Pages:
Author

Topic: konu silinebilir - page 2. (Read 3013 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
June 08, 2018, 05:13:25 AM

milyonlarca satılmaya başlanmış.. çok üzücü yatırım yapanlar için. Umarım en kısa sürede toparlanır dicem de nasıl toparlanacak Cheesy
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
June 08, 2018, 04:54:53 AM
Moon soon buy helbiz.

https://i.hizliresim.com/r1g00M.png

BUY HELBİZ. MOON SOON
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
June 08, 2018, 04:27:50 AM
böyle tokenleri artık takip etmeyeceğim. borsaya giriyor anlık yükseliş ve hemen geri çekilme. alış emirlerinin altı boş, yatırımcı güveni olmadığı açık. ne kadar bountysi fazla dağıtılırsa dağıtılsın. ekip borsaya girmekle kafayı bozmuş. sanki en kral borsaya girince düzelecek. başka token için belki ama hbz hayır.
jr. member
June 08, 2018, 04:17:46 AM
Helbiz scam cıktı diyorlar arkadaşlar admin habire satıyor walletine bakın
full member
Activity: 1386
Merit: 116
June 07, 2018, 09:23:31 AM
Helbiz başındaki ceo çok akıllı bence bounty den toplayanları bezdirip ellerindekileri topladıktan sonra yukarı doğru çıkışa geçecektir.
Unutmayalım sabretmek kazandırır
member
Activity: 462
Merit: 10
June 07, 2018, 08:18:19 AM
geçen ay ki hype şu an kalmadı adam gibi bir borsaya girmesini yada bir proje yada anlaşma açıklamasını beklediğim token şu an tersten saplamış durumda.
full member
Activity: 742
Merit: 112
June 07, 2018, 07:54:37 AM
bunlar balina ile anlaşsın tokenlerin bir kısmını göndersin ancak öyle fiyat uçar. bitwhite gibi oldu çıktı başımıza. binanceye, bitfinexte bile işlemler başlasa balina gelmedikten sonra en ufak faydası olmaz. Wepower mesela buyrun binanceye girmek için airdrop yaptı olmadı sonrasında girdi de ne oldu.
member
Activity: 392
Merit: 11
June 07, 2018, 06:12:00 AM
Helbiz popülerliğini kaybetmeye başladı sansasyonel bir şeyler yapıp yeniden popüler olmalılar iyice ilgi azaldı. Diğer taraftan bounty ve airdroplarla bol bol dağıttıklarını böyle bezdirerek sattırmak istiyor olabilirler diye de düşünmüyor değilim.
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
June 07, 2018, 05:43:31 AM
Temmuzda 1 dolar olacağını iddaa ediyordu ekip, twitterda hatta geri alım yapacaklarını falanda yazıyorlardı bakalım bunu yapacaklarmı merak ediyorum açıkcası

bu da önceki verdikleri sözler gibi yalan dolan. Zerre inanmıyorum artık helbize bountylerden 3-5 kazanmıştım onu da sattım iyi fiyattan. Hiç pişman da değilim olacağımı da zannetmiyorum bu kadar yatırım yapan eden insanı yüzüstü bırakan ekip artık  1000 eth'lik alım emri de verse kademeli olarak, yine de  almam.
jr. member
June 07, 2018, 05:34:54 AM
Temmuzda 1 dolar olacağını iddaa ediyordu ekip, twitterda hatta geri alım yapacaklarını falanda yazıyorlardı bakalım bunu yapacaklarmı merak ediyorum açıkcası

hocam geri alım nasıl yapacaklarki milyonlarca$paar demek yani 1 $ için bile 500milyon$ lık alım yapması demek.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 07, 2018, 05:32:35 AM
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
June 07, 2018, 05:23:58 AM
hellbiz nedir arkadaşlar 21 sayfa yazı yazılmış burada. yeni bir saçmasapan whitepaper projesi daha. hiç kimse kullanmadıktan ne kadar borsa listelendiği önemli değil çöp çöptür.

"Whitepaper projesi" demeden önce keşke biraz araştırsaydınız diğer projelere kıyasla ürün lansmanının ICO tarihine göre ne kadar erken olduğunu görürdünüz. Buradaki 21 sayfa yazının %90'nını sizin postlarınız gibi boş postlar oluşturuyor.

Bir yatırımcı olarak yeni bir yorum, bilgi vs varmı diye giriyorum konulara ama token hakkında bilgisi olmayanların atıp tuttukları başlıklardan ibaret helbiz konuları.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
June 07, 2018, 03:27:02 AM
hellbiz nedir arkadaşlar 21 sayfa yazı yazılmış burada. yeni bir saçmasapan whitepaper projesi daha. hiç kimse kullanmadıktan ne kadar borsa listelendiği önemli değil çöp çöptür.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
June 07, 2018, 03:17:23 AM
Top 5 borsa açıklayacağız dediler ancak ortada hala bir şey yok. Hayır ekibin iyi para topladığı zengin olduğu da söyleniyor. Umarım sözlerinde dururlar.

Ekib para toplayıp zengin olmadı. Proje olmadan öncede zenginmiş.
Bu yüzden mi bitlishten ve coinhubtan satamadıkları tokenleri ana hesaptan 50 milyon şeklinde çekip millete kakaladılar. Fiyatı bizzat ekip kendisi düşürdü. İcoda topladığı para yalan inanmayın ona. Hatta çoğu icoda yalan milleti gazlamak için sürekli arttırıyorlar.
jr. member
June 07, 2018, 03:09:32 AM
Top 5 borsa açıklayacağız dediler ancak ortada hala bir şey yok. Hayır ekibin iyi para topladığı zengin olduğu da söyleniyor. Umarım sözlerinde dururlar.

Ekib para toplayıp zengin olmadı. Proje olmadan öncede zenginmiş.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
June 06, 2018, 07:04:49 PM
jr. member
Activity: 560
June 06, 2018, 06:46:22 AM
Ben bu token için yanlış düşünmeye başladım ve maalesef elimdekileri satıp çıktım yanlış yönlendirmek istemiyorum ama scam olma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor bir coini alırken yada hold yaparken birazda eleştirel olarak bakmak gerekiyor.
Elimdekileri satmamın başlıca nedenlerinden biri telegramdan banlamaları ve twitterdan sorulan sorulara dönmemeleri destek benim olmazsa olmazımdır Smiley umarım kimse zarar etmez umarım 10x yapar bir tek ben üzülürüm Smiley

ico'dan mı girdiniz yoksa bounty mi? fiyat neydi, şu anda çok düşük değil mi fiyatı
member
Activity: 392
Merit: 11
June 05, 2018, 06:51:35 AM
İlk 5 borsadan birine girme konusu ne oldu arkadaşlar? Var mı bir gelişme ben bir duyuru falan bulamadım. Helbiz'e inanıyorum ben ama sanırım daha uzun sürede beklediğimiz yerlere gelecek.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
June 05, 2018, 06:29:58 AM
Ben bu token için yanlış düşünmeye başladım ve maalesef elimdekileri satıp çıktım yanlış yönlendirmek istemiyorum ama scam olma ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor bir coini alırken yada hold yaparken birazda eleştirel olarak bakmak gerekiyor.
Elimdekileri satmamın başlıca nedenlerinden biri telegramdan banlamaları ve twitterdan sorulan sorulara dönmemeleri destek benim olmazsa olmazımdır Smiley umarım kimse zarar etmez umarım 10x yapar bir tek ben üzülürüm Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
June 05, 2018, 04:53:14 AM
İlk 5 borsadan birine gireceğiz dediler ama bir türlü giremediler. Hem siteden hem de telegram gruplarından tarihi kaldırdılar. Hiçbir gelişme olmadan niye yatırım yapılacak. Zaten girdiği borsalar dökülüyor. En iyi dedikleri hitbtcde bile günlük hacim 2 bin dolar saçmalığa gel.
Pages:
Jump to: