Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 49. (Read 58254 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Koineks'ten ETH alıp bittrex'e gönderim yapmak istediğimde  "Contract Adrese gönderi yapılamaz"  uyarısı alıyorum.
Sitenizi kullanmamın temel amacı eth veya ltc alıp bittrex gibi başka borsalara gönderim yapmak.
Bunu yapamayacaksak kullanım amacı kalmıyor malesef...

Bence önce sen coin sistemlerini öğren. Bitterexden poloya bile eth gönderemezsin onun için wallet kullanman lazım contract adresine yerli yabancı hiç bir borsa gönderim yapmaz.
Allah Allah.
Ne çok biliyorsun sen öyle. Gönderdiklerim ne olacak? Senden öğreneceğimiz çok şey var üstad. Ulu manitu. Yüce insan...
Adam daha yeni üye olmuş 1 ay olmamış bu dünyaya gireli çok üzerine gitme boşver.

bre ergenler sizlerin okulu açılmadımı kaçak internet kafelerdemi geziyorsunuz türk borsalarını gezin kaçı contract destekliyormus ?
Sistemimiz Bitstamp vb. contractlar üzerinden gönderim yapan cüzdan işlemlerini desteklememektedir.

Çok değil daha bir hafta bile olmadı poloniex attıgım eth ler gitmeyeli alın borsaya açtıgım ticket
https://forum.hitbtc.com/discussion/1146/i-tried-to-transfer-my-eth-to-my-poloniex-account#latest
bunun gibi yaklasık bintl gitti borsalardan kurtaracam diye 15 gün beklediği bilirim.
Umarım sizde bir contract adrese eth atarsınızda bakalım paranızı nasıl alıyorsunuz bir denk gelin bakalım cok bilmişler.

buda 8gün önce foruma açtıgım eth gitmedi konum: https://bitcointalksearch.org/topic/m.23732092
Forumda ilk defa birini ignore ediyorum. Sana kısmetmiş. Seviyeyi kaçıran sensin. Hadi selametle, sana laf anlatmaya parmaklarımı yoramam.
sr. member
Activity: 382
Merit: 251
Koinekse havale yaptim ve 10 dakika gecmeden onaylandi. Sonradan farkettim ki banka (VAKIFBANK) havale islem ucreti kesmis? Bu koineks ile mi alakali bilmiyorum ama sasirdim ki sanirim Vakifbank ile ilgili bir durum. Havale de bile ucret kesmis internet bankacaligi isleminden.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Koineks'ten ETH alıp bittrex'e gönderim yapmak istediğimde  "Contract Adrese gönderi yapılamaz"  uyarısı alıyorum.
Sitenizi kullanmamın temel amacı eth veya ltc alıp bittrex gibi başka borsalara gönderim yapmak.

Bence önce sen coin sistemlerini öğren. Bitterexden poloya bile eth gönderemezsin onun için wallet kullanman lazım contract adresine yerli yabancı hiç bir borsa gönderim yapmaz.
Allah Allah.
Ne çok biliyorsun sen öyle. Gönderdiklerim ne olacak? Senden öğreneceğimiz çok şey var üstad. Ulu manitu. Yüce insan...
Adam daha yeni üye olmuş 1 ay olmamış bu dünyaya gireli çok üzerine gitme boşver.

bre ergenler sizlerin okulu açılmadımı kaçak internet kafelerdemi geziyorsunuz türk borsalarını gezin kaçı contract destekliyormus ?
Sistemimiz Bitstamp vb. contractlar üzerinden gönderim yapan cüzdan işlemlerini desteklememektedir.

Çok değil daha bir hafta bile olmadı poloniex attıgım eth ler gitmeyeli alın borsaya açtıgım ticket
https://forum.hitbtc.com/discussion/1146/i-tried-to-transfer-my-eth-to-my-poloniex-account#latest
bunun gibi yaklasık bintl gitti borsalardan kurtaracam diye 15 gün beklediği bilirim.
Umarım sizde bir contract adrese eth atarsınızda bakalım paranızı nasıl alıyorsunuz bir denk gelin bakalım cok bilmişler.
Ergen mi? Sen 5 sene önce şortla gezerken ben bitcoinle kumar oynuyordum Smiley İnsanlara nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün.Şurada insan gibi geçinmeye çalışıyoruz birbirimizle en önce attığın mesajı geri git ve oku sonra tekrar bi düşün nerede yanlış yaptım diye.
member
Activity: 70
Merit: 10
Koineks'ten ETH alıp bittrex'e gönderim yapmak istediğimde  "Contract Adrese gönderi yapılamaz"  uyarısı alıyorum.

Allah Allah.

buda 8gün önce foruma açtıgım eth gitmedi konum: https://bitcointalksearch.org/topic/m.23732092
sr. member

Allah Allah.
legendary

Allah Allah.
member
Activity: 134
koineks.com
Bakın paribu bu çakallığı yapıyordu sırf bu şark kurnazlıkları yüzünden kullanmıyorum ama aynısına sizde başladınız Smiley
Eth çekimi yaptım azönce fee olarak şu kesildi benden
0.005 Eth.  aa dedim çok hızlı gönderiyorlar gwei yüksek herhalde Smiley hoş network artık mükemmel hızlı 1 gwei ile bile 3 dakikada ulaşıyor.Neyse Txid geldi birde ne göreyim ?
0.000378 Ether kullanılmış transaction fee olarak.Ya bakın benden 0.05 ether alın fee olarak razıyım ama onu kullanın kardeşim.Hayatta en sevmediğim şey saf yerine konmak başka bişey değil.
Başka borsalarıda kullanıyoruz yurtdışında adamlar ne diyorsa o yalan yok.Siz diyeceksinizki biz adam çalıştırıyoruz ofisin temizlikçi masrafı elektrik parası vs. de kardeşim trading fees diye bişey var oradan alın bunları.

Merhaba,

Fee ücretleri ağda farklılık gösterebiliyor. Sizin işleminizin ücreti dışında borsamız ve ağ arasında gerçekleşen ücretler içinde arka plan ödemeleri yapılmaktadır. Teşekkür ederiz.

Misal sayfa ekranda açık, tarayıcınızda diğer sekmelerde geziyorsunuz. Bir süre sonra Koineks sekmesine döndüğünüzde fiyatların değişmemiş olduğunu görüyorsunuz. Ve F5 tuşu ile yenilediğinizde yeni fiyatlar ve alış emirleri geliyor. Fiyat değişimleri ve emir girişleri anlık olarak görülemiyor. Büyük sorun...

Merhaba,

Böyle bir sorun bulunmamaktadır. Yinede kontrol için teknik ekibe bildireceğiz.

Teşekkürler

Nasıl yani anlamadım? daha açık anlatırmısınız? bilale anlatır gibi mesela

Merhaba,

Sisteme yatırılan koinler arka tarafta güvenlik gerekçesiyle farklı cüzdanlara transfer edilmektedir. Ve biz bu sizin görmediğiniz cüzdanlar arası işlemlerin her birinde transfer ücreti ödemekteyiz. Bu yüzden müşteri tarafından çekilen fee ücretleri sabitlenmiştir.

Teşekkürler
sr. member
Değerli üyelerimiz,

Koineks hesabınıza artık Google Authenticator ile giriş yapabilirsiniz.

Hesabınıza ilk girişinizde karşınıza gelecek alandan dilerseniz 2FA doğrulamayı aktif edebilir, dilerseniz SMS kullanmaya devam edebilirsiniz.

İlk girişte size verilen kurtarma kodunu mutlaka not almanız gerekmektedir.

Daha sonra güvenlik ayarları sekmesinden tekrar Google Authenticator ile giriş yapmayı aktif veya pasif edebilirsiniz.

Tüm soru ve sorunlarınız için [email protected]

Saygılarımızla
Koineks
Bunu sormak için size mail atıyordum tam Smiley Yurtdışında sms problemi ne olacak diye düşünürken ilaç gibi geldi.Bu arada benim soruma cevap vermediniz şu gas konusundaki.
sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
Koineks'ten ETH alıp bittrex'e gönderim yapmak istediğimde  "Contract Adrese gönderi yapılamaz"  uyarısı alıyorum.

borsadan icolarada katılım yapmadık şuana kadar hiç zaten. "gönderilmesi önerilmez" olayı farklı "gönderilmez" olayı farklıdır.
sr. member

Sizden öğreneceğimiz çok şey var, polodan bitrex e gönderdiklerimin ne olduğunu sorgulamaya başladım şimdilerde.

Bende gönderdim etherde arkadaş şimdi bayağ bilmiş şekilde itiraz edince rüyamı gördüm diye kendimi sorgulamaya başladım.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

Sizden öğreneceğimiz çok şey var, polodan bitrex e gönderdiklerimin ne olduğunu sorgulamaya başladım şimdilerde.

Sanırım arkadaşlar "eğer bir ico için contract adrese para gönderiyorsanız sıkıntı çıkar" diye bu ibareyi yazmışlar.

Kimin adresi olursa olsun her yere para aktarabilmeli sistem...
member
koineks.com
Değerli üyelerimiz,

Koineks hesabınıza artık Google Authenticator ile giriş yapabilirsiniz.

Hesabınıza ilk girişinizde karşınıza gelecek alandan dilerseniz 2FA doğrulamayı aktif edebilir, dilerseniz SMS kullanmaya devam edebilirsiniz.

İlk girişte size verilen kurtarma kodunu mutlaka not almanız gerekmektedir.

Daha sonra güvenlik ayarları sekmesinden tekrar Google Authenticator ile giriş yapmayı aktif veya pasif edebilirsiniz.

Tüm soru ve sorunlarınız için [email protected]

Saygılarımızla
Koineks
sr. member

Ben kraken den bittrexe göndermiştim?
member
Activity: 70

legendary
sr. member
Activity: 382
Merit: 251
@huzurkan TEB,YapıKredi,Akbank,Ziraat,Garanti,İş Bankası,KuveytTürk,Vakıfbank,Finansbank,IngBank,DenizBank,Halk Bankası hesaplarımız bulunmaktadır.

Hem birçok banka ile çalışması hem de koin çeşitliliği açısından olumlu buluyorum. İşlemlerimin bir kısmını artık koineksten yapacağım. Umarım daha çok kişiyi çekecek güzel adımlar da atmaya devam edersiniz.
full member
Activity: 256
Merit: 100
Daha yeni haberim oldu tüm işlevsel coinler al sat yapabilmemiz süper olmuş bence site sahipleri müşeri memnuniyeti odaklı olursa yabancı sitelere ihtiyaç kalmaz.
sr. member
Bakın paribu bu çakallığı yapıyordu sırf bu şark kurnazlıkları yüzünden kullanmıyorum ama aynısına sizde başladınız Smiley
Eth çekimi yaptım azönce fee olarak şu kesildi benden
0.005 Eth.  aa dedim çok hızlı gönderiyorlar gwei yüksek herhalde Smiley hoş network artık mükemmel hızlı 1 gwei ile bile 3 dakikada ulaşıyor.Neyse Txid geldi birde ne göreyim ?
0.000378 Ether kullanılmış transaction fee olarak.Ya bakın benden 0.05 ether alın fee olarak razıyım ama onu kullanın kardeşim.Hayatta en sevmediğim şey saf yerine konmak başka bişey değil.
Başka borsalarıda kullanıyoruz yurtdışında adamlar ne diyorsa o yalan yok.Siz diyeceksinizki biz adam çalıştırıyoruz ofisin temizlikçi masrafı elektrik parası vs. de kardeşim trading fees diye bişey var oradan alın bunları.

Merhaba,

Fee ücretleri ağda farklılık gösterebiliyor. Sizin işleminizin ücreti dışında borsamız ve ağ arasında gerçekleşen ücretler içinde arka plan ödemeleri yapılmaktadır. Teşekkür ederiz.

Misal sayfa ekranda açık, tarayıcınızda diğer sekmelerde geziyorsunuz. Bir süre sonra Koineks sekmesine döndüğünüzde fiyatların değişmemiş olduğunu görüyorsunuz. Ve F5 tuşu ile yenilediğinizde yeni fiyatlar ve alış emirleri geliyor. Fiyat değişimleri ve emir girişleri anlık olarak görülemiyor. Büyük sorun...

Merhaba,

Böyle bir sorun bulunmamaktadır. Yinede kontrol için teknik ekibe bildireceğiz.

Teşekkürler

Nasıl yani anlamadım? daha açık anlatırmısınız? bilale anlatır gibi mesela
member
koineks.com
Bende de aynı sorun var. Sayfayı yenilemeden fiyatlar güncellenmiyor malesef.

Merhaba,

Sitenin en üstünde alan fiyatlar otomatik olarak güncellenmemektedir.

O bölümüde otomatik olarak güncellenen hale getireceğiz.

Teşekkürler

İlginize çok teşekkürler, alım-satım emir giriş tablosu için de durum aynı. Bunları da otomatik hale getirirseniz çok güzel olur.

Merhaba alım satım tablolarındaki testlerde böyle bir soruna denk gelmedik, oradaki işlemler otomatik olarak güncellenmektedir. Herhangi bir alım satım emri girip tekrar test etmenizi rica ederiz.

Teşekkürler
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Bende de aynı sorun var. Sayfayı yenilemeden fiyatlar güncellenmiyor malesef.

Merhaba,

Sitenin en üstünde alan fiyatlar otomatik olarak güncellenmemektedir.

O bölümüde otomatik olarak güncellenen hale getireceğiz.

Teşekkürler

İlginize çok teşekkürler, alım-satım emir giriş tablosu için de durum aynı. Bunları da otomatik hale getirirseniz çok güzel olur.
Pages:
Jump to: