşmaya başladık.
Koineks kesinlikle amatör bir ekip değil, bu işte kendini geliştirmiş ve her konuda uzman bir ekipten oluşmaktadır. İlk önceliğimizi gerçekleştirdiğimiz için şuan kendimizi hacimler, site içi iyileştirmeler ve arayüz değişikliklerine vermiş durumdayız.
Kısa süre önce 2FA aktif edildi ve bunu bu iyileştirmelerin başlangıcı olarak görebilirsiniz.
Görüş ve önerilerinize saygı duyuyor her söylediklerinizi önemle dikkate alıp hayata geçirmeye çalışıyoruz.
Saygılarımızla