Pages:
Author

Topic: KORA NETWORK SCAM - Token Yaratmamışlar ve Ödeme yapmayacaklarını Açıkladılar - page 6. (Read 1164 times)

newbie
Activity: 14
Merit: 0
peki bunun sonucu ne olacak, bu adamların sağlam yaptırıma uğraması gerekiyor, türkiyede 500 liraya adam kesiyorlar, yani bunlar milyonları götürdüler
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Bountyhive ekibi de katılımcılarının yanında durdu ve Kora seve seve geri adım attı. Muhtemel bundan sonra pazarlık etmeye çalışacaktır kora ama artık bountyhive ekibinin eli güçlü. Bu olay en çok bountyhive platformuna yaradı.
member
Activity: 61
Merit: 100
evet hocam resmen scam a dönüştürdüler bu işi, bence iyi yerlere gelmesi gereken bir projeydi ama takım çok kötü çıktı
member
Activity: 392
Merit: 11
Adamlar ne güze ya hardcap da yap ama ödemeyeceğiz de. Bountyhive katılımcılarını kutluyorum haklarını aradılar projeyi köşeye sıkıştırıp muhattap alınır duruma geldiler. Umarım Hak ettikleri tokenleri alırlar. Hoş bu saatten sonra koradan bir şey olacağını da sanmıyorum ama.
member
Activity: 322
Merit: 32
Yahu iq sev,yen mi düşük ? Koyun mu yedin keçimi kemirdin arkadaş ?

Binlerce Facebook, Twitter, Forum, Redit kullanıcısı ve yüzlerce makale/video yazarı...

Bunun adı harakiri.

Harakiri Network Grin

Bir çuval inciri berbat eden vizyonsuz hiç bir haltı öngöremeyen bir ekibin projesi hardcap yaptı. Şu saatten sonra ne gönderileceklerin bir anlamı kaldı nede projenin.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Onlarca milyon dolar para toplayıp insanlara verecekleri üç kuruşa içerleyen orospu çocukları bence idam edilmeli. Bir insan nasıl bu kadar aç gözlü olabilir? Yatırımcılarını hiç ettiler hiç!!
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bende Twitter ve Facebook kampanyasina katılmıştım. Zaten bana çok fazla gelen token olmaz ama asıl imzasına girenler çok büyük zararda. Umarım tokenleri gönderirler
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
sıkıntı yok bu piyasa böyle.20 tane kampanyaya girersin üç beş tanesi böyle çıkar.Umudu kaybetmek yok.Gönderseler bile artık eskisi gibi değerli değil kazançlar.Heralde bir 10 dolar civarı gelirdi.Piyasanın pek tadı tuzu kalmadı.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Koranin sözde bounty kampaniyası için o kadar reklam yaptım. Sendeme boşa kürek çekiyormuşum. İnsanların emeklerini çaldılar şerefsizler!!! @Kora_Network #KoraScam #KoraNetwork #KoraGateway #scamalert
full member
Activity: 504
Merit: 120
Ben bunların hardcap yaptığından da şüpheleniyorum artık. Ödül miktarı fazlaysa baştan neden düşünmüyor musunuz bunu da hayvan gibi ödül belirliyorsunuz Cheesy Katılanların çoğu ödül fazla diye çalıştı, paylaşım yaptı, birşeyler yazdı. Dediklerinden döneceklerdir sonunda ama olan projelerinin itibarına olacak. Bountyciler geldiği gibi satmaya çalışacak iyice çakılacak felan.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Bu tarz durumlar başımıza gelmiştir ne yazık ki verdiğimiz emeğin karşılığını alamamak bizi en çok etkileyen ve moral olrak da bitiren durum, yatırımların havuzda toplanıp ICO sonrası proje sahiplerine ve kampanyacılara verilmesi güzel olur fakat bunu tam manasıyla yapan bir oluşum çok yok
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bountyhive dağıtılacak tokenlere escrow hizmeti veriyor değil mi? ico hasılatına da geçici olarak el koysun. ikisinde de dizginler bountyhive de olduğu zaman böyle sıkıntılar çıkmaz. exchange baktım da çince bir şeyler yazıyor. borsa da pek tutulacak gibi değil.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Projenin tanıtımı için çalışanlara vereceğin coinlere haraç kesmeye çalışırsan böyle rezil olursun. Bundan sonra kolay kolay toplanamazlar bence. Fakat projeye para yatıran yatırımcılara yazık oldu malesef.
member
Activity: 308
Merit: 11
Çok üzücü durumlar bunlar. Ama yaşanıyor ve her icoda yaşanmaya devam edecek. %80 başarılı olan bir ico neden böyle dolandırıcılık peşine düşer anlamıyorum. Kora gayet başarılı ilerleyen bir çalışma yaptı değerli hunterleri sayesinde. Şimdi haklarını ödemezse onların tam tersi olur ve çakılır gider. Bir arkadaş yazmış mesela girdiği borsada direk -100 ile girmiş.

sen %2 bounty payını ödemekten çekinirsen işte olacağı bu. İşin kötü tarafı bu adamlar dağıttıktan sonra da kendilerini zor toplayacaklar. Yazık ettiler babalar gibi hard cap yapan icoya. Açgözlülük işte eldekinden de ediyor adamı.
member
Activity: 448
Merit: 33
Kaçıncı boşa giden emek bu. Yazık yazık, kaba bir tabir var yiyemeyeceğin ..... Adamlar bizleri çalıştırıp emeklerimize göz dikiyorlar. Bu adamlar sözlerini daha başlangıçta yerlerse ilerleyen dönemlerde düşünemiyorum bile. Bu proje benim için bitmiştir. x100 para kazanacan deseler bile güvenip almam artık..
full member
Activity: 476
Merit: 100
Çok üzücü durumlar bunlar. Ama yaşanıyor ve her icoda yaşanmaya devam edecek. %80 başarılı olan bir ico neden böyle dolandırıcılık peşine düşer anlamıyorum. Kora gayet başarılı ilerleyen bir çalışma yaptı değerli hunterleri sayesinde. Şimdi haklarını ödemezse onların tam tersi olur ve çakılır gider. Bir arkadaş yazmış mesela girdiği borsada direk -100 ile girmiş.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
okadar insanın emeği var.bir firma daha başından böyle yaparsa nasıl güven verecek insanlara.
member
Activity: 406
Merit: 12
Uğraştırıcı olduğu için sosyal medya kampanyalarına falan katılmıyorum ama bu yapılan düpedüz dolandırıcılık. Adamlar o kadar senin reklamını yapsın, günlerce tweet atsın, makale yazsın. Sonra ödemiyoruz diye açıklama yap. Bunları denetleyen kuruluş falan yok mu? Şikayet edilebilecek her yere şikayet edilmeli.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Hard cap yapan bir proje kendini nasıl mahveder canlı örneği olmuş. Resmen güvensizlik vermişler. Bu saatten sonra zor toparlarlar, olan yatırımcısına olmuş, umarım bountyciler hakettiklerini alırlar.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bu adamların böyle yapacağı belliydi açıkçası. Yok kıl yok tüy diye diye artık borsaya girecekleri güne kadar bahane sundular. Sonra açıklamanın vakti geldi diyip vermicez dediler. Tamamen adilik ve haysiyetsizliktir.
Pages:
Jump to: