Pages:
Author

Topic: Kripto paralar yıkılsa hepsi patlayıp gitse ne olur? - page 2. (Read 780 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Çoğu zaten patlayıp gidecek, okadar zaman icolar yapıldı bisürü paralar toplandı şimdi ortada hiçbişey yok neredeyse hepsinde, bu projeleri patlamış olarak da düşünebiliriz çoğu uzak olmayan zamanda bırakır gider projeyi, geriye sağlam takım ve projeler kalacaktır.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Bu teknoloji bi yere gitmez merak etmeyin ama bu krito projelerinin %99 u zaten çöpe gidecek onun için merak etmeye veya üzerinde düşünmeye gerek yok çünkü zaten olacak.  Grin

size katılıyorum
member
Activity: 322
Merit: 32
Dogecoin şaka olabilir ama demek ki insanlar benimsemiş. İnsanlar troll şeylerden hoşlanıyorlar Dogecoinde trolleme açısından çıksada ile bir hikayesi var. Yeni çıkan projelerin o kadar bile bir hikayesi yok artık.

Çok iddialı özellikleri olupta Dogenin yarısı olamamış coinler var.

Yılda 1-2 kez 2x yapıyor sevinidiriyor yatırımcısını.

Piyasada bütün coinlerin özelliklerini tek bir coine toplayıp bedavaya yakın transfer edebilsende ilk 10 a giremezsin ki örnekleri var.

Bir hikaye lazım o da Dogede mevcut.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Kriptoparalar dan bir çok patlama oldu zaten hatta fiyatları neredeyse sıfıra yaklaşan coinler var. Ciddi bir sirkülasyon var dikkat etmek lazım arada kayıp gidilebilir.

Güzel bir açıklamayla farklı bir bakış açısı. Bir ara POLIS diye bir token çıktı rağbet gördü. Sonra team kayıplara karıştı falan.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Kriptoparalar dan bir çok patlama oldu zaten hatta fiyatları neredeyse sıfıra yaklaşan coinler var. Ciddi bir sirkülasyon var dikkat etmek lazım arada kayıp gidilebilir.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Yerine mutlaka yeni bir akım çıkarırlar. Kripto para olmadan önce ne vardı ki, altın döviz, şimdi seçenekler çoğaldı. Hatta kripto paralar kendi içinde o kadar çoğaldı ki bir süre alternatif para oluştu ama bunları çoğu çöp beş para etmez paralar.
full member
Bu teknoloji bi yere gitmez merak etmeyin ama bu krito projelerinin %99 u zaten çöpe gidecek onun için merak etmeye veya üzerinde düşünmeye gerek yok çünkü zaten olacak.  Grin

Buda bir bakış açısı tabi.
jr. member
Activity: 308
jr. member
Activity: 532
Bu piyasa kolay-kolay patlamaz, patlayamaz! En azından patlaması için bitcoinin yok olması gerikir ki, şu anda bu pek mümkin diyil.
member
Activity: 546
Merit: 10
patlayıp gitsenin karşılığı yatırımcısı, madencisinin olmaması demek. bu ne kadar uç olası bir ihtimal farkındayız herhalde. 1 bitcoin atıyorum 0.0001 dolar olsa bu patladığı anlamına mı gelir. her zaman düşük fiyatları avantaj görüp de bundan kar elde etmek isteyen balinalar olacaktır.   haa tokenlerin çoğu patlayacak, çöp olacak onda sorun yok. ama icoların sayısı daha fazla o nedenle mevcut kripto paralar da artarak devam eder bu ivme ile 5k 10k neden olmasın.
full member
Yok olma ihtimali yok gibi gözüküyor ama yok olacak kadar daha diplere düşme şansı var yada bitcoinden sonra gelen ethereum ripple veya başka top 10 daki coinlerin yok olma şansları bana çok geliyor şuan için ama tüm piyasa için bunu düşünmüyorum bile.

Buda başka bir bakış açısı evet çoğu çıkan coinlerin yok olma ihtimali olabilir.
full member
Valla bitcoin tamam da dogecoin neden ayakta kalsın ki ona gelmeden eth neo xrp falan var dogecoin çok saçma olmuş bence.

Yani başta da dediğim gibi Dogeci değilim. Nedeni ise insani bir dokunuşun olması. Değerlenir kesinlikle diye bir şey de ileri sürmüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Valla bitcoin tamam da dogecoin neden ayakta kalsın ki ona gelmeden eth neo xrp falan var dogecoin çok saçma olmuş bence.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Yok olma ihtimali yok gibi gözüküyor ama yok olacak kadar daha diplere düşme şansı var yada bitcoinden sonra gelen ethereum ripple veya başka top 10 daki coinlerin yok olma şansları bana çok geliyor şuan için ama tüm piyasa için bunu düşünmüyorum bile.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Böyle birşey olacağını düşünmüyorum.Şuanki rakamlar bile bence çok düşük rakamlar.Kripto Piyasası yükselme yaptığında bu rakamları bir daha göremeyeceğiz.
jr. member
Activity: 168
Bu dediğimiz elbette bir gün olacak ama ne zaman. Bu konuda sıkıntı yaşamamak için bitcoinden vazgeçmemek gerekiyor. Alt coinlere hiç girmemek gerek. Yoksa elbette bir gün üzülürsünüz
full member
Kripto piyasası öyle kolay kolay patlamaz hadi patladı diyelim Bitcoin ve doge demişsiniz. Doge nin yerine geçecek daha birçok coin var bence.

Örnek verebilirsiniz. Yani başta da dediğim gibi Dogeci değilim. Nedeni ise insani bir dokunuşun olması. Değerlenir kesinlikle diye bir şey de ileri sürmüyorum.
full member
Olacak bir şey değil dünya düzeninde kriptoların yeri büyüyor. Ancak Kripto paralar yıkılsa gitse öncelikle dünyanın sonu değil derim, bu piyasada tüm parasını tutanlar için yıkım olur ama zamanla her şey geçer gider.

Farklı bir bakış açısı ama gayet mantıklı. Büyük paraları olanlar daha çok düşünmeli haklısınız Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Olacak bir şey değil dünya düzeninde kriptoların yeri büyüyor. Ancak Kripto paralar yıkılsa gitse öncelikle dünyanın sonu değil derim, bu piyasada tüm parasını tutanlar için yıkım olur ama zamanla her şey geçer gider.
member
Activity: 756
Merit: 16
Kripto paraların yıkılıp gitmesi çok zor bişey ha olurda böyle bir durum gerçekleşse insanlar büyük zarara ugrar bu yüzden zor bir ihtimal olarak görüyorum
Pages:
Jump to: