Pages:
Author

Topic: Kutup Ayısı Piyasada Dikkatli Olun.!!! - page 11. (Read 2472 times)

hero member
Activity: 931
Merit: 500
6.270 civarı bugünkü gibi bir yükselişi tahmin ederek bitcoin ve bir kaç altcoine girmiştim, bu ayı korkusundan ani dönüş olacağı kafama öyle kazınmış ki cüzzi bir kârla arkama bakmadan kaçtım resmen Grin
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bugün ki yükseliş sonrası 6.850 direnç noktası aşılırsa kutup ayısı piyasasının sonuna geldiğimizi söyleyebiliriz.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Bu gün hiç değilse biraz düzelme var gibi ama tabi haftlalardır aynısı oluyor tabiri caizse bir ileri iki geri gidip duruyoruz ama ben geçen senekine benzer bir döngünün yaşanacağını düşünüyorum yanılmam inşallah
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Anladığım kadarıyla indirgenemeyecek kadar bir kayıp var bu düşüş evresinde, birçok işi yatırımını yaptığı durumalrda kayıpda edebiliyor bu işin riski de bu ya zaten. O yüzden elimizdeki değerlerimizin üzülmeyecek kısmını yatırım olarak kullanmalı yada yatırımın yükselişi devam ederken parça parça bozdurmalıyız. Tabii tekrarı mümkün olursa
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bahtsız bedevi olduk bekleye bekleye. Bu boğa ne zaman gelecek . Sabır sabır kayıp yüzde altmışı geçti . Satmıyorum   beklemeye devam
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Tam yazın ortasındayız, insanların bu tarihlerde çok da yatırım yapacağını sanmıyorum. Ama tabi farklı bir borsada ticaret yaptığımız için her an her şey olabilir. Kişisel beklentim g20'de bir şey olmazsa, Aralık'a kadar böyle gider.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Bakalım geçen seneki döngüyü takip ederek yıl sonuna doğru yeni bir yükseliş trendi başlayacak mı? Şuanki durum itibariyle durum hiç açıcı gözükmüyor maalesef, arka arkaya gelen borsa hack olayları da fiyatlara iyice dip yaptırdı, umarım bu günleri geride bırakırız bir an önce.
member
Activity: 448
Kutup ayısını mısırın en sıcak çöllerine atıcaz inşallah 1-2 ay içinde görücem ben o ayıyı büyük toplantılar haberler gelsinde o zaman o ayı kalıcakmış triple bull gelcek
newbie
Activity: 57
Aynen öyle piyasa bu kadar düşükken balinalar zaten satmanızı istiyor acil bir şey olmadıkça yerinizde kalın satmayın sakın.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
hafif bir çıkış var ama sonra gene iniş.....
newbie
Activity: 266
valla ayı ayı dedik bir türlü gitmedi, boğa bekliyoruz ama gelmiyor, ne olacak bu btc nin hali
member
Activity: 182
Kazanma hevesiyle bu piyasaya girdik, hep bir umutla bekledik boğa sezonunu tam sekiz ay bitti hala birşey yok ortada. Karikatür çok güzel olmuş kutup ayısının kucağında kaldık kalkamıyoruz.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Bu sıcaklarda hepimizi kutup ayısı sevdi zaten, sevmeye de devam ediyor. hepimiz bedeviyiz.
newbie
Activity: 84
trajikomikliğin resmi olan bir paylaşım olmuş. kahkaha atacağım ama atamıyorum.
member
Activity: 364
boğanın sonbahar gibi geleceğini düşünüyorum umarım daha kısa sürede gelir ama gidişat hiç onu göstermiyor
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Maalesef bu yıl bazında müthiş bir yükseliş olacağını gösteren ciddi emarelere rastlanmıyor, arada bazı zengin tipler ya da ceolar falan çıkıp yıl sonu için yüksek hedef gösteriyor o kadar, beklemek daha faydalı bu dönem benim için, yeni alım yapmam, adet çoğaltma fırsatlarını kullanıyorum mümkün olduğunca.
sr. member
Activity: 924
Piyasayalara bakınca boğa'nın bir süre daha tatilde kalacağını düşünüyorum. Elbette ufak çıkışlar olmaya devam edecektir lakin boğa değil ancak buzağı olur. Smiley
member
Activity: 280
Gelsin artık boğa sezonu dibin de dibini gördük. Hiç kıpırtı olmazmi yahu.  Umarim Temmuzda bu durumdan kurtuluruz.
sr. member
Activity: 504
Neye dikkat edeceğimizi bilemiyoruz artık öyle bir durum gerçekleşti, kafayı sıyırmakta herkes portföyler eridikçe, ne olacaksa olacak artık riski biz aldık neticede umarım son gülenlerden oluruz.
newbie
Activity: 154
Son bitcoin alımlarımı 6800 civarından, son altcoin alımlarımı da 6200 civarından yaptım.
6000 in altını salsa bile güçlü bir şekilde toparlanacağını düşünüyordum olmadı.
Pages:
Jump to: