Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 51. (Read 58254 times)

member
Activity: 67
Merit: 10
Su komisyon olayınıda söyleseniz işlem sırasındamı alıyor işlem bitincemi yansıyor. yani ben 1 ltc alırken 1 ltc 100 tl diyelim komisyonla berabermi alıyorum yoksa emir verdik 1ltc 100 tl emir onaylanınca bizim ltc 0.988 vs mi oluyor ?

Piyasanın yüzde 80 bu forumu takip ediyor. Ama borsalar forumlara 2 3 günde 1 bakıyor. Buda müşteriyi başka borsalara itiyor bence. sonra hacim olmuyor diyorlar Smiley

Market hacmi güzel bir şekilde artıyor. 1 yıla kadar ilklere oynar umarım. Farklı coinleri doğrudan almak her zaman avantajlı.
Finansbank sorununun çözülmesi de iyi olmuş ayrıca.

Market hacmi artıyor ? 1 haftadır takipteyim 40 50 btc hacmi vardı. şu anda 20 30 arasında sürünüyor. Benim gördüğüm artış değil düşüş. Bana sorarsanız koineks daha fazla hacim alması için cumartesi pazar %50 komisyon indirim uygulaması ilgi çekici olabilir. Bunu 1 2 borsaya da yazdım ilgilenmediler bakalım koineks hacime nasıl bir çözüm getirecek.
member
Activity: 70
Su komisyon olayınıda söyleseniz işlem sırasındamı alıyor işlem bitincemi yansıyor. yani ben 1 ltc alırken 1 ltc 100 tl diyelim komisyonla berabermi alıyorum yoksa emir verdik 1ltc 100 tl emir onaylanınca bizim ltc 0.988 vs mi oluyor ?
member
Activity: 134
koineks.com
Alış satısda bir sorun yok değilmi hocam demin 0.195 eth aldım bana yansıyan 0.194 eth oldu komisyonmu kesti acaba

Bugün komisyon almaya başladılar.

merhaba, web crawler ile anlık fiyat çekmek istiyoruz. Apileriniz açık mı?
Apileri dakikada bir güncelleniyor anlık değil.

Şirket yetkilisi anlık diyor sen dakikalık Smiley Hangi bilgi daha doğru Smiley

Merhaba,

Veriler 1 dk lık aralıklarla güncellenmektedir. Yanlış bilgi için özür dileriz.

Teşekkürler
member
Activity: 67
Alış satısda bir sorun yok değilmi hocam demin 0.195 eth aldım bana yansıyan 0.194 eth oldu komisyonmu kesti acaba

Bugün komisyon almaya başladılar.

Şirket yetkilisi anlık diyor sen dakikalık Smiley Hangi bilgi daha doğru Smiley
member
Activity: 70
full member
Activity: 224
Merit: 100
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Market hacmi güzel bir şekilde artıyor. 1 yıla kadar ilklere oynar umarım. Farklı coinleri doğrudan almak her zaman avantajlı.
Finansbank sorununun çözülmesi de iyi olmuş ayrıca.
member
koineks.com

Merhaba,

Ticker ile anlık fiyatları alabilirsiniz.

https://koineks.com/info/api

Teşekkürler

newbie
Activity: 54
Merit: 0
member
koineks.com
Enpara hesabı gelmiş tekrar geri. demek öyle sıkıntılı bi durum yokmuş ki ilk iş gününde geri gelmiş.

ayrıca market hacmi de bariz artmış. ve BTC de makas şuan yok denecek kadar az. bu harika bir şey. 23130 - 23100   alış atış arası. böyle olsa hep bir numara olursunuz.

Evet, yaşanan sorunu çözdük, umarım tekrar yaşamayız, işlem hacimlerimiz her gün artmaya devam etmektedir.

Şu an aktif olarak kaç banka var acaba?

Şuan aktif olarak 11 banka ile hizmet vermekteyiz.

Bugün üye oldum arayüzü gayet hoş, profili 5-10 dakikada onayladılar. Etheri önce deneme amaçlı bir kısmını, sonra hepsini attım geldi. Markette bozdurabilirsem çekeceğim. Bakalım şimdilik çok başarılı duruyor. Üstelik komisyon da almıyorlarmış şu anlık. Doge ve Dashin olması da iyi olmuş. Şimdilik marketin ufak çaplı olması tek eksiği sanırım, Bittrex'den sonra biraz durgun geldi. Takipteyiz.

Görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.
full member
Activity: 686
Merit: 104
Enpara hesabı gelmiş tekrar geri. demek öyle sıkıntılı bi durum yokmuş ki ilk iş gününde geri gelmiş.

ayrıca market hacmi de bariz artmış. ve BTC de makas şuan yok denecek kadar az. bu harika bir şey. 23130 - 23100   alış atış arası. böyle olsa hep bir numara olursunuz.
newbie
Activity: 39
Bugün üye oldum arayüzü gayet hoş, profili 5-10 dakikada onayladılar. Etheri önce deneme amaçlı bir kısmını, sonra hepsini attım geldi. Markette bozdurabilirsem çekeceğim. Bakalım şimdilik çok başarılı duruyor. Üstelik komisyon da almıyorlarmış şu anlık. Doge ve Dashin olması da iyi olmuş. Şimdilik marketin ufak çaplı olması tek eksiği sanırım, Bittrex'den sonra biraz durgun geldi. Takipteyiz.
jr. member
Activity: 69
Merit: 2
Şu an aktif olarak kaç banka var acaba?
member
koineks.com
Enpara/Finans bank bence de kesinlikle olmalı.

akbank 24 saat çalışıyor, gece 4 5 gibi eth satıyorum havale geçiyorlar çok iyi, ilgililer cevapta veriyorlar sorun yaşayınca

katılıyorum. çok ilgili ve çözüm odaklı çalışıyorlar. umarım bu çizgilerini bozmazlar müşteri sayısı artınca. açıldığından beri kullanıyorum kendilerini hiç olumsuz bir durumlarını görmedim.

umarım enpara hesabı da sorunsuz gelir. yoksa enpara dan soğumaya başlayacağım.

Ben de sadece enpara kullanıyorum sıkıntılı bir durum sanırım yedek olarak bir iki banka hesabı daha açmak lazım. Umarım problem çözülür.

Merhaba,

Görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Finansbank sorunu biran önce gidermek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
sr. member
Activity: 382
Merit: 251
Enpara/Finans bank bence de kesinlikle olmalı.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Ben de sadece enpara kullanıyorum sıkıntılı bir durum sanırım yedek olarak bir iki banka hesabı daha açmak lazım. Umarım problem çözülür.
full member
Activity: 686
Merit: 104
akbank 24 saat çalışıyor, gece 4 5 gibi eth satıyorum havale geçiyorlar çok iyi, ilgililer cevapta veriyorlar sorun yaşayınca

katılıyorum. çok ilgili ve çözüm odaklı çalışıyorlar. umarım bu çizgilerini bozmazlar müşteri sayısı artınca. açıldığından beri kullanıyorum kendilerini hiç olumsuz bir durumlarını görmedim.

umarım enpara hesabı da sorunsuz gelir. yoksa enpara dan soğumaya başlayacağım.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
newbie
Activity: 45
Şimdi kontrol ettim finansbank yok inşallah geçici bir durumdur. Kötü oldu bu.

Haydaa. Ne demek artık enpara kullanılmayacak. Forumun yarısından çoğunun aktif olarak kullanıldığı bi banka enpara. Bi borsa enpara olayını çözse diğerlerine göre 1 adım öne geçer

Böyle önemli birşeyi hemen bir duyuru veya e-mail bildirisi ile kullanıcılarına duyurması gerekirdi.

Merhabalar,

Finansbank ve enparayı çok sevdiğinizi ve çok sık kullanılan bir banka olduğunu biliyoruz.

Fakat işlem hacimlerimizin çok fazla olmasından dolayı ufak bir sıkıntı yaşamaktayız.Bu süreçte finansbank'ı geçici olarak kaldırmak durumunda kaldık. Çözüm için görüşmelerimiz sürmektedir. Tekrar bilgi vereceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Çalıştığınız veya çalışamadığınız bankaları ilk postunuza sabitlerseniz, biz de saatlerdir Enparaya paramız gelecek diye beklemeyiz. Burayı kurcalamasak artık o bankayla çalışmadığınızı da öğrenemeyeceğiz. SS kısmında bahsettiğiniz, kırmızı iptal butonunuzda çalışmıyor. Ve bu tip duyuruları index'e bilgi olarak geçerseniz insanların sizin hakkınızda olumsuz düşüncelerini de ortadan kaldırmış olursunuz. Bir kere çalıştım. Bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum.

Bakkal değil bir işletme işletiyorsunuz. Çözüm odaklı çalışmanızı öneririm.

Bol şanslar.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Hayırlı olsun bir çok forumda da reklamınızı gördüm umarım kaliteli işler başarırsınız. VE sadece Türkiye odaklı kalmayıp yurtdışına da açılırsınız. Ama işte bu TR deki bankalar borsalara laf etmeye başlarsa kötü sıkıntılar çıkacak gibi halbuki devlet de bu konuda artık mevzuat hazırlayacağını söylerken neden hala sorunlar çıkıyor anlamıyorum..
Pages:
Jump to: