Aşağadaki listede şuana kadar bana yatırım yapan arkadaşları, yatırım miktarlarını, elde ettikleri kazançları ve nihai alacak bakiyelerini görebilirsiniz, suan bitcoin fiyatlarının yükselmeside beni çok zor durumda bıraktı, tamamına yakınını tekrar nakit olarak alacağım, forumdaki arkadaşlarla görüşüyorum bu konuda, suan benim listeme göre 25,958 BTC görünmekte, lütfen sizlerde kontrol edin, bu bakiyenin 4.912 BTC 'sini , 1 BTC 'nin altında bakiyesi kalmış, 15 arkadaşımıza , 1 MART 2017 (Haftaya Çarşamba) tarihinde ödeyeceğim, 1 BTC 'nin üstünde bakiyesi kalmış, toplam 21,046 BTC 'yide toplam 3 eşit taksit şeklinde (7,015 BTC x 3 ), 10 Arkadaşımıza 1 NİSAN 2017, 1 MAYIS 2017, 1 HAZİRAN 2017 tarihlerinde ödeyebiliyorum. suan bütçeme göre benim ödeme planım bu şekilde olmakta, hepinizlede bu şekilde helalleşmek istiyorum, desteginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
Sanırım bir karışıklık var ya da ben tam anlayamadım ilk 3 sütunu. Ben totalda 3 kere haftalık fona katıldım, hep devrettirdim bakiyemi, başlangıçta 0.5 btc ile başladım. En sondaki yani 16. haftalık fonda almam gereken 0.541 btc doğru miktar, yani son 4. sütun doğru. Yani almam gereken miktar sizden 0.541 btc. Bunu 1 martta ödeyeceğiniz anlamına mı geliyor?
evet , 1 martta deposit adresinize 0.541 BTC 'yi göndereceğim, kalan bakiyeniz 1 BTC altında. teşekkurler.