Pages:
Author

Topic: Kutup Ayısı Piyasada Dikkatli Olun.!!! - page 10. (Read 2472 times)

newbie
Activity: 40
Merit: 0
Gittikçe daha fazla düşürüyorlar farkında mısınız bilmiyorum da, çok dip demiştik öldü fiyatlar demiştik sonrasında nisanda bi göstermelik artışlar oldu, sonra dip ölü dediğimiz fiyatların dahi yarısına geldiler.

aslında bizim altcoinler birer malcoin. hiç birinin bi iradesi bi piyasada agırlıgı yok. alayı bitconin peşinde dolaşan pireler. düştü düş çıktı çık. ethereum bile.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Gittikçe daha fazla düşürüyorlar farkında mısınız bilmiyorum da, çok dip demiştik öldü fiyatlar demiştik sonrasında nisanda bi göstermelik artışlar oldu, sonra dip ölü dediğimiz fiyatların dahi yarısına geldiler.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu ayı oğlu ayı piyasası bitmedimi halen?  Grin Boğanın ayak sesleri geliyor galiba ama tuzakda ola bilir. Hafta sonuna kadar btcnin fiyatı 7400 dolardan aşağı düşmezse boğa sezonunun geldiğini söyleye biliriz.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
işte 1-2 hafta ağır ağırda çıksa zaten olay biter boğa olur bence 2-3 günde günlük hacim artışı iyi para girişi gereklilik arz ediyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bundan sonra boga olur veya sadece nısandakı gıbı kucuk caplı bır yukselıs olur, onları fırsata cevırmek lazım yoksa cok uzun sureler boyle bosa beklerız, nerde hodl yapcanı nezaman btcye gecılmesı gerektıgını kestırmek lazım.
sr. member
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
hodl yapmaya devam illa bir gün gelecek boğa sezonu umarım fazla beklemeyiz alım yapmayı düşünüyordum ama 1-2 gün piyasayı gözlemleyeceğim.
newbie
Activity: 89
Ben bundan sonrası için patlama bekliyorum, sadece his ama  Grin
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
evet 2gün yükseldi bakalım devam edecekmi görecez yoksa paraları geri çekip fiyatları gene aşağımı çekecekler...
member
Merit: 12
Stock
temkinli olmakta fayda var belli olmaz birde gaza gelip coin alanlar var haldır haldır çıkış olurken  bu fiyatlardan yarın kar satışı olursa adamın elinde patlar coinler. Grin
jr. member
Activity: 252
Bitcoinde 6850 üzeri görülmeden kutup ayısı piyasası bitmeyecek gibi, fakat kırılma yakın.
jr. member
Activity: 126
Bir balina çılgınlık satıp 7.000 üzerine kadar satış yapmazsa trend dönüşümü gerçekleşti diyebiliriz.
newbie
Activity: 20
Ayı piyasası artık yerini kutup ayısı mı oldu. Yeni yeni terimler ortaya çıkıyor galiba.

Ama sanırsam herkes çok fazla aceleci. Herkesin amacı kısa zamanda ana paramı katlayayim. Risk olmasın mutlu etsin olmuş.
Biraz fazla olmuş. Amacımız hold ise bu süreyi 3 4 ay olarak belirlemeyelim daha uzun süreler olsun 6 ay 8 ay belki daha da uzun. Haa şansınız yaver gitmistir doğru zamanda eth alıp satmissinizdir sonrasında bnb al sat ile karı belki bir yılda yapacaginizdan da daha fazla yapmış olabilirsiniz ama bu aylarca beklersin bir kere olur.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Haberlere rağman haala yükseliş gelmedi. Bence tehlikeli bir yerde. 7500usd en azından geçilmesi lazım. Kar satışları da gelir arada. Millet yoruldu beklemekten
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
ETF ve olumlu beklenti her şeyi pozitife geri çevirdi. Kısa bir süre daha çalkantılı olacak ve Ağustos başına kadar yükseliş devam edecektir diye düşünüyorum. ETF'den gelecek haber çok önemli. Oradan olumlu bir şeyler gelirse en büyük boğayı görebiliriz. Eğer haber olumsuz olur ve ret gelirse ayı içimizden geçer.
newbie
Activity: 25
Artık ayı gitsin boğa gelsin özletti.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Görünen şu oyun büyük sabırlı olan elbet kazanacak sabırlı olmayanda zarara satıp pılıyı pırtıyı toplayanlarda var yok değil sitede kimisi konu açıyor adam elindeki nano s i 250 tl ye  satıp işi bırakıyor bıkmış demekki belkide borçla bu işe girdi. Tongue
Allahtan elimdeki para le girdim zarar etsek gene zarar benim birde borç olsa tam hapı yutucaz yani.

Bizde zarardayız hemde öyle böyle değil aylardır aldığım coinleri izleyip duruyorum dünkü çıkışta birazını sattım nasılsa balinalar   2-3 aydır aynı olayı yapıyor 2-3 gün fiyatları zıplatıp sonra düşürüp alttan alıp elindeki coin sayısını çoğaltıyor.Düşünc ealıcaz artık 2-3 güne gene % 10-20 düşürürler..  Grin

Geçen biri konu açmıştı dogecoin ne oldu diye işte anasının nikahı oldu diyorum dünkü çıkışla bugün yaklaşık %17-18 prim yapmış yani. Grin Grin
götüren neler götürüyor.

Dogecoin  $0,002870 USD (17,51%)
0,00000043 BTC (12,82%)

https://coinmarketcap.com/currencies/dogecoin/
member
Activity: 196
Merit: 10
Düşüş arttıkça olumsuz haberlerin de ardı arkası kesilmediği için moraller daha da bozuluyor ancak piyasanın geleceği ortada bu nedenle umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini düşünüyorum. Şu ortamda beklemek yapılacak en iyi hamle bence.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
subatta baktik dusus basladi mart nisan dusuyor o zaman mayis da cikmak lazimmis bu piyasadan arkadas Smiley ne cektik be
member
Activity: 378
Merit: 11
Ben daha kötü olacağını düşünüyorum şu an tekrar ayı tuzağı kuruluyor herhalde, böyle böyle zaten altcoinleri eritiyorlar. Eth bazlı 20 ye düşmüş mayısta elimdeki token diyorum oha çok düştü satılmaz, şu an bakıyorum 7 olmuş. Daha ne düşecek derken yarın öbür gün 3 olacaktır. Her geçen ayı mumla arıyorum resmen
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
bu emekleme döneminde bile bu kadar dökme hareketi yapılıyorsa ileride neler olacak kim bilir? ya gerçekten uçacak kaçacak ve ya alayı shitcoin olacak gibi! kötü senaryoyu aklıma getirmemeye çalışıyorum, kendimce argümanlar üretiyorum, umutla bekliyorum, günler haftaları aylar yılları kovalıyor. biz buradayız, şimdilik....
Pages:
Jump to: