Pages:
Author

Topic: Kutup Ayısı Piyasada Dikkatli Olun.!!! - page 9. (Read 2470 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bu piyasaya giren adam niye elindeki coini zarara satsın ki? Uzun vadeli Holdcu olur bence. Satanlarda sanırım madencilik yapanlar. Fiyat onun için düşüyor bence. Arkadaşa katılıyorum. Elinizdeki coin 4 kat bile düşse sakın satmayın. İlerde bakarsınız 20 kat değerlenmiş. O zaman satarsınız. Onun dışında kutup ayısı karikatürün şahaneydi. 😃
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
bugün btc de başlayan düşüle zaten diğerleride bahaneye bakıyor çoğu kırmızı.
kısaca silkelemeye devam...
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bu süreçte fırsatları değerlendirmek gerekir,  bitcoin 3 defadır 6k ya inip 10kya çıkıyor, bu süreçte çok iyi alım satım yapılabilirdi, bu süreç böyle devam edebilir hala.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
pes etmemek ve sabır etmek çok önemli bu piyasada bana kalırsa beklemek gerekiyor
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
daha önce 2 senelik düşme periyotları oldu, çok pes eden vazgeçen satıp piyasadan çıkan oldu. satmayıp bekleyen ve fırsatları takip edenler şimdi iyi durumda ve zenginliğin tadını çıkarıyor.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Ayı piyasasının bu kadar uzun süreceğini hiç tahmin etmemiştim bu ayı piyasasında sermayemin büyük bir çoğunu maalesef kaybettim.Umarım boğa bir an önce gelir ve toparlamaya başlarım elimdekileri.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Bitcoine eşdeğer bir hızda altcoinlerin yükselişinde gerçekleşmesini isterdim ama halen markete para girişi olayı kısıtlı, altcoinlerden de bitcoine geçiş var belli ki, neyse bitcoini yeşil görmekte güzel.
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
bence de maniplere yem olmayalım bu canavarı biz besliyoruz bazı zamanlarda bizim paniğimizden ve zayıf yönlerimizden yararlanıyor bu oyuna gelmeyelim.
full member
Activity: 567
Merit: 148
boğa geldi, birden bire pizarda hacim ve marketcap büyüdü. artık kötü günlerin sonuna ve parlak günlerin başlangıcına geldik. ayı sezonunda portföyüne sahip çıkan, bu dönemi  az kayıpla atlatanlar gene büyük deneyim kazandı ve şimdi kazanç sağlamak için sabırla gelişmeleri takip etmeli.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Açıkcası paramın bir bölümü btc de olduğu için dolar olarak kardayım bu süreçte ama altcoinler bu kadar fazla düşmesinden dolayı çok huzurlu değilim.Umarım yakın zamanda altcoinlerde de bir kıpırdama görürüz.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Boğa  geldi ama bize yine boğanın malafatı denk geldi . 😅 arkadaş düşüyor, çıkıyor,  yatay seyrediyor yine altlar düşüyor arkadaş!!  bunun matematiği filan yok yemin ederim
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Kutup ayısı filan değil arkadaş bildiin boz ayı iş başında
 çıldırmaya az kaldı yemin ederim
Geçenlerde dedim bu son silkeleme olcak diye gördük ki son filan değil daha başlangıç gibi duruyor Allah herkese sabır versin ne deyim
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
Markete yeni para girişi olmuyor. BTC dominance ise artıyor. Bu altlardaki paranın BTC ye kaydığını gösteriyor. insallah yanılırım ama galiba geçen yıl haziran aralık arası gibi BTC toz duman artarken altlar altına sıçmaya devam edecek. az zarda olan pozisyonlarımı bozup BTC ye döneceğim. çok zararda olduklarım ise mecburen bekleyecek
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
bitcoin fiyatta sıkıştı son 5-6 gündür 7300-7500 arası kaldı ve günlük para girişide düştü bu demek oluyorki biraz düşsede ahım şahım düşmez gibime geliyor.yani belki 7000 hadi 6500 usd ama zor düşer çünkü para babaları görünen şu aralar düşmesinide istemiyor çıkmasınıda istemiyor parayı kontrol ediyorlar hal böyle oluncada boğa gelme süresi uzuyor.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Düşünün bittigini düşündükce daha fazla düşüş oluyor hep ters e bırakıyorlar bizi karikatürde tam yerinde olmuş bakalım bu senin sonunda ne olucak gerçekten cok merak ediyorum Cok sert bir piyasadayız cok yeni bir piyasa oldugu için
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Boğa gelecek gelecek, piyasa toparlanacak diye diye zararımız çığ gibi büyüdü cidden. Ben de merakla bekliyorum şu boğayı bi görelim artık Cheesy
newbie
Activity: 196
Merit: 0
şaka bir yana aylardır gitmek bilmedi kutup ayısı. Aylardır doğru düzgün bir toparlanma olmadı düştü de düştü tüm coinler son çeyrek deniyor bakalım bir de o zaman görelim
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
kutup ayısı gene piyasada anlaşılan  Grin btc ne iniyim nede çıkıyım derdinde 7300-7400 usd arasına 2-3 gündür demir attı. Huh
bugünkü hacim 14 milyar usd markettede işte 2-3 gün önce çıkmaya başlayınca 18 milyar usd civarında idi.
para çıkışı var para girişi olmadan yaprak kıpırdamaz. Cool
newbie
Activity: 196
Merit: 0
hiç öyle dendiği tahmin edildiği gibi olmadı bu kez bütün tahminler boşa çıktı. Tahmin etmek de güç çünkü büyük yatırımcıların ne zaman ne yapacağını bilemiyoruz onlar yönlendiriyor piyasayı
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Bitcoinin şu anki hareketleri olası bir boğa öncesi oluşan aksiyonlar olarak yorumlanıyor, böyle olabilir elbette ama genel kanı son bir düşüş yaşanacağı yönünde, sonucu zaman gösterecek izliyoruz.
Pages:
Jump to: