Pages:
Author

Topic: Kutup Ayısı Piyasada Dikkatli Olun.!!! - page 12. (Read 2470 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Bahtsız bedevi yıl çölde kutup ayısı yapar misali. Gerçekten şu zamanda ki ayı ancak kutup ayısı olabilir. Sabırla bekliyorum. Yapacak birşey yok. Komple altcoinlerde bekliyorum. Fırsat buldukça nep5 tabanlı depoluyorum. Hodl a devam
member
Activity: 406
Merit: 10
Piyasa çok fena kilitlendi, daraldı ve yerinden kıpırdayamıyor. Çok büyük bir gelişme olması lazım ki 10,000 USD üzerine atabilsin kendini. Gördüğüm kadarıyla hold ağır basıyor yatırımcılarda. Geçen sene medyanın gazıyla giren amatörler panik satışı yapıp çıkmış olabilirler. Yeni girecek olanlar da ürküyorlar. O yüzden de çarklar dönmüyor artık. Medyanın da ilgisi azaldı. İçerde kalanların çoğu sabırlılar ya da profesyoneller olabilir. Taze yatırımcı + sağlam gelişmeler lazım umutlanabilmek için...

Piyasaya güven gelmesi için G20 den yapılacak açıklamalar önemli. İyi haber medya desteği ile hareketin tetikleyicisi olabilir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Piyasa çok fena kilitlendi, daraldı ve yerinden kıpırdayamıyor. Çok büyük bir gelişme olması lazım ki 10,000 USD üzerine atabilsin kendini. Gördüğüm kadarıyla hold ağır basıyor yatırımcılarda. Geçen sene medyanın gazıyla giren amatörler panik satışı yapıp çıkmış olabilirler. Yeni girecek olanlar da ürküyorlar. O yüzden de çarklar dönmüyor artık. Medyanın da ilgisi azaldı. İçerde kalanların çoğu sabırlılar ya da profesyoneller olabilir. Taze yatırımcı + sağlam gelişmeler lazım umutlanabilmek için...
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
kutubu falan bilmem de acaba elimizde ciddi ciddi bir şey kalmayacak mı diye soruyor insan. bir tanesi bile yükselmez mi arkadaş ya!
her aya bir hayvan ismi koyup koyup en sonunda bize koyacaklar gibi hissediyorum.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Piyasada belki düşüşün son günlerini yaşıyoruz. (umarım)

6-7-8 Temmuz tarihleri önemli yön tayini olabilir. Ya batarız ya çıkarız.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Ya şimdi şöyle bir durum var piyasada  kutup ayıları illaki var ve olacak. O kadar çok.dustu ki BTC eth alt coinler yani bu fiyatlardan almak lazimmi degilmi karar veremedim açıkçası. Birde terste kalanlar için elinizdekini satın ve düştükçe tekrar alın. En azından elinizdekini çoğaltma olursunuz bu durumda. Ben genelde öyle yapıyorum. Zararı daha az yukselmede bile cikartabiliyorum bu şekilde.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
bence olayı fazla büyütüyoruz. taş patlasa 1000 dolara düşer oraya gelinceye kadar mining yapacak olanlar iyice makinelerini rafa kaldırır, satar. ben aceleci değilim. bunlar öyle bir olumsuz şart oluşturur ve uzatır ki hayaliniz durur. geçmişte bolca yaptılar.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
terste kalanlara tek tavsiyem satmayın kardeşim.elbet çıkacak zaman belli değil ama işte zarar ada satıpda iyice dibe doğru gitmekte hiç mantıklı değil.Helede çakalları zengin etmenin alemi yok yani.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
elbet piyasa toparlanacak ama biraz sabırda lazım tabi elinde nakit olanlarda yatırım yapmayı düşünebilirler ben neonun biraz daha düşmesini bekliyorum iyi miktarlarda yatırım yapacağım
full member
Activity: 490
Merit: 105
benimde fikrim bu yönde balinalar piyasaya daha çok hakim olmak için olabildiğince çok topluyorlar o yüzden satmamakta fayda var derim.
newbie
Activity: 140
Hakikaten çöldeki kutup ayısı durumuna düşürdü piyasa. 10000usd ye geldiğinde herkes ümitliydi fakat şu anda kalmadı. Hareketsizlik devam edecek gibi duruyor
full member
Activity: 420
Merit: 100
Çölde kutup ayısının piyasaya uyarlaması güldürdü  Grin
Boğalarda yaz tatilinde, özel dizayn edilmiş teknelerinde orası senin burası benim keyif çatıyorlar madem bizde çok şey etmeyelim hayat her şeye rağmen devam ediyor.
member
Activity: 539
Merit: 20
Oturan boğa sezonu oldu mubarek Smiley tam bitti düzeliyor derken yeni bir darbe yiyoruz. Artık yükseldiği zaman değilde düşmediği zaman şüpheleniyoruz.
member
Activity: 322
Merit: 32
Piyasalar kan gölü Ethereum 400 dolar bandında aşağı göz kırpıyor, Neo 28 dolara düşmüş.

sr. member
Activity: 784
Merit: 259
yazın boğa gelme ihtimali gerçekten çok zor. ama imkansız değil. yaz ayları tatil ayı olmakla birlikte genelde büyük yatırımcıların dinlendiği zamandır.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Zararı da göze alarak bu piyasaya giriş yaptık. Herkes bunun bilincinde olmalı. Yükseliş döneminde de zarardaydık bu dönemde de zarardayız. Bu işi bilmiyorsak bekleyip zararımı çıkardıktan sonra az miktar parayla yapmak en mantıklısı.
newbie
Activity: 182
Temmuz ve Ağustos aylarında kızgın boğalar kutup ayısını çölün dışına kadar kovalayabilir.
member
Activity: 392
Merit: 11
Dikkatli olma zamanı geçti Artık olan oldu kayıplar had safhaya ulaştı. Bundan sonra dikkatli olmaktan ziyade yükseliş emarelerini gözlemlemek gerekir. Buradan alsak bile hemen her coinin kar ettireceği gerçek.
newbie
Activity: 182
aman çok güzel battık, ne battı, çok battık. böyle karikatür vardı.

Önümüzdeki en az 3 ay dump devam eder. Hatta sene sonu ve biraz da ilerisine kadar. dump devam ettiği taktirde 1-4 bin dolar arasında bir yerde dip yapmasını bekliyorum. O tarih neresi ise ondan da bir, iki sene daha ekleyin ve tarihi zirveler inş o vakitler gelecek.
newbie
Activity: 171
valla bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı sikermiş derlerya, bizimki de o hesap millet girdi zengin oldu biz girdik tık yok nasıl işse anlamadım
Pages:
Jump to: