Pages:
Author

Topic: KORA NETWORK SCAM - Token Yaratmamışlar ve Ödeme yapmayacaklarını Açıkladılar - page 4. (Read 1163 times)

full member
Activity: 448
Merit: 107
Az önce cüzdanıma 383 adet KORA token geldi. ??
member
Activity: 364
Merit: 20
Bence bu yaptıkları politik bir olay. Böyle yaparak fiyatı düşürdüler. Alttan toplayıp, ödül kazananlara verecekler ödüllerini. Mesela diw token hala dağıtmadı ödülleri diye biliyorum. İdexte diw tokenin fiyatı yükseliyordu. Ödül dağıtımında önce ciddi dump yer.

hocam bu adamlar zaten bu tokeni üretebiliyor. Dağıtılacak tokenlerin arasında bounty payı belli zaten. Hepsini geçtim daha token falan yakmadılar. Yaptıkları büyük amatörlük. Hala öğrenememişler herhalde bountylerde problem çıkartan projeler belini doğrultamıyor.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Tam bir sahtekarlıktı yaptıkları bir çok emek veren bountyciyi sözleşmeye uymayarak hatta bountyhive ye paylaşımlarımızı yapan hesaplar bot diyecek kadar kafayı yemiş bir proje 1 saatlik bountyhive kullqnıcılarıbıb baskısıyla yerle bir oldu değeri
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bence bu yaptıkları politik bir olay. Böyle yaparak fiyatı düşürdüler. Alttan toplayıp, ödül kazananlara verecekler ödüllerini. Mesela diw token hala dağıtmadı ödülleri diye biliyorum. İdexte diw tokenin fiyatı yükseliyordu. Ödül dağıtımında önce ciddi dump yer.
adam para verip neden alsınki zaten kendisi 0 maliyetle üretebiliyor. bu açgözlülükten başka birsey değil. Nijeryalı herifin yapacagı ico bu kadar olur.
full member
Activity: 602
Merit: 118
member
Activity: 933
Merit: 10
Madem parayı oluşturamıyorsun neden bu kadar zahmete sokuyorlar milleti anlamıyorum. Başta tokatlayacaklardı da sonrasında kaçamak cevap verdikleri için mi doğruyu açıklamak zorunda kalmışlar. Bu tür projeler yüzünden bountyhive gibi sitelerin de güvenilirliği düşüyor ister istemez. Aynı şeyi Cashbag de yapmıştı. Toplanan paraları geri dağıtacaklar mı acaba.

kesinlikle katılıyorum.. burada olayı çözen zaten bountyhive değil ayaklanan bountyciler. eğer bizler ayaklanmasaydık bu olay kaynayıp gidecekti..
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Madem parayı oluşturamıyorsun neden bu kadar zahmete sokuyorlar milleti anlamıyorum. Başta tokatlayacaklardı da sonrasında kaçamak cevap verdikleri için mi doğruyu açıklamak zorunda kalmışlar. Bu tür projeler yüzünden bountyhive gibi sitelerin de güvenilirliği düşüyor ister istemez. Aynı şeyi Cashbag de yapmıştı. Toplanan paraları geri dağıtacaklar mı acaba.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Fiyat çok düşmüş belki ellerindeki bounty tokenlerini satmak için böyle yaptılar şuan alttan toplayıp bountyi bedavaya getirebilirler
full member
Activity: 420
Merit: 100
Proje yöneticilerinin hangi zihniyetle bu tür kararlara vardıklarını anlamak zor, dağıtacakları yüzde projeyi batıracak cinsten bir şey değil, bir de şu var hesap kitap bilmezler mi bunlar baştan vaat verirken.
full member
Activity: 158
Fiyatı bok ettiler şu saatten sonra dağıtsalar ne olur
member
Activity: 406
Merit: 14
Bence alınmaması gereken karar alındı. Bundan sonra firmalara nasıl güveneceğiz veya yine aynı hareketleri yapmayacaklarını nereden bileceğiz. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Emekler yine harap olacak mı?
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Geçmiş olsun katılanlara, bu piyasada emeğe saygı giderek yok oluyor, topla paraları cebe indir sonra bounty ödemiyorum de, çöp olsunlar bir kuruş yatırmam.
full member
Activity: 137
İnsanlara vermeleri gereken paranın 4'te 1'ini verip yaptıkları dolandırıcılığı örtemezler bence SEC gibi kuruluşlar böyle dolandırıcıları denetlemeli..

2300 Ethereumluk bounty dağıtıyorsan 2300'luk buy back yaparsın.. tokenin değeri düştü 4'te 1'ine orospu cocukları
full member
Activity: 616
kora'yı türkiye ekibi bitirmiştir. bu saatten sonra işleri çok zor.. hak ettiğimiz ödülün çok altında bir rakam dağıtacaklarını açıkladı şerefsizler.. fakat gücümüzü gösterdik.

Türklerin gücünü görsünler adiler o kadar uğraş dur sonra vermiyorum oldu canım. facebook twitter makale hepsine girdim nasıl ki onların hardcap yaptırmak için elimizden geleni yaptıysak batırmak içinde elimizden geleni yaparız bu kadar kolay. İnsanları kandırmanın bedelini ödesinler
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Şu kora umarım yok olur. Bu da bounty vermemeyi planlayanlara ibret olur.

Ne güzel memleket ya, veririz diyerek milletin emeğini çal, sonra vermiyorum de çık işin içinden...
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Ben daha dün gördüm sanki telagramda kora kampanyasına katılmak için refer veriyorlardı, ben mi yanlış gördüm.

Hatta Tr bölümündeydi.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Herkese geçmiş olsun, ben de bunlara blog yazmıştım sanırım. Bu kadar zaman geçtikten sonra bir ödeme yapmayacakları belliydi, benim pek umudum yoktu.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
adamların yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Ama forum olarak dayanışma gücünün gösterilmesi çok güzel.
member
Activity: 61
valla büyük scam çıktı, allah yatırım yapanlara sabır versin, bir sürü de emekçinin parasını ödememişler
member
Activity: 392
Merit: 11
Bu kora'ya yatırım yapmayın arkadaşlar benden size tavsiye. Her şeyin söylentiyle spekülasyonla gittiği bir piyasada bu kadar akılsızca bir hamle yapan ekip başarılı falan olamaz. 3 kuruş dağıtmamak için kendilerini sahtekar dolandırıcı konumuna düşüren bir ekip bu. Hardcap yapmasına rağmen hem de.
Pages:
Jump to: