Pages:
Author

Topic: KORA NETWORK SCAM - Token Yaratmamışlar ve Ödeme yapmayacaklarını Açıkladılar - page 8. (Read 1196 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
ben size her zaman diyorum bu piçlerin topladıkları paralara hemen inanmayın..yok 10 milyon yok 20 milyon dolar para topladık hede hödö...bunu teyit etmek lazım...şimdi bu piçler demekki çok az bi para toplamışlarki göt korkusuna token fiyatının ödülcülerin elinde piç olmasından korkuyorlar..

hadi diyelim ki topladıkları para doğru bile olsa ödül programındaki tokenleri vermemek bunların dolandırıcı olabileceğinin en büyük kanıtı..

bountyhive escrow olsa bile bu ve benzeri piçler contract değiştirip yine adilik yapmaya devam edebiliyorlar..en güzeli tokenlerin ico fiyatı karşığında ether almak dağıtım zamanı bu etherler ile tokenlerin takas edilip ödül programı katılımcılarına kazasız belasız  dağıtılması..ufak bi smart contract çözer işi
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Ciddi ciddi ilk katıldığım bounty idi. Bu yaptıkları unutulmayacak, twitter ve telegramdan sorduğumda direkt banlamışlardı. Tudor'un da açıklamasıyla biraz daha dikkatli olacaklardır proje seçerken. Umarım hallolur ama ekip gerçekten ibretlik çıktı yapacak bişey yok.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
O kadar emek verdim imzalarında kaldım aylarca ama duruma bak resmen paraya doymuyorlar hep daha fazlasını istiyorlar fakat communitylerini kaybedince anlayacaklar.
member
Activity: 322
Merit: 23
Bountyhive yeni bir kampanya BAŞLATSIN ve bu karalama, koranın scamını ortaya çıkarma amaçlı olsun. 1 ay sürsün. HERKES katılsın.
Böyle şerefsizlere bu piyasadan ekmek yedirmemek gerekiyor. Rica ediyorum.
full member
Activity: 686
Merit: 111
2 ay imzasını taşımıştım baya bi token bekliyordum Smiley ne diyeyim ki allah belalarını versin karaktersiz piçler.
member
Activity: 182
Merit: 10
Son zamanlarda ya ödül miktarı düşürülüyor ya da ödül hiç dağıtılmıyor. Bounty işi bitti mi diye düşünüyorum bazen. Bountyhive'de bile bu tarz projeler bulunuyorsa buradaki çoğu proje aynisini yapacak. Geçen de yine İmpressio Scam çıktı. Bu tarz vakalar artacak gibi duruyor.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
imza kampanyasına katılan arkadaşlar özellikle çok fazla mağdur oldular. Düzeleceğini sanmıyorum ama umarım düzelir.
bountyhive escrowsuz kampanya yapmamalı bundan sonra. Ama anladığım kadarıyla bunlar token yaratamadıkları için zaten isteseler de escrow olayı olmazdı
full member
Activity: 350
Merit: 105
Yapılan tam bir şerefsizlik. Proje yatırım almasa eyvallah dersin ama proje yatırım alıp hardcap yaptığı halde token göndermemek nedir. Eğer bountyciler yüzünden değer kaybına uğrayacaklarını düşünüyorlarsa eth btc göndersinler. Yazık bir dünya emeği olan insan var.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
yazık gunahtır bountyhive da herkesin odeme bekledigi bir kampanyaydı. Herkes destek verdi hardcap yaptılar. yaptıkları serefsizlik. adam uzun uzun yazmıs basına gelenleri telegram üzerinden bu yavsaklara baskı yapmak lazım
newbie
Activity: 168
Merit: 0
sabırsızlıkla beklediğim en çok güvendiğim projeydi. yazıklar olsun kora ya okadar reklamını yaptırdı şimdi ödülleri vermiyor inşallah batarlar
member
Activity: 462
bu kaçıncı şerefsizlik bounty emekçilerine.. bu tarz şerefsizlere ızdırap olmak lazım arkadaşlar başlıkları güncel tutalım #korascam #koranetwork #scamalert
member
Activity: 504
Merit: 11
Son düzenlediği kampanyaya katılmıştım ama şimdi onu da iptal ettim.
İnsanların emeklerini hiçe sayan ve onların kazançlarının üzerine yatan projeden gelecek paraya tamah etmem. Bu saatten sonra hardcap yapmış olmaları da bir işe yaramayacak. Olan, projelerine gerçekten yatırım yapmış kişilere olacak.
Yazık...
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
Bountyhive bu kampanyaları sitesinde yayınlamadan önce sözleşme falan imzalattırmıyormu? bu işin bir yasal yaptırımı falan yok mu? Böyle kolaysa ben token göndermiyorum demek herkes bizlere reklamını yaptırsın tokenide göndermesin o zaman ne güzel
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Bountyhive ödemelerini yapmadıkları gibi birde başka koldan bounty'e devam ediyorlar. Kandırmaya devam  Huh
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Adamların gözden kaçırdıkları şu ki; kimsenin parası kimsede kalmıyor.

Bu proje şu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa başarılı olamayacaktır. Çünkü bu karakterdeki insanlardan başarı bir girişim çıkma ihtimali yoktur. Bir kere değil, on kere değil hep aynı şey oldu. Böyle uyanıklık yapanlar daima yok olup gitti.

Kampanyasına katılmadım ancak katılan arkadaşlar adına gerçekten üzüldüm, geçmiş olsun.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bountyhive topluluğu buna gereken cevabı vermeli.Günlerce yapılan reklamın nasıl üzerine yatabilirler anlayamıyorum.Bu nasıl yüzsüzlük.
member
Activity: 504
Maalesef bu sektor boyle bir umutla giriyorsun imzasına ama sonunda aylarca bekledikten sonra hüsran oluyor, benım bildiğim son zamanlarda current ve envion da bu şekilde ödeme yapmadılar.
member
Activity: 322
Merit: 23
Düpedüz dolandırıcı çıktılar desenize. İnsanların emeklerine göz koyan hırsızlara yazıklar olsun. Demek kli ekipleri, projeleri karakterleri gibi değersiz ve hiç! Umarım yatırımm yapan yoktur. Bir scam daha!!!
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Birde Bountyhive daki arkadaşların in en beğendiği en çok ilgi duydukları ve iyi gelir getireceklerine inandıkları bir projeydi. Boyunları altında kalsın derdi eskilerimiz. Aynen öyle olsun.

proje iyi , hardcap yaptıda, ekip at hırsızı çıktı. bir para edecek token vardı. bountyhive de o patladı elimizde
member
Activity: 448
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Birde Bountyhive daki arkadaşların in en beğendiği en çok ilgi duydukları ve iyi gelir getireceklerine inandıkları bir projeydi. Boyunları altında kalsın derdi eskilerimiz. Aynen öyle olsun.
Pages:
Jump to: