Pages:
Author

Topic: konu silinebilir - page 3. (Read 3013 times)

member
Activity: 285
Merit: 12
June 05, 2018, 04:38:47 AM
Hayalkırıklığına doğru gidiyor, ileride ne olacak merakla bekliyorum. ICO fiyatının 10da birine düşmesi büyük dezavantaj. Bunun nedeninin başta 0,7dolar gibi bi seviyeyle piyasaya çıkacaklarını söylemeleri bence.
Çünkü bunu gören ICOcular 0,7 , 0,5 ,0,3 dolardan millete sattılar ve daha sonra o alanlar da zararını aza indirmek için tekrar sattı. Hep birlikte aşağı çektiler fiyatı.
member
Activity: 252
Merit: 10
June 02, 2018, 05:43:10 AM
görünüşe göre iyi borsaya giriş yapacağı yok bu borsalarla hacim yükselmesi zor görünüyor bekleyelim bakalım ne olacak işallah yükselir
member
Activity: 336
Merit: 11
June 01, 2018, 02:49:31 PM
Enteresandır artacağı yerde düşmeye devam etti. Ama inanıyorum ben bi noktadan sonra artmaya başlayacak helbiz.
full member
Activity: 406
Merit: 100
June 01, 2018, 02:40:10 PM
Takımın en büyük eksiği reklam, her gün bir borsaya girdiler fiyat yerinden oynamadı resmen, ne top10un gerçekleşmesi ne top5in gerçekleşecek olması fiyatı etkilemiyor, takımın bilinirliliği artırması lazım, ver Ian Balina'ya biraz para bak nasıl reklam yapıyor.
full member
Activity: 504
Merit: 120
June 01, 2018, 02:38:51 PM
Surekli yeni borsaya cikiyorlar ama fiyati bir turlu beklenen yerlere gelmiyor. Ceo her hafta baska biryerde bu dunyadan insanlarla bulusuyor. Ilk markete cikacaklari gun cok iddali bir rakam soylemislerdi simdi degeri cok asagilarda

Girdikleri borsalar genel olarak hype yaratabilecek borsalar değil. Binance, bittrex, bitfinex gibi borsalara girecek ki yükseliş başlasın. Bu büyük borsalara girmek için de uygulamanın lansmanını bekliyorlar büyük ihtimalle. Uygulama kullanıma açıldığında büyük borsalardan bir ya da birkaçına da girerse en azından ico fiyatına çıkar diye düşünüyorum.

hocam binance, bittrexde helbiz exchange başlasa bile yine istediği ortamı yakalamama ihtimali var. bakın WPR, fiyatı bir türlü düzelmedi. Helbizin sirkülasyona dahil olmamış 450 milyon tokeni daha var. yani cüzdanlarda bekletiliyor. şu borsalara vereceği paraları balinaya verselerdi daha mantıklı iş yapmış olurlardı.

Tabi garantisi yok ama yüksek hacimli, göz önündeki borsalarda listelenirse olası bir boğa döneminde balinaların radarına girer. Şu anda listelendiği borsalarda çok yüksek hype yakalamadığı sürece yükselmesi zor. Bakalım neler olacağını göreceğiz. Umarım yükselir de yatırım yapanlar kazanır. Türklerin elinde baya token var çünkü Cheesy
member
Activity: 266
June 01, 2018, 01:38:03 PM
Kısa vade için ay sonu ve bu hafta ne olacak hiç bilemiyorum hata yapmaktan korktuğum için dokunmadım.Yükselince de satmıyorum her an herşey olabilir büyük borsa ay sonunda söz verilmişti diye.Doğru mu yapıyorum ? alır başını gider korkusu olmasa eldekini şimdiye çoktan arttırmıştım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
June 01, 2018, 10:29:14 AM
topladıkları paranın bir bölümü ile balinacılık yapsalar ooo belki düzlüğe çıkardı. docademic için günlük 1-2 milyon dolarlık işlem hacmi yeterli. artık hacimli borsaya giriş yapmışsın tamam rahatım olayı yok. balina gelirse pump başlatıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
June 01, 2018, 04:01:08 AM
Sadece borsa açıklanacak diye fiyat yükselmez. Zaten Top 5 diyorsunuz, girebileceği borsalar ortada. Aralarındaki en hacimsiz borsa bile iş yapacak borsa, buna rağmen fiyat yükselmiyorsa insanlar güvenmiyor demektir. Verdikleri sözü tutsalardı şu an Helbiz çok farklı bir yerde olurdu. Yatırımcısını süründürmeye devam ediyor, kaç yıl sonra ico fiyatına çıkacağı muamma.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
June 01, 2018, 03:18:11 AM
Çok hacimsiz oyüzden en ufak satışta fiyat %20-30 etkileniyor, 10 15 ethlık satış emirleriyle fiyatı 2800 2900lardan 2100lere dahi getirdiler, top5 borsa açıklanırsa yakında işler değişir.
full member
Activity: 938
Merit: 115
June 01, 2018, 02:50:03 AM
Buda monetha ya benzeyecek sanırım. Gene de ona da benzese fena olmaz. Çünkü boğa sezonunda onun gibi 3x- 5x yapar kar ederiz, hoş bogada kazandırmayan pek olmaz zaten
member
Activity: 574
Merit: 14
June 01, 2018, 02:48:21 AM
nedense helbizin sonunun bitwhite gibi olacağını düşünür oldum. iconun çok altında ve istediği hacimsel atılımı yapamadılar. 3-4 cent arası uzun vadeli zirvesi olursa eğer 1 centin altına sarkması müthiş kaos yapar icoya ve bountye katılanlarda.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
June 01, 2018, 02:32:59 AM
Tepeden satanlar için iyi fırsat oldu. Düşüş daha da devam edecek gibi biraz daha düşsün almayı düşünüyorum duruma göre. Sadece twitlerle olmuyor bu olay adamların bilmesi lazım
member
Activity: 546
June 01, 2018, 02:23:59 AM
Surekli yeni borsaya cikiyorlar ama fiyati bir turlu beklenen yerlere gelmiyor. Ceo her hafta baska biryerde bu dunyadan insanlarla bulusuyor. Ilk markete cikacaklari gun cok iddali bir rakam soylemislerdi simdi degeri cok asagilarda

Girdikleri borsalar genel olarak hype yaratabilecek borsalar değil. Binance, bittrex, bitfinex gibi borsalara girecek ki yükseliş başlasın. Bu büyük borsalara girmek için de uygulamanın lansmanını bekliyorlar büyük ihtimalle. Uygulama kullanıma açıldığında büyük borsalardan bir ya da birkaçına da girerse en azından ico fiyatına çıkar diye düşünüyorum.

hocam binance, bittrexde helbiz exchange başlasa bile yine istediği ortamı yakalamama ihtimali var. bakın WPR, fiyatı bir türlü düzelmedi. Helbizin sirkülasyona dahil olmamış 450 milyon tokeni daha var. yani cüzdanlarda bekletiliyor. şu borsalara vereceği paraları balinaya verselerdi daha mantıklı iş yapmış olurlardı.
member
Activity: 378
June 01, 2018, 02:17:35 AM
Bundan bir cacık olmaz, kısa vadeyi geçtim en az 1 yıl bekletir ico fıyatına gelmedi bile. Çok düştü fiyatı ve gerçekten beceriksiz bir takımları var.
full member
Activity: 504
Merit: 120
June 01, 2018, 02:16:05 AM

newbie
Activity: 112
Merit: 0
May 31, 2018, 11:49:27 PM
member
Activity: 392
May 31, 2018, 10:16:59 PM
Buralardan toplamaya ben de devam ediyorum güzel hareketler yaptı güzel kazandırdı sağ olsun  Cheesy Uzun vadede daha da çok kazandıracağını düşünüyorum sıradaki boğaya kadar bir kısmına dokunmayacağım.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
May 31, 2018, 04:21:01 PM
Çok güzel alım fırsatı verdi Smiley

az önce topladım hepsini 0.00002200 den Smiley

bir pıçuk milyun oldi Cheesy
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
May 31, 2018, 04:02:58 PM
HitBTC’ye rağmen fiyatının yükselmemesinin sebebi piyasanın genel durumundan kaynaklanıyor. Fiyatı uygun, yatırım yapanlar beklerlerse kazanabilirler, tani sabırları varsa.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
May 31, 2018, 03:37:07 PM
güzel gelişmeler yaşayan bir coin ellerinde bulunduranlar satmakta acele ederler ise zamanı gelince pişmanlık yaşayabilirler.
Pages:
Jump to: