Koinimden çekim talep ettim bugün 3 saati geçti halen gelen giden yok desteğede cevap vermiyorlar bugün para çeken varmı koinimden hiç diğer borsalar baya kısa sürüyordu
2 saattir benim btc çekimimde de gelişme yok. Ne ki bu şimdi ?
Desteğe mesaj attım TL çekim işleminide iptal etmediler btc alıp çekecektim yarını bekliyorum bakalım sıkıntı
Açıklayayım arkadaşlar... Koinim tipik türk kurnazlığı ile çekim işlemlerinden kestiği, 0.0015 BTC işlem ücretini, 2 çekimi birleştirip, 10/1 ücretle (ince hesapla çok daha fazlası) gönderiyor. 30.000 üzerinde bekleyen işlem yüzünden daha çok bekleriz. Aşağıdaki işlemde, 2 kullanıcıdan 0.003 BTC işlem ücreti kesip, 0.00027819 BTC ücretle gönderim yaptı.
Ben aradaki farkı talep ettiğim bir destek maili attım, hepiniz atın... Unutmayın ki kimse bu sektörde tekel değil ve olamaz...
Eğer ki aradaki farkı ödemezlerse diğer sitelere kesin dönüş düşünüyorum...
TX:
https://blockchain.info/tx/fc0367f0a37cee85acc3a349e931b34853d01c88f5a254932f7aa0adcabc4f33Daha önceki çekim taleplerinizi de kontrol ettiniz mi?
Mesela 0.001 btc fee ödeyip de sizden 0.0005 btc fee aldığı dönemleri?
Bu fee meselesi gayet normal bir durum. O an ağdaki işlem sayısına göre cüzdanlar otomatik belirliyor fee'yi koinimde, gayet normal bir durum bu.
Eski çekimlerimdeki durumu da biliyorum tabiiki, fakat şu anki durumu haklı gösteremez. Bildiğiniz şark kurnazlığı... Hız için en yüksek ücreti ödeyip, en yavaş hizmeti almak, paran ile rezil olmaktır.
Sizin koinim ile bağınız nedir, kötü hizmetin ne tarafını savunuyorsunuz???
Koinim ile bir bağım yok, ama istiyorsan koinimin sahibi benim.
Azıcık akıl yürütün.
Bu ücretler sadece size gönderim yapılırken kullanılmıyor.
Fonlar daha güvenli saklansın diye de hot wallet'tan cold storage'a aktarılırken de ücret ödeniyor.
Cold wallet'tan çekilirken de ödeniyor...
Siz farkında değilsiniz belki ama, 1 işlem için ödenen ücret aslında farklı işlemler için de kullanılıyor. Müşterinin hissetmemesi normal, çünkü bilmiyor.
Arkadaşım tekrar söylüyorum, 10/1 işlem ücretini haklı çıkarmana ihtimal yok, boşuna uğraşma. Kraldan çok kralcılıkla bir yere varamazsın. İyi yanları ile birlikte kötü yanlarını da yazalım ki hem sektör gelişsin, hem de biz zararlı çıkmayalım.
Sonuç: Koinim işlem ücretlerinde indirime gitti, yani hepimiz kazandık... Şu an çekim ücreti 0.0015'den, 0.001 e düşmüş durumda.
Bir de hala neden BTC yatırmada 6 onay istediklerini anlamıyorum. Fork süresince bütün borsalar bunu istedi, ancak bittrex bile 2 onaya geri döndü.
Bunu da çözerlerse harika olacak...
Selamlar...