Pages:
Author

Topic: Krediyle/borçla yatırım yapma ! - page 21. (Read 2427 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
April 11, 2018, 05:58:37 PM
Kredi işi biraz sakat bir iş.Bu piyasa da yarını göremiyorsunuz.En güzeli az olsun öz olsun.Eldeki imkanları değerlendirmek.Güzel bir coin yakaladığınızda krediye falan da gerek kalmıyor.Biraz sabır biraz cesaret.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
April 11, 2018, 05:40:24 PM
Çok geçmiş olsun. Ciddi anlam da büyük risk alıp yatırım yapmışsınız. Çok şükür sağlam salim çıkmışsınız. Ama ne olursa olsun, KREDİ ile YATIRIM ÇOK ÇOK BÜYÜK RİSK...
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 11, 2018, 05:39:15 PM
2017 Eylül-Ekim ayı gibiydi kriptoparalardan haberdar oldum ve biraz araştırma yaptıktan sonra bende yatırım yapmaya karar verdim.Fakat bir sorun vardı, elimde hiç sermayem yoktu.Bende gözümü karartıp garanti bankasından kredi çekmeye gittim maximum 25 bin lira kredi vereceklerini söylediler.Krediyi çektim hemen koinimden üyelik açıp btc aldım o zaman herkes poloniexi tavsiye ettiği için oraya gönderdim.Bismillah deyip işlemlere başladım.Her işlemi detaylı yazmadan sadede geleceğim.Bata çıka ve bountylerin yardımıyla elimdeki miktarı arttırmayı başardım.Sadece taksit zamanları para çekip yoluma devam ediyordum.Fakat son düşüşler herkesde olduğu gibi benimde moralimi baya yıprattı ve geceleri bile uyuyamaz hale gelmiştim ya yükselmezse bu borcu nasıl öderim diye düşünmeden duramıyordum, sonunda dayanamayıp 400 dolardan elimdeki ethereumların birazını sattım ve krediyi kapattım.Şimdi kafam rahat ama o düşüşlerdeki stres çok kötü etkiledi ve çevremdekiler bile fakına vardı.Yinede kendimi şanslı sayıyorum çünkü elimdeki parayı 5 e katlamayı başardım hatta zirvede satsam çok daha fazla edecekti.
Şimdi ben paramı katlamama rağmen borcum olduğu için yaşadığım stresi size anlatamam, çok berbat bi durumdu.Anaparadan zarar etsem çok çok daha kötü olurdum eminim.Eğer çelik gibi sinirleriniz yoksa sakın ola borca falan bulaşmayın, kendinize ve çevrenize yazık etmeyin.

Senin sansın 2017 de girmen olmus ozaman boga sezonuydu zaten listeden o piti piti yapıp rastgele coin secsen 5x yapardı ben o dönem hangi coine yatırdıysam 3-5x yaptı. Şanslıymısınki gaza gelip bu sene ocakda baslamamıssın çünki elinde ancak 2bintl para olurdu
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
April 11, 2018, 05:18:50 PM
Siz şanslı olan nadir insanlardansınız. Kredi ile Borç ile girmek ciddi anlam da çok büyük bir risk. Eliniz de kendi paranız var ise battığında da en azından sabredecek kadar vaktiniz var. Ama kredi olunca, onun ödeme zamanı var. Onu düşünüyorsunuz.
member
Activity: 294
Merit: 11
April 11, 2018, 05:07:57 PM
Evet bu tecrübelerle öğrenilmesi gerekilen bir durum değil. Her zaman ihtiyacımız olmayan parayla girmek lazım. Bizi zorlayacaksa hiç girmemek daha mantıklı. Bence bountyler ile 3 ay geçirip sonra 500 usd ve üstü değerinde altcoinleri eth'ye çevirerek girmek daha iyi sermayesiz kişiler için. Siz 25 bin lira kredi çekebiliyorsanız kendinizi azıcık zorlayıp o parayı atabilirdiniz ama risk almayı tercih etmişsiniz. Siz şanslıydınız diyelim çünkü piyasaya başta girerken çok bilginiz olmadığını farz ediyorum şanslı olmayacak arkadaşlar parayı kaybeder.
member
Activity: 238
Merit: 10
April 11, 2018, 05:07:35 PM
Hele evliysen çocukların varsa en tehlikelisi o borç ile başlayıp trade yapmak. Katlama gibi bir ihtimalin var ama ya kötüsü olursa elinde olmayan sebepler ile. sadece sen değil bütün ailen zarar görecek.
full member
Activity: 420
Merit: 100
April 11, 2018, 05:06:47 PM
Riske girerek parayı katlamışsınız tebrikler ama para kazanmanız birazda girdiğiniz dönemle alakalı.Eğer o krediyi ocak ayında çekip girmiş olsaydınız muhtemelen zarar yazacaktınız.Yani binevi şansınız yaver gitmiş diyebiliriz.Sattıklarınız içinse bence üzülmeyin sonuçta elinizde daha fazlası var bundan sonra daha rahat hareket edeceğiniz için kazanma ihtimaliniz fazla görünüyor
full member
Activity: 350
Merit: 106
April 11, 2018, 04:48:15 PM
Piyasa  20 milyar dolarken borçla girip zengin olanda biliyorum , piyasa 500-600 milyar dolarken girip batanda tanıyorum . EVet zengin olabilmek önemli ama hayatını karatmaya değmez .

Aynı şekilde insanlarla bende tanıştım.Bende batmadım çok şükür ama o düşüşteki moral bozukluğu ve borç olmasından kaynaklı yaşadığım stresi anlatmak için konuyu açtım sadece.şuan borç harç kalmadığı için daha rahat ve hafiflemiş hissediyorum  Smiley
full member
Activity: 686
Merit: 111
April 11, 2018, 04:46:57 PM
Parayı 5e katlamak gerçekten güzel sevindirici bi haber umarım herkes sizin gibi sabırlı ve kararlı olur
hero member
Activity: 784
Merit: 500
April 11, 2018, 04:42:14 PM
Piyasa  20 milyar dolarken borçla girip zengin olanda biliyorum , piyasa 500-600 milyar dolarken girip batanda tanıyorum . EVet zengin olabilmek önemli ama hayatını karatmaya değmez .
full member
Activity: 350
Merit: 106
April 11, 2018, 04:37:09 PM
2017 Eylül-Ekim ayı gibiydi kriptoparalardan haberdar oldum ve biraz araştırma yaptıktan sonra bende yatırım yapmaya karar verdim.Fakat bir sorun vardı, elimde hiç sermayem yoktu.Bende gözümü karartıp garanti bankasından kredi çekmeye gittim maximum 25 bin lira kredi vereceklerini söylediler.Krediyi çektim hemen koinimden üyelik açıp btc aldım o zaman herkes poloniexi tavsiye ettiği için oraya gönderdim.Bismillah deyip işlemlere başladım.Her işlemi detaylı yazmadan sadede geleceğim.Bata çıka ve bountylerin yardımıyla elimdeki miktarı arttırmayı başardım.Sadece taksit zamanları para çekip yoluma devam ediyordum.Fakat son düşüşler herkesde olduğu gibi benimde moralimi baya yıprattı ve geceleri bile uyuyamaz hale gelmiştim ya yükselmezse bu borcu nasıl öderim diye düşünmeden duramıyordum, sonunda dayanamayıp 400 dolardan elimdeki ethereumların birazını sattım ve krediyi kapattım.Şimdi kafam rahat ama o düşüşlerdeki stres çok kötü etkiledi ve çevremdekiler bile fakına vardı.Yinede kendimi şanslı sayıyorum çünkü elimdeki parayı 5 e katlamayı başardım hatta zirvede satsam çok daha fazla edecekti.
Şimdi ben paramı katlamama rağmen borcum olduğu için yaşadığım stresi size anlatamam, çok berbat bi durumdu.Anaparadan zarar etsem çok çok daha kötü olurdum eminim.Eğer çelik gibi sinirleriniz yoksa sakın ola borca falan bulaşmayın, kendinize ve çevrenize yazık etmeyin.
Pages:
Jump to: