Pages:
Author

Topic: KORA NETWORK SCAM - Token Yaratmamışlar ve Ödeme yapmayacaklarını Açıkladılar - page 9. (Read 1163 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Yaptıkları yanlarına kar kalmamalı.Twitterdan destek atalım.
@Kora_Network #KoraScam #KoraNetwork #KoraGateway #scamalert
newbie
Activity: 106
Merit: 0
Tepkimizi twitter ve reddit gibi sürekli göz önünde olan yerlerden yapmalıyız .
Kora tarafından atılan tweetlerin altına sürekli olarak konuyla ilgili yorumlarımızı bırakalım arkadaşlar .
member
Activity: 539
Merit: 20
kampanyasına filan katılmadım ama tam bir o.çoçukluğu bu yaptıkları. token gönderemiyolarsa insanlara eth göndersinler. bunlar gibi yavşaklar yüzünden insanlar piyasadan iyici soğudu. Her platformda rezil edilmeli bence.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bountyhive de iken imzasına katıldığımı zannederek bayagi bir post kasmistim. En az 3 hafta imzasını taşıdım. Daha sonra kampanyalarimi kontrol ederken meğersem dbrain in imzasına katilmisim. Hemen imzayı değiştirdim sonra dbrain dan devam ettim. O vakit çok üzülmüstum Kora iyi iş yapacak gibiydi. Herseyde hayır varmış , ama dbrain daha token yollamadilar ico su haziran 14 gibiydi galiba ne oldu bilmiyorum. Anlayacağınız o da fos çıktı galiba???
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
tam şerefsizlik, yine göte geldik . iyice sıkıldım bu işten . kimin ne yaptığı belli değil. ico para toplamasa , soft capı geçemese anlarımda. adamlar hardcap yaptı. bizim tokenların üstüne yatıyor. böyle ikiyüzlülük olmaz.
member
Activity: 933
Merit: 10
son zamanlarda bu tür şerefsizlikler çok olmaya başladı.. KNT yani Kora Network isimli token scamdır arkadaşlar uzak durunuz. bu tarz dolandırıcılara hadlerini bildirmemiz gerek arkadaşlar! #KoraScam
newbie
Activity: 179
Merit: 0
KoraNetwork emek hırsızlığı yapıyor. Bu haysiyetsizliği bütün platformlarda duyurmamiz lazım
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Bizlerin verdiği emek sayesinde de yatırımlarını topladılar. Şimdi bizim almamız gereken ödülü vermeyeceklerini söylüyorlar.  Burda bountyhive hatası, proje  başlarken token alamıyorsan eth veya btc alarak ödülü kesinliğe kavustutacaksın ve üyelerini mağdur etmeyeceksin.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Kesinlikle katılıyorum .İnsanların emekleri kullanıp reklamlarını yaptırdılar. Bontyhive ekibininde kora network kadar sorumluluğu vardır. Sadece diğer tarafı suçlayarak işin içinden çıkamazlar.  Sonuçta insanlar bountyhive'ye de güvenerek bu kampanyaya girdi. Ortaklıklar veya anlaşmalar yada partnerlik ne derseniz müteselsil sorumludur.
member
Activity: 434
Merit: 16
Merhaba arkadaşlar,

Eminim çoğunuz Kora Network projesinin sonuçlarını ve dağıtımlarını bekliyorsunuz aylardır. Proje ekibinin, Bountyhive yetkililerini, bounty hunterları ve yatırımcılarını sürekli çeşitli bahanelerle oyaladıklarına hepimiz şahit olduk. Lakin onlardan beklediğimiz son şey scam oldukları gerçeğiydi. Kaçacak başka bahaneleri kalmadığından artık son çare olarak token dağıtmayacaklarını açıkladılar. Aslında açıkladır dediğime de bakmayın. Bountyhive CEO'su ''Tudor'' yani forum adıyla ColorlessK uzun uğraşlar sonucunda token dağıtılmayacağı bilgisini aldı ve bunu medium üzerinden duyurdu.

https://medium.com/@tstomff/providing-financial-services-to-2-billion-people-and-underpaying-another-10-000-eb64aa2c40

Hiç kimsenin insanların emekleriyle dalga geçercesine oynamaya hakkı yoktur. Binlerce insan bu projenin reklamına ortak oldu ve duyurusunu yaptı. Bu insanlar sayesinde yatırım topladılar ve şimdi bu ödülleri dağıtmayacaklarını açıklıyorlar.

Bu olayın Bountyhive ekibiyle uzaktan yakından alakası yoktur. Bu tamamen Kora yetkililerinin haysiyetsizlikleridir diyerek takdiri size bırakıyorum.
Pages:
Jump to: