Pages:
Author

Topic: Koineks.com - Bitcoin ve Altcoin Alım Satım Borsası - page 54. (Read 58254 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Paribu gibi belli bir meblağa kadar onaysız hesaplara müsaade etseydiniz keşke. Doge ve ethereum almak için çok güzel bir mecra hemen üye olup ufaktan alayım dedim ama 300-500 için kimlik bilgilerimi tümüyle vermeye çekindim açıkçası. Bu konuda bir esneme yaparsanız müşteri sayınız artar diye düşünüyorum. Yüksek meblağlar için değil ama küçük miktarlara karşı biraz daha müsamahakar olursunuz umarım.

Yeni bir borsa yeni bir mecra. ülkemize hayırlı olsun. Güzel bir iş çıkartmanız temennisiyle.

En azından sitenin ilk zamanları için böyle bir uygulamaya gidilseydi çok hoş olurdu şimdi insanlar yeni bir borsa ile kimlik bilgilerini paylaşmak istemezler.Parasını yatırır hatta tüm parasını yatırır bir çoğu kişi ama kimlik bilgilerini asla paylaşmazlar  Smiley
Benim anlamadığımda bu mesela, Bittrex ten GDAX e gemini ye kimlik istemeyen borsa yok.Kimliksiz zaten ne yapılmasını bekliyorlar acaba?
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Paribu gibi belli bir meblağa kadar onaysız hesaplara müsaade etseydiniz keşke. Doge ve ethereum almak için çok güzel bir mecra hemen üye olup ufaktan alayım dedim ama 300-500 için kimlik bilgilerimi tümüyle vermeye çekindim açıkçası. Bu konuda bir esneme yaparsanız müşteri sayınız artar diye düşünüyorum. Yüksek meblağlar için değil ama küçük miktarlara karşı biraz daha müsamahakar olursunuz umarım.

Yeni bir borsa yeni bir mecra. ülkemize hayırlı olsun. Güzel bir iş çıkartmanız temennisiyle.

En azından sitenin ilk zamanları için böyle bir uygulamaya gidilseydi çok hoş olurdu şimdi insanlar yeni bir borsa ile kimlik bilgilerini paylaşmak istemezler.Parasını yatırır hatta tüm parasını yatırır bir çoğu kişi ama kimlik bilgilerini asla paylaşmazlar  Smiley
member
Activity: 105
Merit: 10

member
Activity: 134
koineks.com
Öncelikle hayırlara vesile olsun yeni borsa.Umarım paribunun bir tık üstüne koyup yolunuza devam edersiniz rekabeti artırmayı başarırsınız.Çünkü gördüğüm kadarıyla türk borsaları biraz geri kalmış durumda bu durumdan ancak rekabetle çıkılabilir ve bundan kazanan biz kullanıcılar oluruz.

Görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Kısa süre içerisinde yeni koinler borsamızda işlem görmeye başlayacaktır.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Öncelikle hayırlara vesile olsun yeni borsa.Umarım paribunun bir tık üstüne koyup yolunuza devam edersiniz rekabeti artırmayı başarırsınız.Çünkü gördüğüm kadarıyla türk borsaları biraz geri kalmış durumda bu durumdan ancak rekabetle çıkılabilir ve bundan kazanan biz kullanıcılar oluruz.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
25 ekimde bitcoin gold vereceklermiş ilgili tweet;

https://twitter.com/koineks/status/920577365117427722

Müşterilerinin merakını gidermesi açısından güzel bir açıklama olmuş. Darısı diğer borsalardaki yatırımcıların başına.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
25 ekimde bitcoin gold vereceklermiş ilgili tweet;

https://twitter.com/koineks/status/920577365117427722
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Hayırlı Olsun. Türkiye'de yeni borsalara ama ciddi anlamda güzel yapan sizin gibi firmalara ihtiyaç var.

İyi Çalışmalar.
member
koineks.com
öncelikle hayırlı olsun bende az önce arkadaşlardan duydum gayet güzel bi borsa olacağa benziyor kaydımı yapıp profilimi onayladım 10dk da onayladılar teşekkürler.

Merhaba,

Görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.

Bol kazançlar.
newbie
Activity: 19
Merit: 0
öncelikle hayırlı olsun bende az önce arkadaşlardan duydum gayet güzel bi borsa olacağa benziyor kaydımı yapıp profilimi onayladım 10dk da onayladılar teşekkürler.
full member
Activity: 224
Merit: 100
1 Kasımdan itibarenmi geçerli olucaktı komisyon oranları?

* Komisyon indirimi 1 Kasım 2017 tarihinde sona erecektir.

denilmekte ana sayfada.
member
koineks.com

Merhaba,

https://koineks.com/fees-and-commissions

Bu linkten görebilirsiniz.

Teşekkürler
member
Activity: 70
Merhaba Koineks ekibi.

Bir durum fark ettim.

Sayfanız da dolaşırken UA-107096240-1 google analist ait kodunuzu gördüm. İnternet'te araştırdım ne işe yarar ne yapılabilir diye istatistik bilgilerinize ulaşabilecek bir çok site buldum ne kadar gerçekçi siteler bilmiyorum.

bir sayfa kurup bu izleme kodunu aracılıyla sizi yanıltabilecek hamlelerde bulunabilirim. / İnternet'te bununla ilgili 2 3 makale okudum.

Bazı forumlarda bu izleme koduyla mail adresine ulaşılabiliniyor deniliyor.

Bana sorarsanız değiştirmenizde fayda var.

kardeş google bunu düşünmedimi sanıyorsun analytic bizde kullanıyoruz gelişmiş sistemi var fitre denen alanı var siteyi filitrediğinde ondan baskasını göstermez merak etme
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
member
Activity: 67
Merhaba Koineks ekibi.

Bir durum fark ettim.

Sayfanız da dolaşırken UA-107096240-1 google analist ait kodunuzu gördüm. İnternet'te araştırdım ne işe yarar ne yapılabilir diye istatistik bilgilerinize ulaşabilecek bir çok site buldum ne kadar gerçekçi siteler bilmiyorum.

bir sayfa kurup bu izleme kodunu aracılıyla sizi yanıltabilecek hamlelerde bulunabilirim. / İnternet'te bununla ilgili 2 3 makale okudum.

Bazı forumlarda bu izleme koduyla mail adresine ulaşılabiliniyor deniliyor.

Bana sorarsanız değiştirmenizde fayda var.
member
koineks.com
Desteğe bakarmısınız acil.

Merhaba,

Destek talepleriyle ekibimiz 7/24 hızlı şekilde ilgilenmektedir.

Teşekkürler
member
koineks.com

Koineks yazılımı tamamen kendi bünyesindeki yazılımcılar tarafından uzun vadede tüm güvenlik testleri yapılarak hazırlanmış olup, geliştirme aşamasında domain ismine karar verilmediğinden ötürü son zamanlara doğru karar verilmiştir. Öyle ki domain alındığında altyapımızın %95'i neredeyse tamamlanmış durumdaydı.

Saygılarımızla
Koineks

şunu şuraya alıntılayayım da. sonra bizim böyle bir beyanımız olmadı durumu olmasın. Smiley

Türkiye de faaliyet gösteren hiç bir borsa sıfırdan kod geliştirmedi. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Zaten bunu da beklemek yanlış. Amerikayı yeniden keşfetmenin manası yok.
Bir temel alınır bunun üzerine özgün kodlar ilave edilerek ortaya sizin için özelleştirilmiş özgün e yakın bir sistem ortaya çıkar. Yıllar içinde siz yeni özellikler ilave ettikçe özgünleşir.
Topluluğu küçümsemeyin. Aramızda bu işi en az sizin kadar bilen onlarca uzman üye var.

Merhaba,

Burada altyapının tamamen kendi bünyemizdeki yazılımcılar tarafından yapıldığı, herhangi bir hazır sistem (kiralama) veya dış yazılım firmalarından yardım alınmadığı bilgisi verilmiştir. Altyapının nasıl yazıldığı, api sisteminin nasıl hazırlandığı, hangi frameworkler den yararlanıldığı ve kodlamanın detayları hakkında bir bilgi verilmedi. Güvenlik gerekçesiyle de bunu paylaşmamız zaten doğru olmaz. Sanırım tarafınızdan yanlış anlaşılma olmuş.

Teşekkürler
member
Activity: 70
Desteğe bakarmısınız acil.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

Koineks yazılımı tamamen kendi bünyesindeki yazılımcılar tarafından uzun vadede tüm güvenlik testleri yapılarak hazırlanmış olup, geliştirme aşamasında domain ismine karar verilmediğinden ötürü son zamanlara doğru karar verilmiştir. Öyle ki domain alındığında altyapımızın %95'i neredeyse tamamlanmış durumdaydı.

Saygılarımızla
Koineks

şunu şuraya alıntılayayım da. sonra bizim böyle bir beyanımız olmadı durumu olmasın. Smiley

Türkiye de faaliyet gösteren hiç bir borsa sıfırdan kod geliştirmedi. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Zaten bunu da beklemek yanlış. Amerikayı yeniden keşfetmenin manası yok.
Bir temel alınır bunun üzerine özgün kodlar ilave edilerek ortaya sizin için özelleştirilmiş özgün e yakın bir sistem ortaya çıkar. Yıllar içinde siz yeni özellikler ilave ettikçe özgünleşir.
Topluluğu küçümsemeyin. Aramızda bu işi en az sizin kadar bilen onlarca uzman üye var.
member
koineks.com
iş bankasından para yatırmayı denedim iban hatalı hatası alıyorum

Merhaba,

Tüm banka hesaplarımız sorunsuz ve aktif şekilde işlem görmektedir.

Lütfen tekrar kontrol ediniz, gerektiği durumlarda buradan değil, site üzerindeki destek alanından iletişime geçerseniz daha hızlı ve etkili yardımcı olabiliriz.

kusura bakmayın benim cehaletimden dolayı bir hata yaşanmış
edit: üstelik baya da hızlılar Smiley

Dalgınlığınıza gelmiş olabilir. Yaşanan problemlerde bize ulaşırsanız en hızlı şekilde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Teşekkürler
Pages:
Jump to: