Ben 2160 tl aldım. Kalan 200 tl farkı da bir sonraki taksit döneminde yatırırsınız. O şekilde anlaştık.
daha ödeme yapacağım arkadaşlar var, önceleğim o arkadaşlar, ben kimseyide mağdur etmek istemem, buarada benide anlayın devamlı artan bir bitcoin fiyatı ve ödemelerim var, suan x adet bitcoin borcunuz olsa, onumuzdeki 3 ay için, hangi fiyatı kendinize bütçe yaparsınız, bir sorun kendinize, hersey yolunda giderse , onumuzdeki ay 200 tl ni vereceğim. benle helalleşen arakdaşlarada tesekkur ederim.
Not : şuanki ödeme takvimindeki yatırım rakamlarında, faiz gelirleride mevcut, bide hiçbir zamanda bitcoini fona yatırdığınız tarihteki kur u baz almadım. 600 dolarkende 700 dolardanda 900 dolardanda yatıran arkadaşlar var.
Şimdi konuyu açıklığa kavuşturalım. Ödeme planı sunduğunuzda ödeme tablosunda hiçbir şekilde tl ödemesiyle ilgili bir ibare yoktu. İnsanların btc alacağını yazdınız. Artı kuru 4000 tl kabul edeceğiniz gibi bir bilgi de yoktu. Şimdi kafanıza göre bir kur belirlemişsiniz. Böyle parlak bir fikir daha sonradan geldi sanırım aklınıza. BTC 3000'e düşseydi eminim bu sefer de btc ile ödeme yapacaktınız. İnsanları hem mağdur edip hem de "bakın beni de anlayın btc'nin yükseleceğini bilemedim" minvalinde açıklamalarla mağduru oynamanız çok can sıkıcı ve insanların zekasına hakarettir.
Özetle şunu diyorsunuz:
- Anapara koruması veriyorum, ama anaparanızı eksik geri ödeyeceğim, benim kafamdaki kur bu.
- Üstelik ödeme şimdi de değil ta 1 Nisan'dan başlayarak 3 ay taksitle. O arada 1 btc 8000 tl olsa siz kendi kurunuzla 2 btc karşılığı olarak 8000 vereceksiniz. Yani ben 2 btc verip 1 btc geri alacağım. He o zaman BTC 2000 tl olsa bu sefer de btc olarak göndereyim diyeceksiniz. her türlü giren bize...
- Sizin yaptığınız en basit tabirle ŞARK KURNAZLIĞIDIR.
- Hani zehirlendiğinize dair raporlar hani nerede batırdığınız btc'lerin ekran görüntüleri???
- Resmen piyasadan 0 faizle kredi gibi para topladınız ve şimdi eksik olarak geri ödüyorsunuz.
- Sizin bu yaptığınıza resmen adam s..mek denir. Sesimizi çıkarmadıkça değişik pozisyonlar denemeye başladınız.
- İşime gelirse tl işime gelirse btc veririm diye bir şey olmaz.
- Açıklığa kavuşturalım: Biz mağduruz siz suçlusunuz. Bu durumu düzeltmesi gereken fedakarlık yapması gereken sizsiniz.
- Hiçbir kanıt göstermeden bütün parayı kaybettim diyerek üstüne bir de anlayış bekleyemezsiniz.
Son olarak altını çizerek söylüyorum bu politika düzelmezse hukuki işlem hakkımı saklı tutuyorum.