Pages:
Author

Topic: konu silinebilir - page 5. (Read 3013 times)

jr. member
Activity: 336
Merit: 2
May 21, 2018, 04:28:22 AM
Helbiz artık günlük post kasma konusu oldu bu tokenden gerçekten hiç bir halt olmaz bu kadar düşmüş diye aldım koydum kenara belki çok uzun süre sonra 1-2 yıl sonra kar getirebilir ama kısa vadede bir halt olmaz bundan

Aynen öyle gelip yeni bir haber, güzel bir yorum okumak içun giriyorum konuya ama karşılaştığım şey ilk okulda kompozisyon yazarken paragrafı uzatmak için yazılan boş cümleler sanki. 2018 öncesinde forumda aktif değildim ama okuyarak çok şey öğrenmiştim artık yavaş yavaş aynı cümlelerden oluşan bir çöplüğe dönüşüyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
May 21, 2018, 01:23:40 AM
Helbiz artık günlük post kasma konusu oldu bu tokenden gerçekten hiç bir halt olmaz bu kadar düşmüş diye aldım koydum kenara belki çok uzun süre sonra 1-2 yıl sonra kar getirebilir ama kısa vadede bir halt olmaz bundan
newbie
Activity: 126
Merit: 0
May 21, 2018, 01:06:21 AM
helbiz sanki forumun elinde patlayacak yeni token olacak gibi geliyor bana. cok fazla potansiyel görmüyorum helbizde. daha önceden belirtmiştim del piero filan bayaa iddialı girdiler fakat beklentileri karşılayamadılar.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
May 20, 2018, 06:50:08 PM
Helbiz benim hodl yaptığım bir coin olarak listemde yer alıyor.Uzun vadede yatırımcılarına çok kazandıracağını düşünüyorum.Umarım yüksek hacimli ve herkesce bilinen bir borsa ile anlaşma sağlamayı başarır.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
May 20, 2018, 06:41:28 PM
Helbizin fiyatı oldukça düşük görünüyor fakat açıkladıkları yol haritasına sadık kalmaları yararlarına olurdu. Daha evvel girdği borsalar yatırımcının ilgisini çekmedi. Şimdi girecekleri borsanın iyi bir borsa olması gerek, aksi olursa itibar kaybedecekler.
full member
Activity: 462
Merit: 107
May 20, 2018, 06:27:03 PM
Umarım helbiz'in açıklayacağı Top5 borsa Binance olur.Helbiz binance ile anlaştırsa fiyatı tekrardan ico seviyelerine kadar yükselir.Bakalım ekip ilk başta yaptığı acemilikleri telafi etmeye başladı.
full member
Activity: 322
Merit: 100
May 20, 2018, 03:26:48 PM
Helbiz bu aralar hep erteliyor biz bekliyoruz ama sadece bekliyoruz artık yoruldum sahibi çok zengin değil miydi bu yüzden bassın parayı girsin binance a direk
newbie
Activity: 112
May 20, 2018, 02:48:20 PM
Diger aciklanacak borsalara gore benim umudum var helbizde ama dedikleri 0.7 centleri gorme imkanlari cok cok zor tabi bu piyasa kosullarinda
newbie
Activity: 154
May 20, 2018, 02:24:05 PM
Uzattıkça uzattılar insanları umutsuzluğa itiyorlar gerçekten kasıtlı yapılmıyorsa büyük rezalet. Her açıklama gününde bir yerlere yazıyoruz ama yapıcak pekte birşey yok. Umalımda herkes birşeyler kazanır.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
May 20, 2018, 01:10:19 PM
helbizin fiyatı çok düşük  nerede ise ico fiyanın yarısı kadar fiyatı var bu koinin bana kalırsa yüksek bir başarıya imza atmaları lazım ki koinin fiyatı ico fiyatına doğru yaklaşsın, yani 0.1 cent bile olsa oldukça iyi bir başarıdır diye düşünüyorum ben.
full member
Activity: 392
Merit: 101
May 20, 2018, 12:57:47 PM
helbiz gireceği borsayı açıkladı tamam ama, hiç de fiyata bir katkısı olmadı, aksine daha beter düştü,  koin alanların, icoya girenlerin beklentileri çok daha yüksekti bu projede açıkçası bu beklentileri karşılayamadıkları düşüncesindeyim ben, bana kalırsa çok daha iyi işler yapmaları gerekiyor projenin bir yerlere gelebilmesi için
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
May 20, 2018, 12:47:40 PM
Yakın zamanda borsa beklemeyin derim. İlk 2 borsa ve hacim arttırmak isteyen önüne her gelen coini alan mercatox dışında girdikleri borsa yok. İdexi saymıyorum onlar her tokeni alıyor neredeyse
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
May 20, 2018, 12:47:07 PM
helbizden benim beklentim yüksek ama takımı şu sıralar çok kafaya göre hareket etmeye başladı bana sorarsanız bu borsa işini çok abarttılar, yani bu kadar hype yarattılar, ama henüz ortada elle tutulur bir şey yok.  bunu yapmalarını doğru bulmadım hiç
member
Activity: 429
Merit: 11
May 20, 2018, 12:39:19 PM
Borsaya girmesi değilde sağlam bir borsaya girmesi lazım diğer türlü olumsuz bir imaj bırakıp sırf borsaya girmek içinde girmemek lazım. Bende hala bekliyorum proje sağlam ekipte hakkını verirse çok güzel olur.
full member
Activity: 406
May 20, 2018, 11:55:47 AM
Ben hala tutuyorum elimde geçen hafta biraz hareketlenme oldu balinalar alım yaptı sanırım. En kötü ihtimalle ay sonunda çıkacak borsayı beklerim. Projeye güvenim olmasa hiç beklemem ama proje çok sağlam, hayata geçtiği zaman müthiş değerlenecek ve kafamı duvarlara vurmak istemiyorum.
Hocam sorun da bu ay sonunda falan çıkmıcak belki de, 10unda çıkcak denen 20si oldu hala çıkmadı ben artık inanmıyorum ay sonunda top5 falan çıkabilceklerine, insanları kandırıyorlar resmen.
full member
Activity: 206
May 20, 2018, 11:31:37 AM
Bountsine girmedigim ama begendigim bir projeydi hala takip ediyorum çok pump dump yapıyorlar dump oldugu yerlerden almaya niyetlendim ama daha alamadım bi dahaki dumpta kesin almayi düşünüyorum çokta olmasada dursun kenarda
newbie
Activity: 7
May 20, 2018, 11:28:32 AM
bir token ne zaman borsaya girip bounty'ciler dumplayınca o coinin beli doğrulmuyor bir daha. 1-2 sene bagholder olduk maalesef.
newbie
Activity: 112
May 20, 2018, 11:25:44 AM
Top 10 borsa belli olduktan sonra top 5 e kadar iyi fiyatlanir diye dusunuyorum o siralar elden cikarma planim var
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
May 20, 2018, 10:09:09 AM
Piyasa artış eğiliminde olmadığından dolayı elimdekilerin yarısını satıp ethleride dolara cevirdim umarım terste kalmam kalırsam eğer yarısını biraz daha yukarıdan verip btc olarak tutmayı düşünüyorum. Yeni icolardan pek sevdigim yok olursa ona yatirım yapicam.
full member
Activity: 350
Merit: 106
May 20, 2018, 08:41:10 AM
Son günlerde idexte hacmide fiyatıda azda olsa artış gösterdi ama halen icoyla kıyaslandığında çok düşük kalıyor malesef.bunda en büyük sebepte dağıtılan airdrop bounty oldu zaten.kendi elleriyle çöp ettiler resmen tokenlerini.bu konuda en iyisini bana göre daostack yaptı eth olarak ödeme yaparak hem bountycileri sevindirdi hemde zaten düşük olan fiyatın dahada düşmesini engellemiş oldu
Pages:
Jump to: